amdpower
...on thin ice...
- Učlanjen(a)
- 27.09.2010
- Poena
- 325
Gde je mogu naci online?😉Jel pitaš: na kojoj streaming platformi?
Gde je mogu naci online?😉Jel pitaš: na kojoj streaming platformi?
NeIma li to veze za ranijim "Dark Matter" koji je otkazan poslije 3 sezone?
![]()
Dobra serija, odlicno prikazuje kako funkcionise ljudska psiha, moc, kompleksi i sličnoKao neko ko ne simpatiše filmove i serije sa super junacima, prezadovoljan (pomalo bizarnom) serijom "The Boys". Najotkačeniji lik definitivno "The Deep".
Nema veze sa Lost uopšte. Ali dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje.Odgledao sam From,na premotavanje,jer me ne interesira zašto se ko razvodi itd itd
Ovo je copy paste Lost samo druga scenografija.....moj zaključak je,spremiteSE za najmanje još 5 sezona
NE valja
3 knjige, Wool koja je omnibus više kraćih ali je jedna celina, ujedno i najbolja i još dva nastavka, Shift i Dust.Počeo sam da gledam seriju, tj. prvu epizodu do pola i pošto mi se svidelo, a znam da imam neku knjigu, prestao sam, pošto želim sa čitam knjigu. Postoji knjiga Silos (a to je Wool) i ima skoro 500 strana. Postoji i knjiga "Smjena", a kontam da je to knjiga "Shift", vidim da osim toga ima samo još tri kratke priče, tako da sam pokriven sa knjigama. Jel neko zna šta pokriva prva sezona serije? Celu knjigu Wool ili ne?
Juce odgledao 4. ep i imam isto mišljenje. Završio je na premotavanje ali ću ipak da završim seriju jer me interesuje pozadina svegaOvaj ko je rekao da je From druga sezona smor, slažem se. Ipak ste u pravu. U četri epizode bukvalno se ništa nije desilo, samo neki dugometrazni dosadni dijalozi.
I dalje tragam za nekom dobrom horor misterijom 😭
Ako nisi pogledaj i Defending Jacob.Odgledao sa gospođom The Undoing (2020), bilo na HBO svih 6 epizoda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari