Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Obavezno.
Britanski humor je, bez dvojbe, jedinstven. Možda čak i zbunjujuć.
Zasnovan na diskretnom sarkazmu, ironiji i samokritici, za neke deluje kao jedan sasvim novi i često nemušti jezik, ali mi, bivši Jugoslaveni, smo ga izgleda sasvim dobro razumeli i leži nam, bar meni.
Ima tu gomila vrhunskih sitkoma, da ne pominjem legendarne Mućke, Crnu Guju, Alo Alo, Monti Pajtonov Leteći cirkus, Da Ministre, Apsolutno Fantastične, U kancelariji, Mister Bin…
PS: Upravo ponovo gledam, ali sad sa ženom, na HBOMAX-u američki sitkom Komičare i mogu ti reći da mi je baš legao. Šteta što nema druge sezone, bar za sada.
Ima tu gomila vrhunskih sitkoma, da ne pominjem legendarne Mućke, Crnu Guju, Alo Alo, Monti Pajtonov Leteći cirkus, Da Ministre, Apsolutno Fantastične, U kancelariji, Mister Bin…
neko je skoro pominjao Happy Valley, ide 3. sezona. posle odgledane dve epizode i posle svih ovih godina, i dalje baš dobro vozi.
tmurna britanska krimi drama. ko voli, a nije još pogledao, velika preporuka.
Pozitivna ocena ostaje i posle drugog dela, serija koja svakako zavređuje pažnju i jedno od onih dela čiji ti pojedini fragmeni i sekvence ostaju u glavi što je dokaz da je nešto pažnje vredno odgledano. Fantatični krajolici, mnogo emocija, predivna muzikica a pogotovo jedan instrumental koji ''ubija u pojam'', priča sasvim smislena, kraj koji ostavlja mogućnost i trećeg nastavka u što iskreno sumnjam posle svih ovih godina, dosta upečatljivih likova i tako redom. Posle From-a koji je bio pravo prošlogodišnje osveženje u istom ili sličnom miljeu ova serija je legla baš k'o kec na desetku a ne bih je sigurno odgledao da nije bilo ovde skoro preporuka za nju.
Odgledao sam Halo. Meni se svidela. Halo nisam igrao ali sam igrao Destiny i ceo vajb mi je baš legao. Efekti i produkcija su po meni dosta iznad trenutnih star wars serijala a radnja je tu negde.
PS: Upravo ponovo gledam, ali sad sa ženom, na HBOMAX-u američki sitkom Komičare i mogu ti reći da mi je baš legao. Šteta što nema druge sezone, bar za sada.
Sviđa mi se što objašnjavaju ponešto
o počecima zaraze, (Indonežanska doktorka) i to kako zaraženi čuju a ne vide. Mada je nelogično da ako ne vide mogu onako brzo da se kreću i da pronalaze žrtve, al ajde da ne zakeram ipak je ovo serija rađena po igri 😁
Nego, pogledah i ja obe epizode The Last of Us.
Generalno mi je ok serija, svidja mi se kako je uradjeno, vidi se da ima dobar budzet, mada nisam bas pao u nesvest i mislim da zasluzuje malo manju ocenu od ovih po netu.
Ono sto sam primetio je da nisam osetio kako prolaze epizode (vremenski), sto je definitivno potvrda da je dobro odradjeno, jer scene imaju smisla i dovoljno drze paznju iako nije preterano brza serija.
Nisam igrao igru, pa ne znam da li je karakter i ponasanje Ellie isto kao iz igre, ali meni doticna ide malo na ganglije.
Sto se same glumice tice, u GoT-u mi je bila vrh, dok za ovde nisam siguran da je bila najbolji izbor.
Pedro odlicno radi svoj posao i mislim da je medju najboljim opcijama za ulogu, ali mi se cini da bi Butler bio bolja opcija. Em sto vise lici na lika iz igre, em mislim da bi takodje dobro izneo celu ulogu.
Svakako cu nastaviti da pratim, verujem da ce bar prva sezona biti na nivou i da zaista vredi pogledati, za dalje cemo videti.
Kao sto je bilo price, ovo im je odlicna strategija u smislu pustanja serije 2 meseca pred izlazak verzije za PC (naravno i za povecanje prodaje za PS). Videli kako je The Witcher serija uticala na prodaju, pa iskoristili priliku.
Peep Show: Created by Jesse Armstrong, Sam Bain, Andrew O'Connor. With David Mitchell, Robert Webb, Matt King, Olivia Colman. Mark and Jez are a couple of twenty-something roommates who have nothing in common - except for the fact that their lives are anything but normal. Mayhem ensues as the...
Ловци на натприродно (TV Series 2005–2020) - Movies, TV, Celebs, and more...
www.imdb.com
cela sezona je "da se ne ljubimo". čak sam zaboravio šta sam gledao. ocene epizoda su uglavnom previsoke. vidi se smanjen budžet. maska užasna. malo malo pa pucaju na emocije, na nostalgiju. pa fazon, jedna priča u epizodi je dobra a druga paralelna loša toliko da prvu svede na minornu. neprijatelji su postali ozbiljniji što se tiče tuča, da ne kažem realniji. malo se vodi organizacija (neko je rođeni vođa al' šta to vredi kad neće da spava) malo organizacija uopšte ne postoji. nastavlja se nametanje novog lika sa kojim se počelo u prethodnoj epizodi. podsetnici na prethodne epizode traje i po 2 minuta bespotrebno
nije sve tako crno, epizode vredne gledanja:
4. - omaš slash hororima
9. - omaž "Umri muški" al' ne baš sjajno
10. - neki omaž prethodnim epizodama u seriji
13. - 300. epizoda serije
14. - 16. - obećavale su znatno više
20. - smisao sezone
Španska serija Skay rojo na Netflixu, nije loše. vidi se da se furaju na Tarantina, ali je zabavna i dinamična serija. Sve dok se ne shvata ozbiljno dobro je, podsjeća na neki strip, a i trajanje od 25 minuta odgovara ovakvom stilu serije.
Poceo sam kinesku Three-Body Problem, za sad obecava, odgledao sam samo prvu epizodu. Imace 30. Koliko sam citao, drze se knjige, malo je spor tempo. Ali videcemo.