Ne znam nisam gledao The Watcher. Ali Bobby Carnnavale je oduvao ulogom u Boardwalk Empire.Da li je do mene u smislu, prošlo babu zviždanje, ali me nije nešto poterala prva epizoda the last of us...
Nisam u toku sa igrom pa da nešto zakeram po tom pitanju, u svakom slučaju ću pokušati još jednom.
The Watcher
Jako dobra i zanimljiva istinita priča ugurana u seriju koja je Imala pozitivnih strana ali mi nekako upropašćena kako zbog razvlačenja, suludih dešavanja
gde i dalje ne verujem da su pojedine stvari istinite, bar onako kako je to prikazano u seriji, a i zbog glumaca.
Retko ko može da me dovede u situaciju da nešto ne mogu da pratim samo zbog neke osobe (jedna je Elisabeth Moss, mislio sam),
ali evo dobila je pajtosa u vidu Bobby Cannavale. Da li mu takva rola bila, ili je nešto drugo, možda je dobar lik, ali smučio mi se sa ulogom iskreno.
Ocena između 5 i 6
Ne mislim glumu kao glumu, vetovatno je dobar glumac jer ga nisam gledao u drugim ostvarenjima, ali zasmetao mi valjda kao takav tip muškarca u seriji.Ne znam nisam gledao The Watcher. Ali Bobby Carnnavale je oduvao ulogom u Boardwalk Empire.
Ne komentarišem klinku u seriji nego generalno glumicu koja je skoro 20 godina stara, a još manje je poredim sa likom iz igre koju nisam ni igrao.Mislim da nije baš ok komentarisati izgled i lepotu neke klinke u seriji i to upoređivati sa igrom, neukusno je u najmanju ruku.
DaPa bilo je jasno odmah ako misliš na
.Imunitet
Meni je to ok, a videlo se odmah u prvoj epizodi o čemu se radi. Ja se nadam da će nastaviti ovaj običaj da na početku svake epizode pokazujuDa
Nadam se da to nece "ubiti" serijal jer ne znam sta jos moze da se dogodi.
Ok treba da je dovede do odredjene tacke kako bi se razvila vakcina ili vec...
ps. Nisam igrao nikada igru , pa ne znam nista .
Da da, taj deo u spojleru mi je najzanimljiviji, kao i u prvoj seriji prvih i poslednjih 15 min desavanja.Meni je to ok, a videlo se odmah u prvoj epizodi o čemu se radi. Ja se nadam da će nastaviti ovaj običaj da na početku svake epizode pokazuju
kako se širila zaraza i istraživanje iste, od strane doktora/naučnika, meni je to zanimljivo🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari