Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The White Lotus
Odustao nakon 4 epizode da gledam i da očekujem neki veći smisao ili poboljšanje . Jedan očigledno dobro ishajpovan i upakovan prosek. Inače baš volim ovakve teme. (npr Happiness 1998) kontam satiru, kritiku društva, ljudskih osobina, savremenih frustracija, mizerija, površnosti i gluposti. Mislim, može se rutinski posle par epizoda navići na seriju i nastaviti sa gledanjem, ima tu i dobrog crnog humora, ali sve u svemu ništa epohalno i dovoljno zanimljivo. Deluje često jako pretenciozno forsiranje scena i dizanje tenzija muzikom i montažom pri nekim situacijama koje iako jesu lude, one su u današnjem svetu potpuno uobičajene i ne predstavljaju ništa šokantno da bi se sad dodatno naglašavale. Sve u svemu, po meni gubljenje vremena i bolje gledati nešto drugo.

Mozes poceti gledati S2. Jedino se uloga one bogate starije zene prenese. Ali skontat ces sam ostalo. Ostalo je sve novo. Radnja i glumci. Ja sam jedva sagledao S1 dok nakon S2, jedva cekam S3.

On that subject:

image.png

^^^
Upravo sam pogledao 2. sezonu WL, celu. Uzeo ipak da odgledam jer me je privuklo to što je snimana u Italiji, na Siciliji. Mogu sada da kažem da mi se 2. sezona dopada, mnogo je "realističnija" i zanimljivija od (pogledanih epizoda) prve sezone. Pored drame ima i elemenata trilera, a sicilijanski predeli, kinematografija, italijanska muzika su zvezde 2 sezone serije. Dobro je što je moguće 2. sezonu gledati i bez prve, tako da ko se smorio sa prvom sezonom slobodno nega gleda samo drugu. Inače gore pomenuta gospodja mi je najiritantnija i mogli su nju i izostaviti što se mene tiče:)

Kao Stiflerova majka patentirala MILF term. :)

The Rookie počeh da gledam ali vidim da ima je*enih 20 epizoda(svaka 50min) po sezoni i 5 dotičnih. Da li vredi da nastavim ili da batalim?

Prvih par sezona je bila OK, ništa posebno, ali mozak na ispašu, da bi kad su počeli neredi u Americi, kao i većina Holivuda otišli Full Woke. Bukvalno su bile epizode za vređanje inteligencije. Napravili i spin-off sa nekom crnkinjom koja postaje FBI agent.

Souls - sa SkyShowtime-a. Iznenađujuće dobra nemačka serija!
Što se mene tiče zasluženih 7,5/10 :)

Na kojoj ovo streaming platformi ide (pored Sky DE)? Pošto primetih da WEB-DL ima i hrvatski i srpski titl. Prvo mi pade na pamet HBO Max ali je ne videh tamo... makar ne sa srpskom IP adresom.

SkyShowtime?

Prvih par sezona je bila OK, ništa posebno, ali mozak na ispašu, da bi kad su počeli neredi u Americi, kao i većina Holivuda otišli Full Woke. Bukvalno su bile epizode za vređanje inteligencije. Napravili i spin-off sa nekom crnkinjom koja postaje FBI agent.
Ok znači da ne traćim dragoceno vreme na wokeđubre. Hvala.

Kakav je Black Snow 2023 vredi li?

Sezona 2 Yellowstone puno bolja od prve.Lik Beth u seriji prosto kida koliko dobro prikazuje sta ti je jedna mocna porodica u maloj sredini.Cak me neki delovi podsecaju i na ovu nasu Vajoming/Montana Srbiju.

Yellowstone je serija vrih. meni bolja i od 1883 i 1923, sve su od istog producenta

Јел ноћас премијера The Last of Us или сутра 'вече? Пише 15.?

Jel će biti na HBO?

Biće na HBO max, tamo piše od 16.01.
Ja kao neko ko je samo čuo o toj igri nemam očekivanja, što je možda i bolje. Nema šta da me razočara 🙂
Vidim radio na njoj autor Chernobyl mini serije što daje nadu da će biti nešto kvalitetno.

Штета, надао сам се биће у току викенда, ситно бројимо...

Остао ми је готиван још од Наркоса, кажу да је и ова мала одувала ако је веровати овим раним рецензијама . Што рече @dexter87 највише ми улива наду што је ту лик који је креирао Чернобиљ, човек је геније.

Pročitao delić neke recenzije, hvale glumce ostalo ne baš i toliko.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno