Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto miks ekipa žabara, indijanaca i bledolikih na momente drži pažnju sa promuklim i prašnjavim glasovima u vukojebini Tulse🤣. Što kaže @emaremare može da ode u oba smera.
Вала јесте екипа рођена за кречану, не знам где их окупише 😂

Zato što se to toliko poslednjih godina protežira po filmovima i serijama kao da je to sasvim normalno, a nije (kao što nisu ni masovni zločinci, narkomani, dileri, krimosi i slično). Taj lobi je postao toliko jak da ih svuda ima, toliko da normalnom čoveku ogadi 90% filmova i serija. Zašto se pre početka filma ili serije ne prikaže upozorenje da emisija obiluje političko korektnim osobama i radnjama između istih, kao što ima upozorenje za nasilje, ubistva, strong language i slično, već se podrazumeva da je sve to normalno?! Da ne idemo u off, kome je do korektnosti, fala bogu ima sajtova gde može da uživa u tome.
Sve se slažem.
Čak su i u poslednjem filmu Fantastic beasts ubacili, meni ono bilo bljak, da citiram ćerkicu.

Zato što se to toliko poslednjih godina protežira po filmovima i serijama kao da je to sasvim normalno, a nije (kao što nisu ni masovni zločinci, narkomani, dileri, krimosi i slično). Taj lobi je postao toliko jak da ih svuda ima, toliko da normalnom čoveku ogadi 90% filmova i serija. Zašto se pre početka filma ili serije ne prikaže upozorenje da emisija obiluje političko korektnim osobama i radnjama između istih, kao što ima upozorenje za nasilje, ubistva, strong language i slično, već se podrazumeva da je sve to normalno?! Da ne idemo u off, kome je do korektnosti, fala bogu ima sajtova gde može da uživa u tome.

Ideš u off i evo ti upozorenje (bez poena za sad). Sam potenciraš priču kojoj ovde nema mesta.

Jel Tuzla nema 10. epizodu? Malo ga u$rase ako je samo 9 i ovakav kraj.
Meni stoji u stremiu da je 15.01. 10 epizoda???
И мени на тракту (трактору 😁 ) исто показује да има десета епизода, а исто стоји и на IMDB :unsure:

Od svih ovih gledao sam samo Midnight Mass, iskreno da budem, smorio me. Previše spora radnja, još oni maratonski dijalozi. Bas mi nije legla.

Od ovih sto si nabrojao razmišljam da počnem Outsider ili Them.

Ako znaš još neku, salji, hvala 😊
Mozda ti lezi stariji (tj mladji) Flanagan pre Haunting-a :) Nazalost, nema mnogo novijih serija koje se kategorisu kao horor a da nisu vukodlaci, vampiri i zombiji - to je neki sasvim drugi zanr horora. Tehnicki sam ti preporucila sve psiholoske horore, gde se jedino izdvaja Flanagan kao tegovan horor. Outsider i Them ce ti ili ostati u glavi ili nece, svakako probaj, izbor danas je dosta suzen.

Radovala bih se jako kada bi na primer Jordan Peele uzeo da napravi neki kratak horor od 6 epizoda jer sve sto je do sada napravio mi je bilo bas taman. Drugaciji je, kao sto je nekada Karpenter bio :) E kad bi Karpenter sad napravio seriju i muziku.

Nikada ne gledam IGN review-e ili bili koje druge, ne vidim razlog spoilerima i ocenama kojima lova diktira.

Није спојлер, само су нахвалили глумачку екипу, више је навлакуша, мада сви ће гледати каква год да буде.

Bella Ramsey mi se nikako ne uklapa kao Eli al ajde da vidimo...

Od svih ovih gledao sam samo Midnight Mass, iskreno da budem, smorio me. Previše spora radnja, još oni maratonski dijalozi. Bas mi nije legla.

Od ovih sto si nabrojao razmišljam da počnem Outsider ili Them.

Ako znaš još neku, salji, hvala 😊
Moja topla preporuka za Them

Moj prvi utisak je bila njena, za mene, ruzna faca sto me je odvracalo od uloge, jer u igri Eli nije ni nalik ovoj. Bilo je par mladih glumica koje su fanovi hteli i koje su po izgledu bile idealne.
Ali sa druge strane, glumacke, moguce da je ova devojka razvalila na audiciji i zasluzeno dobila ulogu i verujem da je posvecena 100% jer je veliki ulog, a i velika lova u pitanju ako serija dobro prodje. Videcemo, mozda devojka razvali a Pascal bude onako meh, jer se svi uzdamo u njega. :D

Ne kapiram zašto nekima toliko smeta politička korektnost, odnosno seksualna orijentacija jednog od likova. Ne smeta vam da gledate filmove i serije o ljudima koji navijaju za Zvezdu, a smeta vam kad je neki lik homoseksualac? Nema to smisla.
Zasto bi mi nam smetalo da gledamo film o ljudima koji navijaju za nas najbolji i najftrofejniji klub ?
jms.

Poslednja izmena:
Moj prvi utisak je bila njena, za mene, ruzna faca sto me je odvracalo od uloge, jer u igri Eli nije ni nalik ovoj. Bilo je par mladih glumica koje su fanovi hteli i koje su po izgledu bile idealne.
Ali sa druge strane, glumacke, moguce da je ova devojka razvalila na audiciji i zasluzeno dobila ulogu i verujem da je posvecena 100% jer je veliki ulog, a i velika lova u pitanju ako serija dobro prodje. Videcemo, mozda devojka razvali a Pascal bude onako meh, jer se svi uzdamo u njega. :D
Mala je imala kracu ulogu u Gejmotronu i totalno je izula iz opanaka.

И мени на тракту (трактору 😁 ) исто показује да има десета епизода, а исто стоји и на IMDB :unsure:
Deseta je bila na listi i u Showly aplikaciji i više je nema🤣. Znam da sam rekao supruzi ostala još jedna epizoda kad sam odgledao devetu🙉

Prilozi

• Screenshot_20230110_095140_Showly.jpg
    Screenshot_20230110_095140_Showly.jpg
    108.7 KB · Pregleda: 51
Nesto su oni tu zrbljali. Znam da sam cekao da izadje sve, pa da pogledam i bilo je 10 epizoda.
Imam dve aplikacije za pracenje serija i na jednoj pise 9, na drugoj 10. Imdb i dalje drzi 10.

Treason netflix..slabo .Jedina svetla tačka su sjajna gluma Hinds i Olge koja je hmm kao vino 👌 . Charlie Cox se nešto nije snašao ...ne mogu a da ga ne vidim kao slepog Murdock'a iz Daredevil .5/10

Ako se misli da je najbolji u pravljenju lažnih dokumenata i Excel tabela za gostovanja na Pinku, onda mogu da se složim sa kvalifikacijom.
Sportu... Excel tabele ne gledam, a pink još manje.

Šalim se malo, no kad ubacis odnosno provučeš ljude koji navijaju za zvezdu zajedno sa ubicama silovateljima odgovor je neizbežan.

1923 'ladno iz dva dela, četiri epizode arhivirane, ostale 4 od 5.2., taman negde kada stariji brat Jelouston bude na izmaku pete sezone.

Prvobitno trebalo 10, pa su skratili na 9, verovstno je 9 bolja da se zavrsi sezona, a ta sto trebala da ide deseta ice u drugu sezonu, bar ja nesto kontam da ce tako biti.

SFU treca sezona, veoma blaga. Kao da nije pravila ista osoba. Tj od polovine druge sezone pada kvalitet malo.

P.S. bar je 16:9 :)

1923 'ladno iz dva dela, četiri epizode arhivirane, ostale 4 od 5.2., taman negde kada stariji brat Jelouston bude na izmaku pete sezone.
Samo mala ispravka, Jelouston će na izmaku pete sezone biti ko zna kada :ROFLMAO: izašao prvi deo sezone do NG, oko 1.1. izbacili osmu epizodu a ostalih 6 ''kad' će ne znamooo'', neverovatni su zaista...tako da polako sa kuknjavom na Skyshow temi u vezi ovog serijala i kašnjenja epizoda, ima vremena da se nadomesti :)

Souls - sa SkyShowtime-a. Iznenađujuće dobra nemačka serija!
Što se mene tiče zasluženih 7,5/10 :)
DE615A00-4E0B-4A47-B6E9-2D7CA1DBB159.jpeg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno