Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima nesto na HBO-u, s' obzirom da sam odgledao sve AAA serije sa istog? Nesto manje poznato..

Nisam još. To i Defending Jacob planiram sledeće da gledam kad završim DARK
kad zavrsis Dark ti opet upali Dark da shvatis sta si gledao. Za mene mozda najbolja serija posle dugo vremena, mada razocarenje pri kraju.
Tuga hbo, nista nema, za razliku od NF.
Imam kako nema , zavisi sta si gledao.

Mogu da ti dam preporuku za jednu seriju sto sigurno niko nije gledao a dobra je Stjuardesa se zove.

A na HBO je uvek dobro pogledati Zicu, Gomoru, Sopranove, Prestol, Detektiva, AllAmerican, Fargo,Bracu i Pacifik, Carstvo poroka, Cernobilj, Manifest, Sifra Zlocina, OZ,Maje.... ima serija ali nema kao na N to si potpuno upravu.

Poslednja izmena:
^^ Naravno, bilo je pravo uživanje gledati je, bez obzira na to kako se završila.

Jel ima nesto na HBO-u, s' obzirom da sam odgledao sve AAA serije sa istog? Nesto manje poznato..
Ne znam da li si gledao, pošto spada u AAA serije, ali ako si slučajno propustio, obavezno pogledaj Veep, odnosno kako su je preveli “Potpredsednica”. Stara serija, izašlo je već 7 sezona (emitovala se od 2012-2019), ali eto dobre zabave neko vreme.
AB40168A-AB68-45D1-8F54-49D6869AB5C1.jpeg

Nije neka steta realno

Poceo The Wheel of Time :)

Wheel of time deluje ok mada je prilicno "woke" sto je vise smorilo i boga i narod al ajde. Produkcija je top notch, lore za sada deluje malo mlako, videcemo. Moza da bude ok mada u tom segmentu Witcher ce ipak da izdominira u decembru.

Fantastično. Sviđa mi se. Dlake u jajetu ne treba tražiti, niti imam nameru da ih tražim niti to treba jer knjiga je knjiga a ekranizacija je ekranizacija.
Uživao sam od srca i nadam se da će ovo privući ljude na globalnom nivou da više čitaju fantastiku. To je po mom mišljenju glavni cilj i nadam se da će neki novi klinci više želeti da čitaju knjige. Rosamund Pike je prelepa žena i sjajna glumica. Kupila me je ona za sva vremena u filmu "Gone Girl". Posle tog filma je mogla i da se penzioniše. Sjajna jeeee!
Nadam se da ću i 26-og novembra uživati u novim epizodama. I nadam se da će mi te epizode ulepšati taj rođendanski dan. :) 🎂
Bolji poklon dobiti ne mogu. Živeli.

Prilozi

• IMG_20211119_192133-01.jpeg
    IMG_20211119_192133-01.jpeg
    239.4 KB · Pregleda: 100
The Good Fight, za sada prijatno iznenadjenje. Sve preporuke.

Ja sam sasvim zadovoljan kako su prve tri epizode WoT ispale.

Možda su mogli da nađu malo lepšu glumicu za Egwene, ali ništa strašno.

Egwene očaj. Nynaeve je ok. Ova glupa izmena da Dragon Reborn je možda žensko (i sad će da gruvaju u tom pravcu "girl power") mi je digla pritisak.

Ide to verovatno u pravcu Wheel of Woke / Woke of Time...

Ne vredi, to su ti ameri i njihova filozofiji i pristup pa samim tim neizbežna tumačenja da ideje tipa "new Game of Throne" = "narokaćemo još više sex scena i golotinje" i da je kao zato GoT bio toliko gledan i uspešan a ne zbog radnje i likova.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno