Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au, ovaj Arcane animirani film u League of legends svetu (koji nikad nisam ni video kako izgleda niti igrao pa mi to ne proizvodi bilo kakav vau/nostalgija efekat) je nešto najbolje od crteža i animacije što sam video ovih poslednjih par godina. Bukvalno svaki kadar je za wallpaper. Stil crteža mi se posebno dopada.

Settings sveta mi se takođe sviđa, više manje klasičan arcanum.

Da sreća bude veća, scenario, muzika, glasnovna gluma su takođe iznenađujuće dobri.

Prve tri epizode 9/10, jedva čekam nastavak.

Malo ložana printscreen-ova u spojler iako nsu spojler:
Screenshot_20211111-205940.jpgScreenshot_20211111-205917.jpgScreenshot_20211111-205846.jpgScreenshot_20211111-205725.jpgScreenshot_20211111-205537.jpg

1.Galactica 1978 kako sam kao klinac cekao da se pojave nove epizode iz nedelje u nedelju. Prvi put sam je gledao od 80 i neke. Zbog starog osecaja 6/10
2., Galactica 1980 sad znam sto mi se ni tad nije svidjala,upropastili su prethodnu sezonu 4/10
3.Galactica 2003 Jedna od top 10serija svih vremena na mojoj listi 8.5/10
Ovo mi je baš zanimljivo da čujem - neko ko je staru Galaktiku i kao klinac gledao, i da mu je nova baš bolja. I meni je nova serija najbolja, ali me je baš zanimalo da li mi je to tako jer sam najnoviju Galaktiku prvu i gledao.

Ali kanda je to jedna od retkih serija koje su nanovo tako snimali, pa da nova ne bude lošija verzija stare s boljim efektima, već naprotiv - snimljena sveukupno gledano bolja serija, i bez gledanja u efekte!

Nisam gledao samo efekte. Naravno da ne moze da se porrde po tom pitanju. Jednostavno gluma je bolja,zaplet je dinamicniji. Stara Galactica je onako bas za decu,mnoogo preglumljivanja. Opet imala je neki tok,radnju,za razliku od Galactice 1980 koja je po meni Teletabits sezona,bas za decu iz vrtica. Nova Galactica se oslanja na pricu iz prve sezone.
Ne znam,meni je kao klincu Veliki Blek bio najomiljeniji strip junak,pa tek onda ostala Boneli bratija. Sada mi je smesan,dok ostali junaci i danas zavredjuju moju paznju.Drugi univerzum je bio tada 80tih godina :)

Dexter koja glupost kao da je Halmark radio epizodu, aj pri kraju se popravlja ali ne mirise na dobro. Sporedni likovi su apsolutno nezanimljivi. Nadam se brzom povratku u Miami, ali po after creditsu tesko. Sva je prilika da cu da sacekam cela sezona da izadje pa ako ne bude apsolutna pljuvacina da odgledam

Auuuu kakva serija :eek::oops:

Tri sezone sabio u tri dana.
Treća sezona doduše na mišiće izgurana i izforsirana ali opet odličan utisak.

David Tennat pokid'o sa ulogom.

Dajte još neke preporuke ovakve.
2-3 sezone sa po 10tak epizoda.

Fall, The Stranger, Night Manager sam već odgledao.

Hvala na preporuci.

Iznolajfovali supruga i ja za dan...

Dobra serija, dobra gluma, priča, scenario... Ovaj klinja Džejden Martel je baš odglumio (mada kontam da je i privatno opičen pa i nije morao mnogo da se trudi). Kris Evans izrasta u dobrog glumca, neuporediv sa onom glumačkom kreaturom koja je bio na početku karijere...

Meni je ova serija dosta bolja od Mare, od Česnatmena da i ne govorim...

Awake konceptualno zanimljiva, tehnički perfektno odrađena serija.
Ni sam ne znam kako sam je propustio, iako je izašla 2012-e.
Ocena 7/10 samo zato što su je na kraju zbrzali.
A8EEE35C-5055-43B3-BEFE-35629B7171EF.jpeg
Posle saobraćajne nesreće policijski detektiv “živi” u dve dimenzije. U jednoj, njegova žena nije preživela nesreću, dok sin jeste i obrnuto.

Poslednja izmena:
Awake konceptualno zanimljiva, tehnički perfektno odrađena serija.
Ni sam ne znam kako sam je propustio, iako je izašla 2012-e.
Ocena 7/10 samo zato što su je na kraju zbrzali.
Pogledajte prilog 324048
Posle saobraćajne nesreće policijski detektiv “živi” u dve dimenzije. U jednoj, njegova žena nije preživela nesreću, dok sin jeste i obrnuto.
Ne sećam se kraja...
Elem life on Mars, UK I us verzija, sličan fazon, obe dobre.

Waco po istinitom dogadjaju kad je u Fbi opsadi poginulo 75 clanova sekte. Ne zna se ko je bioludji dal Fbi dal sekta.

Spremio je odavno, nego se uhvatio nekih dokumentaraca na netflixu... Mogla bi da upadne između.

Auuuu kakva serija :eek::oops:

Tri sezone sabio u tri dana.
Treća sezona doduše na mišiće izgurana i izforsirana ali opet odličan utisak.

David Tennat pokid'o sa ulogom.

Dajte još neke preporuke ovakve.
2-3 sezone sa po 10tak epizoda.

Fall, The Stranger, Night Manager sam već odgledao.

https://www.imdb.com/title/tt6048596/?ref_=nv_sr_srsg_0 (sezona 1)

Odgledao tri nove epizode animirane serije Arcane.

Odlična zaista, koliko mi je bilo zao sto je Love, Death, Robots podbacila u drugoj sezoni, tako je ovo nešto najbolje sto je Netflix izbacio u poslednje vreme.

Chapelwaite - mini serija po kratkoj priči iz zbirke “Noćna smena” Stivena Kinga.
S obzirom da priča ima svega nekoliko desetina strana i uključuje samo par likova, autori serije su pokušali da prošire priču, što im nikako nije pošlo za rukom i nepotrebno su seriju razvukli u 10 epizoda. Nedostatak materijala su pokušali da reše sporim građenjem radnje, postepenim dizanjem napetosti i bespotrebnim izmišljenim dodacima.
Očigledno je da su preambiciozno ušli u ovaj projekat i pokušali da urade nešto što je bilo prevelik zalogaj za njih. Počevši od dužine serije, preko šupljeg scenarija, do besmislenih likova. Jedino u čemu su donekle uspeli je stvaranje gotičke atmosfere, od mračnog, oronulog imanja, preko prigušenih boja, kao i poigravanje sa senkom i svetlom, što je doprinelo da ova serija bude gledljiva. Šteta, jer je upropašćeno još jedno Kingovo delo.
Solidna pitka horor pričica, koju slobodno možete odgledati pred laku noć, ili ako želite da ubijete vreme.
Ocena 6/10 samo zbog Edrijen Brodija.
5A514641-0F52-44CC-BB85-DB2D25427CB0.jpeg

Poslednja izmena:
Au, ovaj Arcane animirani film u League of legends svetu (koji nikad nisam ni video kako izgleda niti igrao pa mi to ne proizvodi bilo kakav vau/nostalgija efekat) je nešto najbolje od crteža i animacije što sam video ovih poslednjih par godina. Bukvalno svaki kadar je za wallpaper. Stil crteža mi se posebno dopada.

Settings sveta mi se takođe sviđa, više manje klasičan arcanum.

Da sreća bude veća, scenario, muzika, glasnovna gluma su takođe iznenađujuće dobri.

Prve tri epizode 9/10, jedva čekam nastavak.

Malo ložana printscreen-ova u spojler iako nsu spojler:
Pogledajte prilog 323939Pogledajte prilog 323940Pogledajte prilog 323941Pogledajte prilog 323942Pogledajte prilog 323943
Slažem se. Niti sam igrao i uopšte me nije interesovalo ,ali ova serija je stvarno zanimljiva.

^ Ja tek juče stigao da odgledam 4, 5. i 6. epizodu Arcane, i mogu da konstatujem da kvalitet serije uopšte ne opada.
Stvarno vrhunska serija u svakom smislu (crtez, animacija, glasovna gluma, muzika, karakterizacija likova i sami likovi, radnja i scenario).
Jedva čekam 20.11. i naredne tri epizode.

Ja sam 12 reči ugasio posle scene (prva ili druga epizoda) na pumpi kad mu onaj lik traži da ga poveze u BG ili negdje, tako nešto. Potpisujem da u životu nisam vidio lošije odglumljenu scenu, ono je bilo za zatvor što se veli...

Gleda li ko Dug Moru, meni je skroz ok, prva sezona je imala baš pogođenu spooky atmosferu doduše sa malo spetljanim krajem...
Druga sezona nešto lošija ali odgledaće se...

^ Ja tek juče stigao da odgledam 4, 5. i 6. epizodu Arcane, i mogu da konstatujem da kvalitet serije uopšte ne opada.
Stvarno vrhunska serija u svakom smislu (crtez, animacija, glasovna gluma, muzika, karakterizacija likova i sami likovi, radnja i scenario).
Jedva čekam 20.11. i naredne tri epizode.

Arcane: Jinx soooo edgy.
Ovome su ciljna publika očigledno tinejdžeri.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno