Ovo mi je baš zanimljivo da čujem - neko ko je staru Galaktiku i kao klinac gledao, i da mu je nova baš bolja. I meni je nova serija najbolja, ali me je baš zanimalo da li mi je to tako jer sam najnoviju Galaktiku prvu i gledao.1.Galactica 1978 kako sam kao klinac cekao da se pojave nove epizode iz nedelje u nedelju. Prvi put sam je gledao od 80 i neke. Zbog starog osecaja 6/10
2., Galactica 1980 sad znam sto mi se ni tad nije svidjala,upropastili su prethodnu sezonu 4/10
3.Galactica 2003 Jedna od top 10serija svih vremena na mojoj listi 8.5/10
Na listi mi je već kao i Mare Of Eastown
Hvala na preporuci.
Nisam još. To i Defending Jacob planiram sledeće da gledam kad završim DARKDobar je Jakob....
@NightCrawler jesi li gledao Maru? Mara me je sabila koliko mi dobra bila.
Da...A Mara je Mare of Easttown?
Nemoj Mare i Jackob gledati jednu seriju za drugom, mogao bi se smoriti, slična je tematika, mada meni Jackob dosta bolji...Nisam još. To i Defending Jacob planiram sledeće da gledam kad završim DARK
Ne sećam se kraja...Awake konceptualno zanimljiva, tehnički perfektno odrađena serija.
Ni sam ne znam kako sam je propustio, iako je izašla 2012-e.
Ocena 7/10 samo zato što su je na kraju zbrzali.
Pogledajte prilog 324048
Posle saobraćajne nesreće policijski detektiv “živi” u dve dimenzije. U jednoj, njegova žena nije preživela nesreću, dok sin jeste i obrnuto.
![]()
Auuuu kakva serija
Tri sezone sabio u tri dana.
Treća sezona doduše na mišiće izgurana i izforsirana ali opet odličan utisak.
David Tennat pokid'o sa ulogom.
Dajte još neke preporuke ovakve.
2-3 sezone sa po 10tak epizoda.
Fall, The Stranger, Night Manager sam već odgledao.
Slažem se. Niti sam igrao i uopšte me nije interesovalo ,ali ova serija je stvarno zanimljiva.Au, ovaj Arcane animirani film u League of legends svetu (koji nikad nisam ni video kako izgleda niti igrao pa mi to ne proizvodi bilo kakav vau/nostalgija efekat) je nešto najbolje od crteža i animacije što sam video ovih poslednjih par godina. Bukvalno svaki kadar je za wallpaper. Stil crteža mi se posebno dopada.
Settings sveta mi se takođe sviđa, više manje klasičan arcanum.
Da sreća bude veća, scenario, muzika, glasnovna gluma su takođe iznenađujuće dobri.
Prve tri epizode 9/10, jedva čekam nastavak.
Malo ložana printscreen-ova u spojler iako nsu spojler:
Pogledajte prilog 323939Pogledajte prilog 323940Pogledajte prilog 323941Pogledajte prilog 323942Pogledajte prilog 323943
Dok čekam Crnu svadbu, gledao.12 reci, nasa domaca serija, meni super
Gleda li ko Dug Moru
^ Ja tek juče stigao da odgledam 4, 5. i 6. epizodu Arcane, i mogu da konstatujem da kvalitet serije uopšte ne opada.
Stvarno vrhunska serija u svakom smislu (crtez, animacija, glasovna gluma, muzika, karakterizacija likova i sami likovi, radnja i scenario).
Jedva čekam 20.11. i naredne tri epizode.
Ko god da je serija je kvalitetno urađena.Arcane: Jinx soooo edgy.
Ovome su ciljna publika očigledno tinejdžeri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari