DUSANSUNI
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.04.2012
- Poena
- 170
Očekivanja od neke serije uopšte:Westworld finale i cela treća sezona...
Ne znam šta kažem, imala je dobrih epizoda i manje dobrih. Ali celokupan utisak mi je da to nije ona serija u kojoj sam uživao kao u prvoj sezoni. Izgubila je onu magiju koju je imala na početku. Aaron Paul( lik koga glumi) mi je bio nekako neubedljiv, nezanimljiv...
Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока
Pa ovako, ne mali broj puta možda od prevelikog očekivanja se brzo i razočaramo(generalno).
Kada su nastavci sezona, npr.(True Detective) serija koja je generalno u samom vrhu, i po pitanju produkcije, glume, scenarija........možemo raspravljati koja je sezona bolja od koje, ali nikako ne možemo reći da je serija "fail", zbog npr.slabije druge sezone itd...primera takvih ima mnogo. Apetiti su svima porasli "streaming servisi" kao i produkcije se bore za svoje parče kolača, pa i najmanje greške se surovo kažnjavaju. Vidimo i sami (kako i koliko) serija završe svoj "život" na "Netflix-u" posle samo jedne sezone.
Što se tiče konkretno "WW" 3.sezone (po meni) je sasvim o.k.
Nikako ne mogu da se složim da je promašaj, odstupanje od prve sezone itd. Jednostavno (opet kažem po meni) serija ima svoj tok,priču, i u moru ove "Netflix-ove" hiper-produkcije zaista odskače od dosta njih. Opet kažem to je moje mišljenje, imamo velika očekivanja, imaćemo još jednu sezonu pa ćemo opet diskutovali.
U svakom slučaju WW 3.sezona možda jeste malo drugačija od predhodnih, ali meni itekako je bilo zadovoljstvo gledajući je.
Pozdrav svima
Sent from my LDN-L21 using Tapatalk