Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Westworld finale i cela treća sezona...
Ne znam šta kažem, imala je dobrih epizoda i manje dobrih. Ali celokupan utisak mi je da to nije ona serija u kojoj sam uživao kao u prvoj sezoni. Izgubila je onu magiju koju je imala na početku. Aaron Paul( lik koga glumi) mi je bio nekako neubedljiv, nezanimljiv...

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока
Očekivanja od neke serije uopšte:

Pa ovako, ne mali broj puta možda od prevelikog očekivanja se brzo i razočaramo(generalno).
Kada su nastavci sezona, npr.(True Detective) serija koja je generalno u samom vrhu, i po pitanju produkcije, glume, scenarija........možemo raspravljati koja je sezona bolja od koje, ali nikako ne možemo reći da je serija "fail", zbog npr.slabije druge sezone itd...primera takvih ima mnogo. Apetiti su svima porasli "streaming servisi" kao i produkcije se bore za svoje parče kolača, pa i najmanje greške se surovo kažnjavaju. Vidimo i sami (kako i koliko) serija završe svoj "život" na "Netflix-u" posle samo jedne sezone.
Što se tiče konkretno "WW" 3.sezone (po meni) je sasvim o.k.
Nikako ne mogu da se složim da je promašaj, odstupanje od prve sezone itd. Jednostavno (opet kažem po meni) serija ima svoj tok,priču, i u moru ove "Netflix-ove" hiper-produkcije zaista odskače od dosta njih. Opet kažem to je moje mišljenje, imamo velika očekivanja, imaćemo još jednu sezonu pa ćemo opet diskutovali.
U svakom slučaju WW 3.sezona možda jeste malo drugačija od predhodnih, ali meni itekako je bilo zadovoljstvo gledajući je.
Pozdrav svima

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Meni se u Westworld upravo sviđa to što je prva sezona totalni rusfaj, mindfuck sa jasnim kontrastom wild wild west I futuristčkog. Druga sezona predstavlja most između prve i treće dok je treća ona koja razjašnjava šta se i zbog čega desilo. Definitivno ima mesta za četvrtu sezonu koja će da zaokruži celu priču.

Moram da odgledam sve tri ponovo da vidim te rupe o kojima pričate.

Pogledao prve tri epizode ZeroZeroZero.

Za sada meeh utisak.
Nije me kupila serija.
Valjda sam suviše navikao na stil Narcosa i Gomore pa mi ovo malo sporo.
Videću do kraja kako će ispasti.

Spora je ZeroZeroZero i u nastavku, totalno drugačije od tih serija koje si naveo.
Meni je bila sasvim solidna, al iskreno mislim da je malo precenjena.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

West world 3 sezona

Ne znam, divim se ljudima kome se sviđa. Odgledao sam do kraja jer je zaista sama serija nosila neku draž.
Ali ova treća sezona nikako, čak mi je delovalo (možda grešim) da je gluma lošija dosta, budžet vrlo slab itd.
Samo kod zadnje epizode, ljudi na ulicama, revolucija, anarhija itd... Ali u svakom momentu ne više od 20 ljudi u kadru.... Kao neki low cost trash film.
Uglavnom, meni ova treća sezona nije dosledni nastavak, i verovatno neću ni da gledam sledeću sezonu i ako je bude.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Pogledao prve tri epizode ZeroZeroZero.

Za sada meeh utisak.
Nije me kupila serija.
Valjda sam suviše navikao na stil Narcosa i Gomore pa mi ovo malo sporo.
Videću do kraja kako će ispasti.
Ja sam odgledao 2 i batalio bila je previse naivna i nekako taj meh utisak. Odgledao trecu pre neko vece i sta znam, glupo mi je unuk deda odnos... te vako te onako ma ima boljih stvari

Posle Suits i Game of thrones gledam samo kada se serija završi.
Od prve sezone gledam Kill the Eve i Biliiions i nisu loše.
Nadam se da će Billions završiti sa 5 sezonom.
Suits sam batalio kada se završila 7 sezona.
Pratim i Fargo, jer je svaka sezona zasebna.
Zerozerozero sam odgledao, nije loša ali se može komotno preskočiti, neće se ništa propustiti.
Ostale od kultnih Sopranos i Wire da se pogleda, to će izgleda na jesen ili zimu.

Westworld izgleda sve skuplje iz sezone u sezonu i sa sve slabijom pričom..

Mislim da se serija neće nikad vratiti na nivo prve sezone.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pogledao sve epizode Peaky Blinders u roku od dve nedelje. Jedina stvar koja mi baš smeta je što glavni likovi uopšte ne izgledaju kao romi

Jel ti npr Čaplin ili Michael Cane izgledaju kao cigani? Yul Briner ili Elvis Presley?
I oni su bili ciganskog porekla.

Valjda smo mi navikli da svi izgledaju kao oni naši brazilci pa kad se u filmu pojave drugačiji to nam bude šok :d

Poslednja izmena:
Britanski gypsies nisu kao ovi "nasi", bar koliko sam ja upoznat sa tom tematikom

Poslednja izmena:
West world 3 sezona

Ne znam, divim se ljudima kome se sviđa. Odgledao sam do kraja jer je zaista sama serija nosila neku draž.
Ali ova treća sezona nikako, čak mi je delovalo (možda grešim) da je gluma lošija dosta, budžet vrlo slab itd.
Samo kod zadnje epizode, ljudi na ulicama, revolucija, anarhija itd... Ali u svakom momentu ne više od 20 ljudi u kadru.... Kao neki low cost trash film.
Uglavnom, meni ova treća sezona nije dosledni nastavak, i verovatno neću ni da gledam sledeću sezonu i ako je bude.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Dodao bih samo da je Dolores prevazisla Batu Zivojinovica sa sve Rambom.
Brat i ja imamo slican ukus sto se serija i filmova tice. Ovde se totalno razilazimo. Njemu je ova sezona OK, meni totalni promasaj.

Ja sam jedva pogledao zadnjih nekoliko epizoda.

Dodao bih samo da je Dolores prevazisla Batu Zivojinovica sa sve Rambom.
Brat i ja imamo slican ukus sto se serija i filmova tice. Ovde se totalno razilazimo. Njemu je ova sezona OK, meni totalni promasaj.

Moje mišljenje je da je brat promašio, a da si ti u pravu da je promašaj, [emoji3]

Ja sve čekam da se završi svih 10 epizoda pa da je odgledam (ww). 😀

Znači to je to, 8 epizoda?

Kraje sezone ili kraje serije? Ako je kraj serije da odgledam.
Ako nije onda može da sačeka ako će opet prave pauzu od 2 godine između dve sezone

Pogledao prve tri epizode The Prodigal Son.

Bzv, Hannibal meets The Blacklist, Tačnije, hteli bi da budu Hannibal, al su nivo jeftinoće Blacklista.

Gleda se po treći put Černobilj
Ubjedljivo najbolja mini serija
Trebalo bi djeci pustiti u školi da pogledaju kao i dokumentarce od Dejvida Atenboroua.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno