Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni takodje bolja druga sezona.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Devs, mini serija, neke epizode bez potrebe razvučene, ali svakako zanimljiva ideja. Kraj je možda malo preterano bajkovit.
6,5/10

Jedan od scena koja mi je malo bezveze...
... je borba Kentona sa ruskim špijunom (Anton), gde Anton biva ubijen na vrlo lak način. Nekako očekujem da špijun bude spremniji za borbu.

Gledam na Netflixu hrvatsku seriju Novine.
Fenomenalna, slika i prilika sistema koji vlada na ovim prostorima...

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Nisam znao da ovo postoji:
Fear the Walking Dead: Flight 462
Valja li?

Epizoda traje 1 min., a ima ih 16 (podatak sa imdb). Nisam gledao, a možda je bolja od one gluposti od originalne serije [emoji3]

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Fauda S03, prva polovina 8.5/10, druga polovina 6.5/10. Uhvatili se u krug na kraju, i razvukli sa svim nelogicnostima.

Davno sam odustao. Šteta, koliki je to potencijal bio...

Nisam znao da ovo postoji:
Fear the Walking Dead: Flight 462
Valja li?

Fear the Walking Dead: Flight 462 je prequel The Walking Dead i Fear the Walking Dead.
Ali kao sto su rekli, epizode traju po par minuta, u Fear the Walking Dead se u prvoj ili drugoj sezoni pojavljuju momak i devojka iz Fear the Walking Dead: Flight 462.

Verujem da je mnogo stranica posvećeno tome zbog hajpa koji je prisutan ali evo i od mene.

Money Heist

Prve dve sezone odgledane u cugu. Odličan scenarijo, bez većih rupa. Brza ali raznovrsna i vrlo bogata radnja. Stvarno sam uživao.

Treća i četvrta, kolaps. Nema veze sa prve dve, u potpunosti druga serija. Atmosfera u seriji, gluma, scenario pun rupa.... verovatno će se snimati u nedogled zbog hajpa koji garantuje velike pare.

Kako bih zadržao utisak dobre serije, za mene se The Money Heist završio nakon druge sezone.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Verujem da je mnogo stranica posvećeno tome zbog hajpa koji je prisutan ali evo i od mene.

Money Heist

Prve dve sezone odgledane u cugu. Odličan scenarijo, bez većih rupa. Brza ali raznovrsna i vrlo bogata radnja. Stvarno sam uživao.

Treća i četvrta, kolaps. Nema veze sa prve dve, u potpunosti druga serija. Atmosfera u seriji, gluma, scenario pun rupa.... verovatno će se snimati u nedogled zbog hajpa koji garantuje velike pare.

Kako bih zadržao utisak dobre serije, za mene se The Money Heist završio nakon druge sezone.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Slažem se.. Još kad sam čuo da pišu seriju u hodu, čak i minute pre snimanja.... (za treću i četvrtu sezonu)... Užas blagi

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Ja sam pogledao čini mi se 5 epizoda prve sezone Money heista, dalje nisam mogao da nastavim. Brdo glupih dešavanja i konverzacija. Spremaju se mesecima za pljačku stoleća i onda kao updaju u neke emotivne veze i dijaloge sa taocima. Loša gluma, izuzev par likova.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Davno sam odustao. Šteta, koliki je to potencijal bio...

Imas i izvorno stivo koje je bolje od serije a prosle godine i zvanicno zavrseno izbacivanjem 4. kompendijuma... (imas i nasa TBP izdanja, mada su Fibrini kompendijumi bolji izbor, cak i od en softcover varijante, ako vec zelis da posedujes fizicke kopije)

Ja sam pogledao čini mi se 5 epizoda prve sezone Money heista, dalje nisam mogao da nastavim. Brdo glupih dešavanja i konverzacija. Spremaju se mesecima za pljačku stoleća i onda kao updaju u neke emotivne veze i dijaloge sa taocima. Loša gluma, izuzev par likova.

Ni sam bolje ne bi opisao to delo. Isto 5 ep izdrzao i batalio.

Batalio posle 3 epizode (gledao original "cut" sa 15 dužih epizoda [9 + 6] što je ekvivalent "2 sezone" [13 + 9] na Netflix cut-u).

Šta ću kad ne cenim "odličan scenariJo" 😀

Nije loša money heist za bindžovanje kad su duži karantini, ali stoje sve gornje primedbe...previše je takođe flešbekova i njihovih međusobnih nategnutih sukoba...

Ni meni nije jasno kako je Money Heist toliko popularan... Mislim da sam batalio posle trece ili cetvrte epizode..

Ne razumem sta vam je tu nejasno..
Pa samo pogledajte koliko je onaj Juzni Vetar popularan.. Za average Joe-a su te serije, a ne tamo neke glavolomke..

+1

Znam nekoliko ljudi koji upijaju te serije. Do pre par dana nisam znao ni da postoji Južni vetar serija.

Ko hoce zombije neka gleda koreanski Kingdom.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Juznog Vepra sam pogledao jednom i vise ne. Voleo bih da mogu to da izbrisem nekako iz mozga ali nazalost nije moguce....

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Nije gomora BB ili Ozark ali meni je dobar. I nije Juzni Vepar nego Tuzni Vepar [emoji16]

Last Kingdom s4. odgledao u dva dana, extra

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno