beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
Meni takodje bolja druga sezona.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Po istinitim dogadjima i licnostima, samo sto obicno urade da su dogadjaji postojali i licnosti, a sve ostalo nafiluju samo tako.Znaš da je to po istinitim događajima i pravim ličnostima?
Ne odustaješ 🙂Nisam znao da ovo postoji:
Fear the Walking Dead: Flight 462
Valja li?
Nisam znao da ovo postoji:
Fear the Walking Dead: Flight 462
Valja li?
Slažem se.. Još kad sam čuo da pišu seriju u hodu, čak i minute pre snimanja.... (za treću i četvrtu sezonu)... Užas blagiVerujem da je mnogo stranica posvećeno tome zbog hajpa koji je prisutan ali evo i od mene.
Money Heist
Prve dve sezone odgledane u cugu. Odličan scenarijo, bez većih rupa. Brza ali raznovrsna i vrlo bogata radnja. Stvarno sam uživao.
Treća i četvrta, kolaps. Nema veze sa prve dve, u potpunosti druga serija. Atmosfera u seriji, gluma, scenario pun rupa.... verovatno će se snimati u nedogled zbog hajpa koji garantuje velike pare.
Kako bih zadržao utisak dobre serije, za mene se The Money Heist završio nakon druge sezone.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Davno sam odustao. Šteta, koliki je to potencijal bio...
Ni sam bolje ne bi opisao to delo. Isto 5 ep izdrzao i batalio.Ja sam pogledao čini mi se 5 epizoda prve sezone Money heista, dalje nisam mogao da nastavim. Brdo glupih dešavanja i konverzacija. Spremaju se mesecima za pljačku stoleća i onda kao updaju u neke emotivne veze i dijaloge sa taocima. Loša gluma, izuzev par likova.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ja sam pogledao čini mi se 5 epizoda prve sezone Money heista, dalje nisam mogao da nastavim. Brdo glupih dešavanja i konverzacija. Spremaju se mesecima za pljačku stoleća i onda kao updaju u neke emotivne veze i dijaloge sa taocima. Loša gluma, izuzev par likova.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari