Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
[emoji23]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Hhahahaha bas ste ZLI! 😀

Ja uzeo da gledam The Hot Zone.. Obožavam kad serija ovog tipa ima 5-6 epizoda..
Jako je zanimljiva i nema bezveznog odugovlačenja.. Kao Černobilj, par epizoda paf paf i tjt..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Meni je The Hot Zone bila jedna od glupljih serija koje sam gledao.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Ne znam, meni je odlična.. Onako po realnom događaju, kroz ove 4 ep što sam do sada gledao sam nom stop bio napet šta je sledeće, kako će da se bore dalje itd.. Baš onako dočara situaciju straha..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Jel gledao neko možda
Britania i
Knightfall
Ništa nisam mogao da nadjem na forumu, a trejleri mi ne izgledaju loše....

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Ja ne znam za trejler koji izgleda loše 🙂

Knightfall je po meni, nivo ispod Vikinga. A ni oni nisu bas remek delo.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ja polako završavam Sex Education S02 pa se posle bacam na For All Mankind

Ja ne znam za trejler koji izgleda loše 🙂
Realno, zbog trejlera smo ćale i ja pre gomilu godina naterali kevu i sestru da idu s nama u bioskop da gledamo " Burn Hollywood, Burn", smorismo se živi 😀

Sent from my moto g(7) using Tapatalk

Sex Education - upijao sam svaki minut serije. 😀
Obe sezone sam pogledao. Doduse drugu sezonu sam danas izbindzovao 6 komada. 😀
Jako dobra serija, doduse nije po mom ukusu skroz (verujem i vecini domace publike "ha...g*y" 😀 ) ali dobra... A Ema Maki... hmmm mnjam. 😀

edit: A muzika je pun pogodak. Stvarno dobre pesme, uklopljene ukusno i na pravi nacin po meni.

Poslednja izmena:
Meni je ostalo jos 6 epizoda 2 sezone, inace isti utisak ODLICNOO. Serija mi je tako legla da to nije normalno, morda zato sto sam pre nje gledao polu depresivni The Leftovers. Veoma prijatno iznenadjenje, ima neki Cobra Kai smek koji je isto bio fenomenalan.

Poslednja izmena:
Sad ste me zainteresovali pa možda i ja pogledam, ali dok sam gledao malo o seriji...ova Emma Mackey je ista Margot Robbie 🙂

Emma Mackey stvarno ima sličnosti sa Margot Robbie.

Inače homofobima se baš neće svideti serija, naročito ne druga sezona.

Malo je ruzno da nazivas ljude kojima se odredjeni stil ne svidja, homofobima.
Ja sam poceo da gledam seriju pre vise meseci, odgledao 2-3 epizode i batalio.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Pa ima slicnosti kad vam je imdb ubacio rovac.

Margot mnogo bolja riba, nije no ova druga losa ali...

Samara Weaving "ista" glumi u seriji Smilf (da ne bude skroz off topic)

Poslednja izmena:
Meni je ostalo jos 6 epizoda 2 sezone, inace isti utisak ODLICNOO. Serija mi je tako legla da to nije normalno, morda zato sto sam pre nje gledao polu depresivni The Leftovers. Veoma prijatno iznenadjenje, ima neki Cobra Kai smek koji je isto bio fenomenalan.

Čisto zbog ostalih - Leftovers je možda i najpodcenjenija serija svih vremena. Tačnije, na stranim sajtoviam u mnogo slučajeva je proglašavanja za ponajbolju u godinama u kojima je priazana, mislim na širu publiku. *mjau**mjau**mjau**mjau*ni masterpiece, kome se gleda ozbiljna drama sa dve apsolutno vrhunske glumačke predstave, ne bi trebao da propusti.

Čisto zbog ostalih - Leftovers je možda i najpodcenjenija serija svih vremena. Tačnije, na stranim sajtoviam u mnogo slučajeva je proglašavanja za ponajbolju u godinama u kojima je priazana, mislim na širu publiku. *mjau**mjau**mjau**mjau*ni masterpiece, kome se gleda ozbiljna drama sa dve apsolutno vrhunske glumačke predstave, ne bi trebao da propusti.

I ja sam obožavao Leftovers. Malo su zeznuli kraj serije, ali u globalu veoma mi je prijao vajb i stil kojim je kreiran.

Meni je i kraj super, savršen.

Nisu mnogo palamudili, jednostavno je, ispunjujuće, pravično, sve po malo.

Naravno, ukusi...

Ali svakako se mora odgledati.

Breaking bad je vrh serija, *mjau**mjau**mjau*, kako bih ti rekao... U apsolutno svakom aspektu. Priče, glume, do totalne perverzije od režije i fotografije.

Breaking Bad ili The Wire? Večita debata, koja serija je bolja. 🙂

Isti opis podjednako važi i za The Leftovers, pa nije masovno prepoznata kao takva niti hype-ovana od strane mainstream publike.

Da, da, ništa matoro (a to je dosta matoro) ne ide ponovo... pokušao sam Treći kamen od sunca koji mi je svojevremeno bio fenomenalan, ne ide više. Plašim se da počnem ponovo Mućke.
Treći kamen od sunca. Uživao sam u svakoj sekundi serije pri ponovnom gledanju, iako mi je ostala u sećanju u potpunosti.

Nemoj da oduzmeš sebi to zadovoljstvo.

Mesija serija može prođe 6.5/10
S obzirom na situaciju na terenu, možemo očekivati još ovakvih "USA good boys" serija u budućnosti 🙂

Fleabag Sezona 1

Uh, kakva serija!
Prva i druga epizoda (dobre naravno), su stvorile neki toplo-hladni osećaj kod mene, ali ne i da sam nešto sad ostao bez teksta, bez obzira što format serije nije bio kakav sam očekivao, niti priželjkivao, tipa neki sitcom... Ovo je jedan izuzetna drama gde u suštini suptilnog humora ima u svakom kadru, u svakoj izgovorenoj reči, a sama priča je autobiografski osvrt glavne glumice koja stoji iza Killing Eva, serija koj mi nije sela ni na samom početku ali to sada nije bitno. Apsolutna preporuka i bacam se odmah na drugu sezonu!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno