Realno, zbog trejlera smo ćale i ja pre gomilu godina naterali kevu i sestru da idu s nama u bioskop da gledamo " Burn Hollywood, Burn", smorismo se živi 😀Ja ne znam za trejler koji izgleda loše 🙂
Meni je ostalo jos 6 epizoda 2 sezone, inace isti utisak ODLICNOO. Serija mi je tako legla da to nije normalno, morda zato sto sam pre nje gledao polu depresivni The Leftovers. Veoma prijatno iznenadjenje, ima neki Cobra Kai smek koji je isto bio fenomenalan.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Čisto zbog ostalih - Leftovers je možda i najpodcenjenija serija svih vremena. Tačnije, na stranim sajtoviam u mnogo slučajeva je proglašavanja za ponajbolju u godinama u kojima je priazana, mislim na širu publiku. *mjau**mjau**mjau**mjau*ni masterpiece, kome se gleda ozbiljna drama sa dve apsolutno vrhunske glumačke predstave, ne bi trebao da propusti.
Breaking Bad ili The Wire? Večita debata, koja serija je bolja. 🙂
Treći kamen od sunca. Uživao sam u svakoj sekundi serije pri ponovnom gledanju, iako mi je ostala u sećanju u potpunosti.Da, da, ništa matoro (a to je dosta matoro) ne ide ponovo... pokušao sam Treći kamen od sunca koji mi je svojevremeno bio fenomenalan, ne ide više. Plašim se da počnem ponovo Mućke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari