banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Prvu sezonu sa uživanjem overio i ne verujem da ću dalje, lepo je bilo udovoljiti nostalgiji ali očekivano nije to to sada.
![]()
Au! Ja sam ovo potpuno zaboravio 😀
Prvu sezonu sa uživanjem overio i ne verujem da ću dalje, lepo je bilo udovoljiti nostalgiji ali očekivano nije to to sada.
![]()
Ja sam obrnuo mucke pre godinu dana po ko zna koji put... prvih par epizoda dok se ne ugrejem i udjem u štos, posle je isti osećaj kao i pre [emoji3] mucke su vanvremenski biser [emoji16]Da, da, ništa matoro (a to je dosta matoro) ne ide ponovo... pokušao sam Treći kamen od sunca koji mi je svojevremeno bio fenomenalan, ne ide više. Plašim se da počnem ponovo Mućke.
Da, da, ništa matoro (a to je dosta matoro) ne ide ponovo... pokušao sam Treći kamen od sunca koji mi je svojevremeno bio fenomenalan, ne ide više. Plašim se da počnem ponovo Mućke.
Meni bolja fear of walkin dead od walking dead.. bar ovih prvih par sezona.
Ko god ubuduće bude kukao na kraj GoT 8. sezone gadjaću ga krajem 4. sezone Man in the high castle.
Da, da, ništa matoro (a to je dosta matoro) ne ide ponovo... pokušao sam Treći kamen od sunca koji mi je svojevremeno bio fenomenalan, ne ide više. Plašim se da počnem ponovo Mućke.
Nije valjda....a baš sam se primio na seriju.Ko god ubuduće bude kukao na kraj GoT 8. sezone gadjaću ga krajem 4. sezone Man in the high castle.
GoT je katastrofa koju niko nece nadmasiti narednih 100 god.Nisam gledao pomenutu seriju i nemam razlog da ti ne verujem na rec, ali tesko nekko moze da napravi vece djubre od ona dva mutanta DiD.
@Uruk
Batali je odmah da ne gubis vreme!
Ima 5 i na HBO GO i na Torentima sad videh. Nisam ni 4 odgledao taman duplo gledanje.Izasla The Outsider E05!?
Nemoj da sudis po prvoj epizodi, daj šansu, za većinu američkih komedija ova je premijaVideo sam Bojsija uzivo danas, nadrealno iskustvo 🙂
Pogledao Silicon Valley prvu epizodu, ne znam drugari ovo je bas transferblamicno, ok ocekivao sam nerdove ali ne i ovoliko los humor..
Ja sam obrnuo mucke pre godinu dana po ko zna koji put... prvih par epizoda dok se ne ugrejem i udjem u štos, posle je isti osećaj kao i pre [emoji3] mucke su vanvremenski biser [emoji16]
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Ne, stavili su istog klinca koji je glumio zarobljenog Lanistera u toj epizodi da u narednim sezonama glumi Tomena (kada je malo i porastao), ne obratno. [emoji14]
Kako i zasto su bas njega odabrali, kontam da ovde niko od nas nema taj insajderski info... A i realno je nebitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari