Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvu sezonu sa uživanjem overio i ne verujem da ću dalje, lepo je bilo udovoljiti nostalgiji ali očekivano nije to to sada.
7cdeb847e5485cdb2f44f2cae0727f19.jpg

Au! Ja sam ovo potpuno zaboravio 😀

Da, da, ništa matoro (a to je dosta matoro) ne ide ponovo... pokušao sam Treći kamen od sunca koji mi je svojevremeno bio fenomenalan, ne ide više. Plašim se da počnem ponovo Mućke.

Meni bolja fear of walkin dead od walking dead.. bar ovih prvih par sezona.

Poslednja izmena:
Da, da, ništa matoro (a to je dosta matoro) ne ide ponovo... pokušao sam Treći kamen od sunca koji mi je svojevremeno bio fenomenalan, ne ide više. Plašim se da počnem ponovo Mućke.
Ja sam obrnuo mucke pre godinu dana po ko zna koji put... prvih par epizoda dok se ne ugrejem i udjem u štos, posle je isti osećaj kao i pre [emoji3] mucke su vanvremenski biser [emoji16]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Treci kamen od sunca, i dalje (mi) je veoma smesno.

Blasphemy!
Gledao skoro, kao sto rece kolega, uvek aktuelna!

Video sam Bojsija uzivo danas, nadrealno iskustvo 🙂

Pogledao Silicon Valley prvu epizodu, ne znam drugari ovo je bas transferblamicno, ok ocekivao sam nerdove ali ne i ovoliko los humor..

Ko god ubuduće bude kukao na kraj GoT 8. sezone gadjaću ga krajem 4. sezone Man in the high castle.

Nisam gledao pomenutu seriju i nemam razlog da ti ne verujem na rec, ali tesko nekko moze da napravi vece djubre od ona dva mutanta DiD.
@Uruk
Batali je odmah da ne gubis vreme!

Meni bas suprotno. Prosle godine sam pogledao dosta epizoda na superstar kanalu i dalje je kao da je nedavno izasla serija. Isto i sa Seinfeld. Najbolji sitkom svih vremena po meni.

Inace meni aplikacija sa kojom pratim izlazak serija kaze da Homecoming sezona 2 izlazi sad u subotu. Medjutim nema nikakvog trejlera niti informacija kad guglam.

Poslednja izmena:
Nisam gledao pomenutu seriju i nemam razlog da ti ne verujem na rec, ali tesko nekko moze da napravi vece djubre od ona dva mutanta DiD.
@Uruk
Batali je odmah da ne gubis vreme!
GoT je katastrofa koju niko nece nadmasiti narednih 100 god.
Sto se tice kraja The Man in the High Castle, meni nije bio ni previse los ni previse dobar, uostalom ko cela zadnja sezona.
Bio bih presrecan da je neko slucajno odrubio glavu Juliani Crain al ajd 🙂

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
šta se dešava sa trećom sezonom babylon berlin? navodno je krenula ali je nema nigde, možda mi ova aplikacija za serije pogrešno prijavljuje da je krenula...?

The Outsider, peta epizoda na HBOOD, ne zna da li je greska, ali ja epizodu odgledah!

Video sam Bojsija uzivo danas, nadrealno iskustvo 🙂

Pogledao Silicon Valley prvu epizodu, ne znam drugari ovo je bas transferblamicno, ok ocekivao sam nerdove ali ne i ovoliko los humor..
Nemoj da sudis po prvoj epizodi, daj šansu, za većinu američkih komedija ova je premija

Poslednja izmena:
Na trecoj sezoni sam sa GoT, pisao sam vec, gledao sedam sezona, pre neki dan krenuo ispočetka pa da doteram do kraja.
Nego zasto su stavili istog glumca, koji je glumio kralja Tomena, da glumi jednog od zarobljenih decaka koje ce ubiti Karstark ?
Nema nikakvog smisla, kao da nisu mogli nekog random glumca klinca da nadju.

A drugo pitanje je vise vezano za radnju u seriji.
Prva sezona, sad se setih, kada Sersi i mladi Dzofri pricaju.
Kad Dzofri kaze da su Stark-ovi neprijatelji (pre početka rata), a Sersi odgovori da su svi neprijatelji oni koji nisu Lanisteri.
Ali zvanicno on nije Lanister nego Baratheon.
Sto kasnije i sam vise puta ponavlja, nazivajuci Roberta ocem i prozivajući Sersi za trač medj narodom oko veze nje i Dzejmija.
Malo je to fail 🙂

Poslednja izmena:
Ne, stavili su istog klinca koji je glumio zarobljenog Lanistera u toj epizodi da u narednim sezonama glumi Tomena (kada je malo i porastao), ne obratno. 😛

Kako i zasto su bas njega odabrali, kontam da ovde niko od nas nema taj insajderski info... A i realno je nebitno.

Ma samo kazem da je dosta glupo sto su to uradili.
A i mogli su da drugacije reziraju tu scenu, pa da im se lica i ne vide.

Ovo drugo sto sam napisao, to je dosta veci FAIL 🙂

Ja sam obrnuo mucke pre godinu dana po ko zna koji put... prvih par epizoda dok se ne ugrejem i udjem u štos, posle je isti osećaj kao i pre [emoji3] mucke su vanvremenski biser [emoji16]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

kao i Alo Alo

Uvek mogu da ih gledam 🙂

možda je to i bila namera da se prikaže sta sve jaime l. radi u slobodno vreme.[emoji14]
Ne, stavili su istog klinca koji je glumio zarobljenog Lanistera u toj epizodi da u narednim sezonama glumi Tomena (kada je malo i porastao), ne obratno. [emoji14]

Kako i zasto su bas njega odabrali, kontam da ovde niko od nas nema taj insajderski info... A i realno je nebitno.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Nisam ispratio nikakve najave, niti sad nalazim svezi materijal, izuzetno malo je informacija, cak ni trailer nema na youtube... ali sutra bi trebalo da izadju nove epizode Manhunt Unabomber-a. Barem tako kaze TV Time app.
Ne znam da li je tacno zbog ovako malo informacija, ali se radujem sezoni, prva mi se jako dopala iako sam je prilicno zaboravio i u glavi mi je samo osnova radnje.

Castle Rock druga sezona meni bolja od prve.
Napetija,mračnija,zanimljivija.

Twilight Zone 2019
Žali bože vremena.

Jack Ryan
Solidno ali daleko ispod prve sezone.
Slabija mi je priča,dosta rupa i sl.

Mandalorian
Odličan.

Mi smo se sa suprugom opasno navukli na Peaky Blinders! Odlicna je 🙂

Zasto persiras sam sebi 😛

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.