Ja nisam gledao seriju ni čitao knjige :d
Imam u planu ali kad sve knjige izbace i kada završe seriju da se ne zeznem kao sa GoT-om
Kada si vec kod knjiga, nisam citao GoT, ali svi koji su citali knjige kazu da je neuporedivo bolje.
Zato sto imamo slobodu da zamislimo likove kako mi zelimo, mozdane vijuge rade, veci je intimni kontakt sa knjigom nego sa televizorom i likovima/glumcima (ne ljudima
😀). Bar meni. Iako nisam nista citao od knjiga sto se snimalo kao serija.
Jedino Agatu Kristi i Ubistvo u Orijent Ekspresu, pre nego sto je izasao film, ali je to druga tema. Mada, meni se svidela knjiga veoma, a film, pa ocekivan nekako, ni lose, ni dobro.
Nisam ni gledao GoT, osim prve epizode i druge mozda i skapirao da je to tezak klise, i nikad mi nije bilo jasno sto su ljudi poludeli za tim.
Sto se nekih serija jos tice, ima jedna, ne mogu da se setim, dve sezone. The Waywired pines - prva sezona odlicna, druga, pa pogledajte.
😀
Ali je odlicna prica i dobra je misterija, nije toliko sci-fi, ali uvek unakaze serije. Mislim da su je otkazali.
Ocena 7/10.
Flash se prikazuje na Foxu u Srbiji, i nista osim sitkoma na njihovim kanalima nije dobro mi uglavnom.
Jedan od najboljih sitkoma ikada je "The worst week of my life" i posle nastavak "The worst Christmas of my life". Engleska serija, 10/10.
Trophey wife je ok od sitkoma, likovi su stabilni. Solidna 7/10.
I jos je ok Speachless - onako zanimljiva, likovi su svi stabilni, nemam zamerku, nije da sam odusevljen... ali mi je zanimljivo, pa 10/10 moze, jer nema nista na taj fazon.
Everybody loves Raymond - bila je super serija, ali nisam dugo gledao, pa zbog nostalgije 10/10. I one babe, zapravo je ona bila najbolji lik. Raymond je smarao previse.
Modern family - prvih par sezona je bilo super, posle je postalo monotono. 8/10.
Puno sitkoma.
Volim kada serija ima puno sezona... jer ovako kad vidim mnoge serije sa dobrom pricom - dve sezone - smorim se,jer znam da cu morati nesto drugo da gledam, ali nista osim Revenge i The Lost mi nije drzalo paznju i tog engleskog sitkoma. I Svi vole Rejmonda. I jos par nekih. Nekad treba prekinuti ako se nema originalnosti sa serijom.