Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Winterfell, ne Winterfall.

Ta Starbucks kafa vrlo lako moze da bude reklama a ne propust. Ako je budzet za sezonu bio 100mil, Starbucks je bez problema mogao da iskesira 30mil, i da nakon epizode pusti buvu, i evo sve vesti, drustvene mreze, svuda se prica o Starbucksu u westerosu. Nije mogla bolja reklama od ovoga.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

Baš juče krenuo Doom Patrol. Nemam neki sud da dam ali svakako nastavljam da gledam. Čudna je baš. BTW serija ima R mature rejting.

Dobar je DP, odgledao sam sinoc 4 epizode u dahu. Cini mi se da se poprilicno oslanja na verziju G.Morrison-a koji ima jedinstven, tj. vrlo cudan/nadrealan stil pripovedanja u svetu stripa (nesto poput A.Moor-a, mozda i uvrnutiji, ali sve sto je odradio vredi procitati - posebno Invisibles). Zbog toga sam i najvise oklevao da li da pocnem.
Bolje je od drugih superhero B-tier serija koje su se prikazivale (Shield, Flash, Gotham, Arrow, pa i ove Netflix osim DD-a...) ali sto rece drugi kolega nista epohalno - jednostavno kome legnu prve 2 epizode i taj ton serije, uzivace, u suprotnom neka batali.

Zavrsio sam drugu sezonu The Office (US). Ovo je savrsena serija, ne znam sta cu kad zavrsim sa njom, ali humor u ovoj seriji mi savrseno odgovara. Vraticu se ovde kad zavrsim da cujem ima li kakvih preporuka sta dalje. 🙂

Parks And Recreation definitivno, ja planiram da krenem da gledam uskoro, a The Office US je definitivno tip humora koji i meni lezi.

Ima nešto slično Curb Your Enthusiasm od Larija Dejvida, kreatora Sajnfelda. Super su obe.

Ta Starbucks kafa vrlo lako moze da bude reklama a ne propust. Ako je budzet za sezonu bio 100mil, Starbucks je bez problema mogao da iskesira 30mil, i da nakon epizode pusti buvu, i evo sve vesti, drustvene mreze, svuda se prica o Starbucksu u westerosu. Nije mogla bolja reklama od ovoga.

Nije moguce! U filmskoj industriji ima termin product placement i on ne moze biti slucajan kao sto je sto je u ovom slucaju, ovde je definitivno previd na setu, kao sto se desava u mogi serijama i filmovima.
Ovako se to radi:
https://www.youtube.com/watch?v=ymiZFPauvlQ

Nije moguce! U filmskoj industriji ima termin product placement i on ne moze biti slucajan kao sto je sto je u ovom slucaju, ovde je definitivno previd na setu, kao sto se desava u mogi serijama i filmovima.
Ovako se to radi:
https://www.youtube.com/watch?v=ymiZFPauvlQ
Zasto nije moguce da je placena reklama?
Mozda su bas hteli da izgleda kao greska da se jos vise prica o tome. I da jeste i da nije, istinu necemo saznati, znace je samo oni
U GoTu nije moglo nikako staviti Starbucks reklamu nego ovako da izgleda kao greska

Poslednja izmena:
Ima nešto slično Curb Your Enthusiasm od Larija Dejvida, kreatora Sajnfelda. Super su obe.

Uh, meni bas nema slicnosti. Curb podseca na Seinfelda i medju omiljenim serijama mi je.
Ni Office ni Perks me nisu odusevili (mada ih jesam odgledao do kraja).

Kakva je engleska The Office? Drugar me ubeđuje da je fenomenalna, prezire američku verziju, ali on je naklonjeniji engleskom humoru i ponašanju nego prosečan, da ne kažem normalan ljubitelj humorističkih serija. 😀

Zasto nije moguce da je placena reklama?
Mozda su bas hteli da izgleda kao greska da se jos vise prica o tome. I da jeste i da nije, istinu necemo saznati, znace je samo oni
U GoTu nije moglo nikako staviti Starbucks reklamu nego ovako da izgleda kao greska

Zato sto Starbucks nije neka sabanska firma da posluje na tom nivou, upravo sam ti dao primer kako se to radi i kako se taj termin naziva i on je vrlo jasan i konkretan i mora biti u prvom planu, a ne ovako, ovo ti je nivo traktora u Boju na Kosovu!

https://www.youtube.com/watch?v=W2pktCJ24zA

Kakva je engleska The Office? Drugar me ubeđuje da je fenomenalna, prezire američku verziju, ali on je naklonjeniji engleskom humoru i ponašanju nego prosečan, da ne kažem normalan ljubitelj humorističkih serija. 😀

Po meni, original je bolji.

Uh, meni bas nema slicnosti. Curb podseca na Seinfelda i medju omiljenim serijama mi je.
Ni Office ni Perks me nisu odusevili (mada ih jesam odgledao do kraja).

Moguće da sam promašio, pošto Ofis nisam gledao-samo onako u prolazu neke delove, tako mi deluje.

Apsolutno.
U Forest Gampu su morali da nacrtaju, da zum traje po desetak sekundi, da niko nema dilemu jesu li ili nisu Najke.
Ovo sada je jedan novi nivo, gde uživo niko i ne mora da primeti, ali tviter kasnije obavi posao promocije.

Nema nikakve dileme da je reklama namerna.

Zato sto Starbucks nije neka sabanska firma da posluje na tom nivou, upravo sam ti dao primer kako se to radi i kako se taj termin naziva i on je vrlo jasan i konkretan i mora biti u prvom planu, a ne ovako, ovo ti je nivo traktora u Boju na Kosovu!

Koliko smo mi bili napredni pre devedesetih da smo imali "product placement" sa Zmaj traktorima u najgledanijem filmu u tom trenutku... eeeee... 😉

Bec se jednom desilo u GOT da je neko drzao kafu u ruci, ovo je drugi put.
A meni se ucinilo da je u ovoj epizodi bila jos jedna kafa 🙂
72395c41549649d66bfcdfa177a65e2b.jpg

Poslednja izmena:
Gledam Moj rodjak sa Sela i bas bi mogao da se odradi spinoff u vezi Vranica i da bude jednakog kvaliteta kao i prva serija.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ovo s kafom a i druge stvari prisutne su od pocetka. Sta se secam da sam primetio, kad je dzontra gore s divljacima u par ep se vide kablovi i dalekovodi u pozadini, kad ajra bezi po dubrovniku od male s mocugom vidi se ekipa sa snimanja...

U cekanju epizoda Got-a odgledao ovu novu The Act, nema mnogo epizoda pa sam je obrnuo na brzinu.
Not my cup of tea - 6/10
Na momente mučna za gledanje, što me je jos vise odbilo.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Upravo podgledah 1. epizodu Cernobilj na HBO. Au....

Poslednja izmena:
Moja preporuka da se pogleda.

Teska mi je zbog onih ljudi u samoj elektrani kao i vatrogasaca,vojnika i svih ostalih koji ce biti maltene zrtvovani.

Poslednja izmena:
Dajte preporuku za seriju na HBO-go..

Ove sam gledao i uglavnom su mi ok: The Sopranos, Dexter, Wire, Got, Braca po oruzju, Fargo, Boardwalk empire, Deadwood i valjda je to 😀 sto se tice Hbo-a

Chernobyl, takodje upravo odgledao 1. ep i meni deluje odlicno za sada.

Nije loš Černobil. Jedino me brine objektivnost zapadnjaka i koliko će činjenično stanje biti tačno, ali serija za sada obećava.

@cojamen: Six Feet Under, OZ, The Leftovers, Rome, The Newsroom, Carnivale, The Knick, The Good Fight, The Affair, Babylon Berlin...

И Западни свет.
Надам се трећој сезони.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Koooonacno, 24 jun. Ko ce izdrzati
https://youtu.be/D8Vl1fuGn1A
Inace neko pominje Chernobyl? Nuklearne katastrofe, Radijacija, Pripyat, Sirene za uzbunu? I sve to pred spavanje kao temu za vesele snove? Count me in!! Gledacu 99%, volim takve stvari 🙂

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno