Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Besa - po ili jo?

Au pa ja nisam ni znao da je bila druga sezona WW-a. Bice bindzovanja taman sad kada sam na odmoru pri ovakvom "lepom" vremenu. 😀

I ja pogledao prvu epizodu Černobilja. Nikada mi epizoda neke serije nije ostavila ovako jak utisak. Jezivo.

Jedna primedba -
jezik, a posebno akcenat glumaca, šteta što ovo nije na ruskom

Edit: sa Reddita - priča o Černobilju u slikama.
https://m.imgur.com/a/TwY6q

Poslednja izmena:
Istog sam mišljenja. Ako nije moglo sa ukrajinskim, ono bar sa ruskim (iako ta dva jezika koliko god da su slična ipak su dosta različita), ne zato što imam nešto protiv engeskog (daleko od toga), ali razlog verovatno leži u činjenici što se sama katastrofa desila tamo gde se desila i zbog prikaza same atmosfere i svega drugoga. Meni iskreno malo sve to bode oči, ali s druge strane mi i drago što sam primetio dva omiljena glumca iz Terror-a 🙂 Savet za one (prvenstveno mlađe, a i ove druge) koji nisu počeli sa gledanjem serije je, da se malo informišu o samom događaju i šta je sve posle usledilo, da pogledaju jako objektivan dokumentarac (evo i linka na yt sa sve prevodom) https://www.youtube.com/watch?v=XaLd414PpjE. Serija mi za sada deluje ok, posle svega što sam čitao i gledao o Černobilu (ne mislim na filmove), tako da će ovde akcenat verovatno biti na pojedinim ljudskim pričama. Sama reakcija u bordu kompanije sa ostalim komunjarskim glavešinam iz tog doba me podsetila na događaj sa Variolom verom koji se zbio kod nas 1972...

Poslednja izmena:
Sacekacu malo cernobil da se nagomila pa cu onda da pogledam.
Sto se officea tice prvo sam pogledao oridzinal pa onda us verziju. Obe su odlicne. Problem je samo tranzicija sa jedne na drugu verziju. Ja sam se posle par epizoda navikao na us verziju. Bolje prvo pogledati englesku verziju jer ima svega 2 sezone po par epizoda. US verzija ima oko 8 cini mi se. Bar ja kad sam gledao bilo je tako.

I ne mora da se primeti. Tviter sada naknadno odradi planiranu promociju.

Da li ste svi primetili da je to starbaks plasticna solja dok se nije pojavilo na internetu?

Licno ja nisam ni primetio, mislio sam da je sveca i bilo mi cudno zasto je ugasena, u svakom slucaju je greska na setu.
I ozbiljniji filmovi i produkcija pate od toga, uz narusene rakorde kojih ima gotovo u svakom rezu , jedna soljica je sitnica.

Ja iskreno nisam primetio i morao sam da vratim scenu da bih se uverio. Mislim da je reklama, gotovo sam siguran. 20 ljudi u kadru i jos 20 iza kamere nije primetilo da je solja ostala na stolu tokom snimanja...

Izasao S04 Lucifer na Netflixu, napokon malo razonode 🙂

Nemojte da to spreči komentarisanje kvaliteta kafe iz plastičnih šolja 😀

Sent from my landline using Tapatalk

@Besa
Naš čovek ubija za albansku mafiju, naši ljudi u Beogradu sluge albanske mafije. Po Crnoj Gori rade šta hoće, njihova zemlja praktično, glavni inspektor Interpola albanac. Šetaju se po Beogradu i ucenjuju naše ljude.
Gde god da mrdneš u seriji dominacija albanaca nad svima ostalima, a pogotovo nama.
Nimalo slučajan scenario, stranac autor, a kao naša serija na našoj televiziji. Dijabolični motivi za ovako nešto, pogotovo kada se zna u kom trenutku nastaje ova serija.
Inače sam čuo da su albanski gluimci koji su dolazili u Beograd da snimaju, odbijali da se hrane zajedno sa našim delom ekipe, insistirali su na odvojenoj ishrani.

Dobra, jedina zamerka a da ne spoilujem desavanja oko 7 8 epizode kao da se desava u Meksiku a ne u CG.

Onako nešto nema ni tamo 🙂

Serija naivna, ali gledljiva u pojedinim momentima. Najveći promašaj je uloga i gluma Radivoja Bukvića, ali nije jedini. Sve drugo i može da prođe, osim ovoga što reče emaremare.

Poslednja izmena:
GOT

Nadam se da ce ova retardirana Deni (dumb i dumber) skontati da zmaj moze da siluje Juronovu flotu ispod vode!!

Poslednja izmena:
Moj rođak - mogao bih na svakih godinu dana da je ponovim, ne bi mi dosadila.

Glogovac u svojim najboljim glumačkim godinama, odigrao neke antologijske scene u seriji (npr. kada peva "A što ti je mila kćeri" na samrtnoj postelji).

Tanasija Uzunovića da ne pominjem, ovo mu je, po mom subjektivnom mišljenju, bila uloga života. Isto kao i Draganu Jovanoviću - legla mu uloga ko budali šamar.

Highlight serije je kada u finalu serije večera sam za stolom postavljenim za dvoje.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Znam nego se iz ocaja nadam :trust:
Mislim sta bi radili zmajevi na kraju, moraju umreti, mozda ostave neka jaja za kasnije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno