Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad kucas na search pet izadje boga oca postova. Stoga kakva je ova serija PET?

Odgledah sad reprizu koja ide na rts1 i ne deluje mi uopste lose. Vi sto gledate kakvi su komentari? I koja po redu ide veceras?

Gomorra .... nastavlja u istom tempu, a opet dovoljno novosti, odlicno.
American Gods - prvi serijal je bio odlican, po meni cak bolji od romana, a sada su izgleda dobili budzet za par sezona pa gledaju da to cede do 2025te... Dosadno, ali ipak gledam.
Grand Tour - maltene sem odrastao uz njih, ali to se vidi na njima a i na meni.
GoT .... izbegao sam do ove godine da ga pogledam, je ne volim ono sto je previse popularno. Kada se bindzuje interesantno je, ovako ne verujem da cu gledati od nedelje do nedelje.
BlackMonday, pogledao prvu epizodu , izgleda interesatno.
Ima li sta na Amazonu vredno gledanja, posto imam pretplatu?

Poslednja izmena:
@emaremare Visoki standardi, samo prica odlazi u neku drugu stranu ... nastavicu verovatno, treca ep.

Ima li sta na Amazonu vredno gledanja, posto imam pretplatu?

You called Sire? 😛

The Expanse, Future Man, Bosch, Preacher, Into the Badlands, Halt and Catch Fire - obavezne (mozda i Vikings, ali ja sam stao na kraju 3./4. sezone posle izvesnih desavanja, a i kao kolega Jericho nisam voleo sto junisa in rl "servisira" Katheryn Winnick 😛 )

Kategorija "prilicno dobro" tj "moze da se odgleda" (u zavisnosti od ukusa odlicne): Jack Ryan, Mr.Robot, Man in the High Castle (odgledao samo 1. sezone od robota i mihc). Sneaky Pete, McMafia, Taboo, The Night Manager, The Terror, Six...

Meni jos stoje u redu: The Startup, Goliath, Deutschland 86, Hitoshi Matsumoto presents Documental...

🙂 Sudeci po lokaciji u sklopu si istog prime-a.. Sasvim solidnu ponudu daju za ono sto se placa... (+imas prilicno solidnu biblioteku filmova u sklopu prime-a)

Poslednja izmena:
Hvala za preporuke 🙂 Bosch i Preacher sam podgledao... Bosch je u rangu sa True Detective i Wire, Preacheru se kvalitet smanjivao sa sezonama. Imam Amazon vec par godina, samo gledam serije u navratima, mozda par puta godisnje. Sneaky Pet je ok , americki naivan, Night Manager je isto dobar. Mr Robot je meni legendaran, mada nije za siroku publiku. Ostale cu u vrstu pa kada stignu na red. Jack Ryan sam vec hteo pogledati, nikako da pocnem.

Ako nisi, stavi u vrstu Hand of God.

Kad kucas na search pet izadje boga oca postova. Stoga kakva je ova serija PET?

Odgledah sad reprizu koja ide na rts1 i ne deluje mi uopste lose. Vi sto gledate kakvi su komentari? I koja po redu ide veceras?
OK je, ništa spektakularno, no vredi gledati.
Večeras je emitovana peta epizoda.

You called Sire? 😛

The Expanse, Future Man, Bosch, Preacher, Into the Badlands, Halt and Catch Fire - obavezne (mozda i Vikings, ali ja sam stao na kraju 3./4. sezone posle izvesnih desavanja, a i kao kolega Jericho nisam voleo sto junisa in rl "servisira" Katheryn Winnick 😛 )

Kategorija "prilicno dobro" tj "moze da se odgleda" (u zavisnosti od ukusa odlicne): Jack Ryan, Mr.Robot, Man in the High Castle (odgledao samo 1. sezone od robota i mihc). Sneaky Pete, McMafia, Taboo, The Night Manager, The Terror, Six...

Meni jos stoje u redu: The Startup, Goliath, Deutschland 86, Hitoshi Matsumoto presents Documental...

🙂 Sudeci po lokaciji u sklopu si istog prime-a.. Sasvim solidnu ponudu daju za ono sto se placa... (+imas prilicno solidnu biblioteku filmova u sklopu prime-a)

Da dodam jos i American Gods na ovu listu.

^ Ja bih dodao i Patriot (koji je specifičan, ali meni lično nešto najbolje što ima na Prime-u).

@emaremare Visoki standardi, samo prica odlazi u neku drugu stranu ... nastavicu verovatno, treca ep.
Bogme ja veceras odgleda prve 3 u cugu, meni se svidja.

Ako se ne varam ti si gledao Legion sad nalete na Foxu, valja li cemu? Nije klasican super heroj fazon nadam se.

Dobar je Legion, vise se fokusira na priho triler deo, no na moci.

Nije dobar nego odlican, jedna od najboljih serija koje sam gledao.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Hvala momci i Legion ce na listu. Lista mi ko spisak stanara u soliteru postaje...

Koristi li ko od vas trakt.tv?
Ja ga povezao sa Kodijem.
Napravio sam liste na trakt.tv i IMDB.com i kada pogledam film ili epizodu, dam ocjenu i automatski mi oznaci da sam pogledao film.
Čak i ocenjuje kada gledaš preko hbo. Go addona.

@tambur88: Ja koristim trakt.tv, u smislu da mi čuva istorijat odgledanih stvari... ne pravim liste, ne dodajem stvari u kolekcije, ne obraćam pažnju na krš algoritam za preporuku "sličnih" serija / filmova.

Tako da Kodi addon je podešen samo da radi "scrobble". Tj 90% slučajeva scrobble radi Plex plugin za trakt.tv...

Na mobilnom imam app koji se sinhronizuje sa trakt.tv nalogom i koji me podseća kad se emituju nove epizode.

Napravio sam liste po dekadama izlaska filmova
I po najvažnijim režiserima
Ali mi ne radi trakt u kodiju kada odgledam film da mu dam ocjenu a do prije par dana radio
Moraću ponovo uraditi reinstalaciju.
Pratim ovde 7 - 8 god. preporuke za filmove i serije pa sam zbog toga i pravio liste.

Nastavak stize za 11 dana 🙂

btw, jel ste odlucili sta cete sa GOT, gledati epizodu po epizodu ili cekati do kraja? ja sam blizi gledanju ep po ep zbog spojlera 🙂

Ja cu sacekati celu sezonu.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Ja cu ep po ep. Na kom kanalu se prikazuje? Da li ima neki recap video od poslednje sezone? (Ja sam zaboravan 😀 A pogledao sam sve sezone pre 6 meseci, nisam ranije gledao)

Ako ti se dopada epska fantastika odgledaj obavezno, ako si fan onih serija o resavanju ubistva i zlocina nece ti se dopasti.

Veoma dobri 🙂 Ja sam odbijao da gledam to jer nisam ljubitelj tih fantazija poput LOTR i slicno pa sam mislio da to nije za mene. Medjutim zbog velike popularnosti pojavili su se mnogi mimovi na netu koje nisam razumeo pa sam odlucio da uskocim u voz :d

Odlicno drzi paznju (mislim da sam pogledao za 3 nedelje sve epizode iako nikad ne trosim toliko vremena na tv/filmove/serije). Puno je nekih preokreta i iznenadjenja pa zna cesto i da sokira. (mislim da je to glavni element zasto je tako popularno zapravo. I sam sam hteo u nekim momentima da prekinem gledanje jer sam se iznervirao 🙂 ali ipak nisam odustao kad sam vec poceo a i da mogu da ispratim sad ovo finale)

Ako svih ovih godina nisi obracao paznju na fore po netu ko je od likova umro i zasto onda mozes komotno da pogledas sada. Samo pazi, ako krenes sada i taman pohvatas likove u 1 seozni onda ces moci da razumes neke spoilere koji ce da krenu sad kad pocne sezona. (moraces bas da preskaces svaku sliku/post gde vidis da je vezano za GOT)

Ako ti se dopada epska fantastika odgledaj obavezno, ako si fan onih serija o resavanju ubistva i zlocina nece ti se dopasti.

Ovde izuzetak 🙂

Nimalo nisam fan fantastika ali sam ipak pogledao. I svaki dan gledam Investigation Discovery po sat-dva :d

P asto ne moze da voli i jedno i drugo? Ja volim i got i boša i gospodare i bron....

Takodje 🙂

Ja cu ep po ep. Na kom kanalu se prikazuje? Da li ima neki recap video od poslednje sezone? (Ja sam zaboravan 😀 A pogledao sam sve sezone pre 6 meseci, nisam ranije gledao)

Ima na HBO od danas rekapitulacija svakog serijala. Svakog dana ide po 10 epizoda od 14 do 22h.
Sto se tice preporuka..ja sam poceo da gledam od pojavljivanja prvog serijala i uopste mi nije leglo. Pre dva meseca dobio HBO i reko ajde, ajde da mu dam sansu. Ok, dobro..ok bas dobro..OK *mjau**mjau**mjau* ZASTO SAM PREKIDAO! 😀
Inace, serija se prikazuje od 2011...ima li nekih naznaka da ce neka domaca TV otkupiti prava?

Poslednja izmena:
@OZZY83

Haha, mislio sam na nesto ukratko, ne da gledam sve ponovo :d

Pogledao sam danas ovo, zanimljiv prikaz !!!! NIJE ZA ONE KOJI NISU GLEDALI SVE PRETHODNE SEZONE! LOGICNO 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno