Ima li sta na Amazonu vredno gledanja, posto imam pretplatu?
OK je, ništa spektakularno, no vredi gledati.Kad kucas na search pet izadje boga oca postova. Stoga kakva je ova serija PET?
Odgledah sad reprizu koja ide na rts1 i ne deluje mi uopste lose. Vi sto gledate kakvi su komentari? I koja po redu ide veceras?
You called Sire? 😛
The Expanse, Future Man, Bosch, Preacher, Into the Badlands, Halt and Catch Fire - obavezne (mozda i Vikings, ali ja sam stao na kraju 3./4. sezone posle izvesnih desavanja, a i kao kolega Jericho nisam voleo sto junisa in rl "servisira" Katheryn Winnick 😛 )
Kategorija "prilicno dobro" tj "moze da se odgleda" (u zavisnosti od ukusa odlicne): Jack Ryan, Mr.Robot, Man in the High Castle (odgledao samo 1. sezone od robota i mihc). Sneaky Pete, McMafia, Taboo, The Night Manager, The Terror, Six...
Meni jos stoje u redu: The Startup, Goliath, Deutschland 86, Hitoshi Matsumoto presents Documental...
🙂 Sudeci po lokaciji u sklopu si istog prime-a.. Sasvim solidnu ponudu daju za ono sto se placa... (+imas prilicno solidnu biblioteku filmova u sklopu prime-a)
Bogme ja veceras odgleda prve 3 u cugu, meni se svidja.@emaremare Visoki standardi, samo prica odlazi u neku drugu stranu ... nastavicu verovatno, treca ep.
Pogledaj Bosch
pogledao sam sve sezone pre 6 meseci, nisam ranije gledao
Ako ti se dopada epska fantastika odgledaj obavezno, ako si fan onih serija o resavanju ubistva i zlocina nece ti se dopasti.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja cu ep po ep. Na kom kanalu se prikazuje? Da li ima neki recap video od poslednje sezone? (Ja sam zaboravan 😀 A pogledao sam sve sezone pre 6 meseci, nisam ranije gledao)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari