Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uspjeh odličan, odgledah sinoć I jutros svih šest epizoda. 7.5 od mene

Uliks fenomenalan, ja ne znam gde se čovek "krio" svih ovih godina do UMO i Uspjeha!

p.s. Ako je prva regionalna HBO serija, fale im srpski glumci,definitivno. Ovako izgleda kao hrvatska serija uz par Bosanaca...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

HBO je u ovom regionu napravio konkurs za snimanje serije. Zainteresovani su poslali pilot epizode gde je prema prodocentima pobedila hrvatska serija Uspjeh te su kao nagradu dobili mogućnost da snime celu seriju u HBO Europe produkciji. Nešto razmišljam, da je Bjelogrlić uradio Senke sa njihovim parama, tj produkcijom, kakva bi to tek serija bila...

Radnja se dešava u Zagrebu, glumci su iz Zagreba, uz Uliksa Fehmijua i reditelja Danisa Tanovića. Nije "region" u pitanju, ali nije ni bitno, serija je odlična.

Veliki građevinsko-investicioni projekat "Zagreb na rijeci" :d
Nisam se ni setio da na HBO GO već može da se odgleda čitava sezona.

Inače u filmu Ustanička ulica, odličan je Uliks Fehmiju.

Poslednja izmena:
Po meni je i Besa odlična. Eto i kod nas u "regionu" serije naglo podižu kvalitet.

U skladu sa svetskim trendovima - filmovi su definitivno ostali u zapećku...

Južni vetar baš može da se odgleda, pogotovo u bioskopu. Baš dobar.

Sve sve, ali muzička podloga (soundtrack) - kriminalni! Neko mumlanje ili šta već... Nek ogledaju (odslušaju) Klopku jedno dva'es puta, da vide kako se radi kvalitetan soundtrack.

Poslednje odgledane serije

postoji tema o muzici

Nisam ni znao da je Fortitude dobila i 3-cu sezonu. Doduse samo 4 epizode.
Kakva bolesna serija.😛
Zimski pejzaš sa slike, koji se pretvara u opstu klanicu. :smoke:
Ko ima slab stomak neka zaobidje ovu seriju, ali ko voli ubistva, misteriju, krv vredi pogledati.

Nisam ni znao da je Fortitude dobila i 3-cu sezonu. Doduse samo 4 epizode.
Kakva bolesna serija.😛
Zimski pejzaš sa slike, koji se pretvara u opstu klanicu. :smoke:
Ko ima slab stomak neka zaobidje ovu seriju, ali ko voli ubistva, misteriju, krv vredi pogledati.
Atmosfera je neviđeno dobra.
Odlična "zimska" serija 🙂

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Tokom 7 i 8 sezone Supernaturala imam utisak da je Misha Collins (Castiel) izuzetno lenja osoba (glumac), ili je pak trazio mnogo novca pa su zbog toga smanjili broj epizoda u kojima se on pojavljuje. Braca tokom sezone guraju od prve do poslednje epizode sto je za svaku pohvalu, a ovi ostali glume krajem ili pocetkom sezone.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Baš *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ština, taj film je zaokružena celina i posle onakvog kraja stvarno ne vidim šta bi još moglo da se kaže, osim da se ode u neku patetiku ili SJW priču o pokajanju itd.

Ima neka nova hrvatska, zove se "Na granici". Je l' gledao neko možda? Video sam desetak minuta, deluje simpatično.

Nisam pre video poruku... Sasvim dobra serija, ja sam zavrsio prvu sezonu, posto sam pratio od kada je pocela da se prikazuje u Hrvatskoj. Imas i Kud puklo da puklo, jos bolja serija 🙂

Inace, zavrsio sa drugom sezonom serije The Missing. Malo su vise zamrsili, ali je na kraju ispala sasvim dobra.

Da li neko zna jos neku dobru mini seriju, do 20 epizoda, na tu temu? Svidja mi se sto je u seriji Missing sve onako misticno, i sve do poslednje epizode, skoro da nema sanse da se nasluti kraj.

Pronasao sam Happy Valley, pa ako je neko gledao neka napise kakva je 🙂

Poslednja izmena:
Big Little Lies 7.5/10
https://www.imdb.com/title/tt3920596/

Iako mi je na momente bas isla na zivce, ali kapiram da prikazane stvari (nama naizgled nebulozne) i jesu problemi kod takvog sloja drustva i takvim zajednicama.

Previse spora za moj ukus, gluma odlicna.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisam pre video poruku... Sasvim dobra serija, ja sam zavrsio prvu sezonu, posto sam pratio od kada je pocela da se prikazuje u Hrvatskoj. Imas i Kud puklo da puklo, jos bolja serija 🙂

Inace, zavrsio sa drugom sezonom serije The Missing. Malo su vise zamrsili, ali je na kraju ispala sasvim dobra.

Da li neko zna jos neku dobru mini seriju, do 20 epizoda, na tu temu? Svidja mi se sto je u seriji Missing sve onako misticno, i sve do poslednje epizode, skoro da nema sanse da se nasluti kraj.

Pronasao sam Happy Valley, pa ako je neko gledao neka napise kakva je 🙂

Jesi gledao the Sinner?

The Twilight Zone (original) krenuo da gledam, sunce ti, kakva serija! Malo pre videh da ove godine stize neki reboot.

Završio Narcos Mexico, odlična, na nivou prethodnih. Čeka se Punisher za nedelju dana.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Pogledao Homecoming. Ništa posebno ali može da se pogleda. Format epizode je do 30min (10 epizoda) tako da vam neće uzeti mnogo vremena.

Preporuka zs Uspjeh 2019, odlicna Hrvatska krimi serijica. 9/10

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Завршио Панишера прије десетак дана. Мени одличан, 8.5/10. Видим да су најавили и другу сезону.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno