Ivke77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.11.2005
- Poena
- 735
Upravo gledam Band of Brothers, au covece.. Moram priznati da je jedna od boljih, koliko neke scene "udaraju".
Čekaj da dođeš do devete epizode, ja bogami pustih suzu u jednom trenutku.
Upravo gledam Band of Brothers, au covece.. Moram priznati da je jedna od boljih, koliko neke scene "udaraju".
Čekaj da dođeš do devete epizode, ja bogami pustih suzu u jednom trenutku.
Atmosfera je neviđeno dobra.Nisam ni znao da je Fortitude dobila i 3-cu sezonu. Doduse samo 4 epizode.
Kakva bolesna serija.😛Ko ima slab stomak neka zaobidje ovu seriju, ali ko voli ubistva, misteriju, krv vredi pogledati.Zimski pejzaš sa slike, koji se pretvara u opstu klanicu. :smoke:
Jel bacio neko pogled na Romper Stomper seriju?
Serija se nastavlja na događaje iz legendardnog filma i prati događaje 25 godina posle tih dešavanja
Ima neka nova hrvatska, zove se "Na granici". Je l' gledao neko možda? Video sam desetak minuta, deluje simpatično.
Nisam pre video poruku... Sasvim dobra serija, ja sam zavrsio prvu sezonu, posto sam pratio od kada je pocela da se prikazuje u Hrvatskoj. Imas i Kud puklo da puklo, jos bolja serija 🙂
Inace, zavrsio sa drugom sezonom serije The Missing. Malo su vise zamrsili, ali je na kraju ispala sasvim dobra.
Da li neko zna jos neku dobru mini seriju, do 20 epizoda, na tu temu? Svidja mi se sto je u seriji Missing sve onako misticno, i sve do poslednje epizode, skoro da nema sanse da se nasluti kraj.
Pronasao sam Happy Valley, pa ako je neko gledao neka napise kakva je 🙂
25 godina nakon desavanja?! xD Treba li bilo sta dalje dodati...
pathetic cashgrab
Ne, ubacujem na listu 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari