Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ja permutovao hbo i netflix,ja se juce registrova na neflix opet za metar dana gratis zbog ove epizode blac mirrora al ne moze da radi na android boxu na tabletu ,telefonu i pc-u hoce

Uz pomoc TT pretrage u temi videh da ni u jednom postu nije spomenuta serija Ripper Street iliti Trbosekova ulica po nasem. Deluje mi potpuno neverovatno, s obzirom da je u pitanju odlicna serija, kao uostalom i sve britanske koje sam pogledao do sada. [emoji3]
Prikazuje se na Top kanalu svakog radnog dana od 21:55h. Veceras je poslednja epizoda druge sezone (ukupno ima 5 sezona i 37 epizoda). [emoji4]

Nightflyers razočarenje...6/10 ocena
Lepo su krenuli,ima serija taj Event Horizon vajb kao što rekoh ali gledano u celini nije toliko dobro ispalo a i sam taj vajb se gubi u kasnijim epizodama kada se i sami glumci i scenaristi pogube u onome što su pisali i glumili 😀
Nisam pročitao priču pa ne znam koliko su odstupili od iste.

Krenuo Luther...

Da li mi se čini ili nešto se sporije prevode epizode? Evo npr shameless, sneaky Pete, dogs of Berlin, sve te serije mi BS ne nalazi prevod a pre je vrlo teško bilo naći nešto za šta mi BS neće naći prevod. Da li je još neko ovo primetio?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Koji jezik? Na srpski se slabo prevodi a kad nađeš većinom je prerađen hrvatski (ako i to).

Batalite prevode, engleski se najbolje uči uz engleski titl...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da ih neko plaća da to rade verovatno ne bi kasnili. Hvala im na uloženom slobodnom vremenu i entuzijazmu što uopšte i prevode.

Naravno, upravo sam to hteo da kažem, da postoji neki način da se plati ja bih bez problema ali nažalost ne postoji za sada.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Najbitnije je da je The Orville krenuo pre par dana 🙂

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja videh na torrentu pre 3 dana.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

30.12. je prikazana prva epizoda, večeras ide druga (po našem vremenu sutra ujutru, pre prvi petli) [emoji1]

Da li ima neko link za prevod drugog serijala Mr.Mercedes? Ima samo za prve tri epizode i to je sve. Hvala unapred.

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Počeo da gledam domaću seriju Besa,mislim nije skroz domaca pošto ima i albanskog jezika.Nakon 3 ep.meni je savršeno legla.Dobra priča,glumci solidni,puno bolje od npr UMO ili onih Žigosanih u reketu.Preporuka da pogledate.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno