DUSANSUNI
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.04.2012
- Poena
- 170
Ma to znam nego sam se baš iznenadio kad sam video sada pilot epizodu.Sve epizode izbacuju 06.01.
Dobar pilot, obećava.
IBEĆAVA
Sent from my Huawei Y7 prime
Ma to znam nego sam se baš iznenadio kad sam video sada pilot epizodu.Sve epizode izbacuju 06.01.
Dobar pilot, obećava.
Jel ovo radi, da se uzme mesec dana gratis, pa otkaže?Ljudi gledao sam ovu kao prvu našu seriju u produkciji HBO Europa "Uspeh"
https://hbogo.rs/serije/uspeh/1-sezona/1-epizoda
Ima je na HBO OD. Na MTS
Na HBO GO je još nema
Bogami biće ovde nečega
Radi samo nema je na HBO GOJel ovo radi, da se uzme mesec dana gratis, pa otkaže?
Kako ne može??Joj ja permutovao hbo i netflix,ja se juce registrova na neflix opet za metar dana gratis zbog ove epizode blac mirrora al ne moze da radi na android boxu na tabletu ,telefonu i pc-u hoce
neće zato što je bajata Netflix aplikacija. ako me ne bude mrzelo, azuriracu ručno, pa probati ponovoKako ne može??
Kod mene moženeće zato što je bajata Netflix aplikacija. ako me ne bude mrzelo, azuriracu ručno, pa probati ponovo
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Ovo sam i ja primetio, kasne prevodi dosta. Shameless konkretnoSrpski ili hrvatski, svejedno.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Batalite prevode, engleski se najbolje uči uz engleski titl...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Potpisujem oba posta [emoji106]Da ih neko plaća da to rade verovatno ne bi kasnili. Hvala im na uloženom slobodnom vremenu i entuzijazmu što uopšte i prevode.
Kad je počela druga sezona?Najbitnije je da je The Orville krenuo pre par dana 🙂
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari