Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala clanu koji je preporucio Homecoming pre nekog vremena
Iz epizode u epizodu sve bolja. Da me neko pita da objasnim seriju nisam siguran kako bih poceo da objasnjavam :D

Ko voli horore moze da je preskoci, apsolutno isto kao i poslednje 2 sezone American Horror Story.
Poceo sam da gledam Das Boot, rekao bih da cu odustati za 2-3 epizode.

Ipak da mu damo malo ravnoteze - nikako ne preskociti seriju jer je odlicna po mom misljenju ;)

Ipak da mu damo malo ravnoteze - nikako ne preskociti seriju jer je odlicna po mom misljenju ;)
Opušteno, svako ima svoje mišljenje, nekom se svidja nekom ne, moje je da preporučim a dalje neka ljudi biraju sta hoće da gledaju[emoji4]

Haters gonna hate[emoji4]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Gledam uporedo ovih dana Gomoru i The Expanse. Dve vrhunske serije. Svima preporuka.

Uff Gomorra u rangu sa zicom i Tony Sopranom, jedva čekam nastavak.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nope, snimala se naveliko četvrta sezona ove godine. Očekuje se na proleće sledeće godine, tj mart 2019.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hmm zanimljivo. Bio sam uveren da je kraj.

Ozbiljna serija sa realno ne malim brojem mana :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Gledam ovaj Westworld2, skrenuše sa puta, pa se vratiše na kolosek. Previše puta sam se smorio do 6.epizode. Završiću svakako, ali tanko baš sa dosta šupljina.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Video hvalite Nightflyers, reko' da vidim kakva je. Sad ne mogu da stanem sa gledanjem, bindz voch je poceo :D

Snima se Gomora uveliko, Marco DAmore aka Ciro di Marzio učestvuje u režiji.

cq5dam.web.738.462.jpeg

cq5dam.web.738.462.jpeg

Poslednja izmena:
Snima se Gomora uveliko, Marco DAmore aka Ciro di Marzio učestvuje u režiji.

Pogledajte prilog 262651

Pogledajte prilog 262652

Vidjao sam ga ni slikama seta pa sam pomislio da će da ga
vaksrsnu
, možda im je to sa režijom samo
da nas zavarju, ako je tako svaka im čast :)

Poslednja izmena:
Miss Sherlock zanimljivo, meni se dopala, prvi put smo dobili da je Serlok zena i to u japanskoj verziji, glavna glumica izvlaci seriju, fino je odglumila Serloka.
Ko voli Elementary slobodno moze da pogleda i ovu verziju.

Završio Condora.

Kao što rekoh na prethodnoj strani:

Jack Ryan
Condor
Bodyguard

Nije se ništa promenilo.
Solidna serija ali ipak slabija od Jack Ryana

+1,ne znam cemu hejt po toj seriji, ja volim horor i to mi je #1 serija ove godine, doduse jeste bila losa godina ali serija je vrh, suska se da ce biti nastavak.
Ima svojih mana ali sve u svemu odlicno upakovano.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Making a Murderer S2 za preskočiti. Toliko su je razvukli a mogli su sve to da spakuju 2ep max. Bas gubljenje vremena za razliku od prve sezone.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Cisto da podsetim ljude koji su pratili Timeless. Emitovana je dupla finalna epizoda pre neki dan.

Sviđa mi se Nightflyers zbog tog Event Horizon vibea ali da li je moguće da je plot toliko bedan?

Unresolved mommy issues

Z Nation otkazan
Serija je postala krš i bilo je pitanje vremena
Mada planiraju prequel Z Nationa pod nazivom Black Summer

Niko ni reči o finalu Korena? Meni je maestralno bilo. Svi pominjete Lauševića, a niko da spomene sjajnu Slobodu, kao i Igora Đorđevića, koji se izdigao posle onog bullshita zvanog Meso.

Smrti se ne vredi bojati.
Kad umremo svi smo mladi.
I ja kad umrem biću mlad.
I stići ću te.
Naći ću te.

Moja subjektivna ocena je da su Koreni, uz Moj rođak sa sela, naše najbolje post-SFRJ dramske serije.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bio je Igor dobar i u Mesu. Po meni čak odličan i u epizodi policajca u komediji Sumnjiva lica.

Poslednja izmena:
Niko ni reči o finalu Korena? Meni je maestralno bilo. Svi pominjete Lauševića, a niko da spomene sjajnu Slobodu, kao i Igora Đorđevića, koji se izdigao posle onog bullshita zvanog Meso.

Odlična serija.

Nadam se nemogućem, da se obradi "Vreme smrti" - hronološki u tri sezone. :)

Zavrsio upravo drugu sezonu Ozarka.
Odlicna, sad jedva cekam nastavak. Meni je ova sezona bila dosta zanimljivija od prve jer je brza i ima vise radnje. Nadam se da ce da zavrse sve u trecoj sezoni jer ne volim kad se oduze serije na 100 epizoda.

Sve mi diraj, al' u Srećka i Drakčeta - nikako [emoji12]

Za rođaka je npr. Dušan Kovačević izjavio da je jedna od naših najboljih serija u zadnjih 20 godina.

To što ime serije asocira na Selo gori i ostale *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*štine je stvar predrasuda. Tanasije Uzunović I Dragan Jovanović u ulogama života, Glogovac u onoj nestvarnoj sceni gde peva "A što ti je mila kćeri"... Znam sve scene napamet i opet bih mogao da je gledam.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno