Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima neka nova hrvatska, zove se "Na granici". Je l' gledao neko možda? Video sam desetak minuta, deluje simpatično.

Koreni (2018) - upravo završih gledanje. dobro urađeno, Laušević briljira. ne doapda mi se zvuk

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-09) - uskoro završavam. nije loše kao još jedna vremenska linija, šteta što su je prekinuli. Summer Glau je baš baksuz, 2 kultne serije joj prekinuli (Firefly i ovu)

Counterpart (2017...) - odgledah prvu epizodu. vidi se da je veliki budžet u startu. da li će se isplatiti pitanje je. u toku je druga sezona.

Odgledah juče Bloom, australijsku seriju od 6 epizoda.
Komentar: so weard.

Završio YOU... zanimljiva serija. Definitivno vredi da se odgleda, preporuka.
7.5/10

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Deutschland 83 druga sezona za sada spora (stigao do 5 epizode)
Prva sezona mi je bila daleko brža i dinamičnija

Propagandno smeće 🙂

timeless, božićne epizode, ok, deluje da su hteli da završe seriju, ne znam hoće biti još...

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Odgledao od novijih:

Narcos Mexico - 7.5 od mene, zanimljiva sezona
1983 - 6 nista spektakularno
The Mechanism 7.5 zanimljiva tematika, jedva cekam s02
Altered Carbon 6-6.5 subjektivno, nije mi legla

Blacklist prve 2 epizode s06, standardno grmi 🙂

i ovu i prethodnu noc
Jack Ryan 9, bas bas dobra, preporuka od mene ko voli taj fazon 🙂

Poslednja izmena:
The orville, kako ih cima gay lobi, ova druga epizoda je bila....... pa nemam reci. A jos
vanzemaljci
u glavnoj ulozi....

To je bilo od pocetka, s tim da su imali neke dobre epizode, ovo za sada mi je lose.
Luther, mislim da su prethodne sezone bile bolje, malo nelogican rasplet vezan za onog kriminalca
Blacklist je meni jos od prosle sezone je postao sspunica, trenutak u drugoj epizodi kad Kristofer Lamber uzima taoca je totalno nelogicna (ne mogu da ubacim spojler pa da ne duzim)
You, odgledao 3 epizode, deluje zanimljivo

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Odgledao sinoć dugo najavljivani prvu seriju u produkciji HBO Europe za Adria trziste
Uspjeh
https://www.imdb.com/title/tt8453458/.
Pa......mislim da je moglo mnogo bolje, ali eto, daj mo im šansu. Priča se završava kao da će se snimati i druga sezona,pa......videćemo.

Sent from my Huawei Y7 prime

Ja odgledao prve 3, nije lose, ali u nekim trenucima imam onaj cringe osecaj kao kod ubica mog oca, kad neko nesto neprirodno izgovori pa ti bude neprijatno , doduse u znatno manjoj meri nego kod ubica..
Ostalo mi je sve super, samo gluma u nekim momentima, previse se trude da budu ameri.
Onu malu plavu pokusavaju da izguraju kao kul *******u bicarku ali npr glumica to uopste ne ume da iznese sto su oni zamislili. Pa kad izgovori nesto sto bih mogao da procitam samo na titlovima gledajuci neku americku seriju bude bas jezivo [emoji23]
Stao sam na 3. nije me vuklo dalje ali kapiram da cu da odgledam.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja ne znam kako je moguce da odobre takav scenario, jel neko to procita naglas pre nego sto ga ozvanice i daju glumcima? U trecoj sezoni Ubica je to toliko lose da je bukvalno kao da neko troluje, da znaju da tako zvuci ali i dalje forsiraju da bi nas istrolovali sve..

Jel toliko tesko napisati scenario koji zvuci realno, kao da dve prave osobe pricaju? Zato mi se "Jutro" toliko izdvojilo od ostalih domacih, komunikacija je bila najprirodnija moguca..

Inace poceo sam da gledam Zigosane u Reketu.. ok je, za sad ok i skroz gledljivo. Ovo gore pomenuto je na minimumu odnosno vuce na odlican scenario.. Nebojsa Dugalic mi je jedno od najvecih osvezenja na domacoj sceni.. (znam da nije nov, ali slabo posecujem pozorista, u Senkama sam ga prvi put video)

Poslednja izmena:
Upravo gledam Band of Brothers, au covece.. Moram priznati da je jedna od boljih, koliko neke scene "udaraju".

Pogledaj Netflix-ovu seriju "Dark". Serija je neverovatno dobra. Ove godine izlazi druga sezona.

Ja gledam El Chapo, stigao sam do pola druge sezone. Odlicna serija, moja ocena 8/10.

Ja sam tek na drugoj epizodi druge sezone ali čini mi se da nedostaje mnogo stvari oko svega što se dešavalo u stvarnosti oko Chapa u prvoj sezoni.
Najviše možda što nije pokazano kako je njegova imperija nastavila da funkcioniše i
dok je on bio iza rešetaka
Dosta su nekako zbrzali radnju.
Videću posle druge sezone da li su ispravili barem nešto od toga

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno