E kad vidim ovo odma neki neizdrž, mora odgledam prokletu seriju. Na listi mi je već duže vreme 🙂Stranger Things COLLECTOR'S EDITION! 🙂
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja idem redom i svim drugarima/drugaricama preporucujem seriju... 😀
Završio sam Dark Matter....super mi je serija i šteta što je nisu nastavili.
Makar neki drugometražni film da su napravili da zaokruže radnju ali sumnjam da bi sve stalo u 2 sata jer su otvorili dosta priča.
Šteta što serija nije bila original SYFY proizvod za razliku od Killjoysa
Ha bas juce procitah na twitteru od kreatora serije da je u pregovorima da se nastavi ali nista ne moze da obeca
https://josephmallozzi.com/2018/11/12/november-12-2018-distant-dark-matter-rumblings/
I’ve been honest with them. It’s unlikely, but I still hold out hope for a mini-series that would allow me to wrap up as many of those narrative loose ends as possible and, hopefully, offer fans some closure. That, I honestly felt, was the best case scenario.
Kod mene Wire i Homicide rame uz rame s tim što je dubina likova mnogo bolje odrađena u Homicide nego u Wire
Ali zato se sjećam kako je udarna vijest bila kako je ona plavuša uspjela da se izbori za ravnopravnost i dobije jednak ugovor kao Spejsi mislim od sezone 4...House of Cards S06 katastrofa, bolje da su zavrsili seriju sa jednom epizodom u kojoj se desila nuklearna katastrofa i svi su umrli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari