Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam na te meksikance mislio..
Pogledam, pa javim. Samo kod mene je to u zadnje vrijeme dug proces ...

U Eskobar vremenu mi je ozbiljno smetao izbor onog žutog Amera...
Takav lik bi u Kolumbiji bio upucan u prvih 15 minuta 🙂

Ja sam na trecoj epizodi Narcosa Mexico, nije losa, ali nisam odusevljen, izbor glumaca mi je bas los...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ili je ipak Narcos: Mexico Season 1 != Narcos Season 4... 😉

Tehnicki gledano je 4. sezona... Ali je u stvari zasebna prica/celina jer koliko mi se cini nema stare ekipe, komplet nova glumacka postavka? Iako baca hintove na prve tri sezone...

Ja cak na 3. sezonu gledam kao na neku vrstu offspina, nekako mi je previse sterilna bila, jednostavno nije bilo nekog "klika" sa likovima...

I zato recimo Gomora je mnogo bolja jer su prica i likovi mnogo "intimniji" sa gledaocem... 🙂

Tehnicki gledano je 4. sezona... Ali je u stvari zasebna prica/celina jer koliko mi se cini nema stare ekipe, komplet nova glumacka postavka? Iako baca hintove na prve tri sezone...

Ja cak na 3. sezonu gledam kao na neku vrstu offspina, nekako mi je previse sterilna bila, jednostavno nije bilo nekog "klika" sa likovima...

I zato recimo Gomora je mnogo bolja jer su prica i likovi mnogo "intimniji" sa gledaocem... 🙂
Gomora... perverzija 8/10!
Jedino bih preporučio da se preskoče prve 1-2 epizode prve sezone. One jednostavno kvare utisak o "glavnom" protagonisti serijala jer on od *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*a odjednom postaje strateg kalibra Napoleon. Upravo taj bio značajno mi umanjuje konačnu ocjenu.
Bez toga 9.

Gomorra teško da ima konkurenciju... od mene 9tka.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Da, to i mene zbunjuje mada je definitivno ista kuhinja. Špica je ista, mislim na muziku.
Došao do E4, meni se sviđa. Kakve su samo njuške našli, oduševljava me Don Neto.

Poslednja izmena:
Meni taj Don Neto nesto poznat kad sam ga video......da nije bio u ranijim sezonama Narcos?
Ili u nekoj drugoj seriji.......mozda The Strain.

Završio konačno Sense8.

Znam da mnogi ne vole tu seriju zbog LGBT tematike ali ja pozitivniji vajb i toliku količinu pozitivne energije u jednoj seriji nisam skoro video i sa te strane skidam kapu Lani Wachowski što je uspela to da prenese na gledaoce.

Što se samog finala tiče mislim da su preterali sa
happy endovima
Ok,jeste serija tako koncipirana i sve ali ima dosta tih klišea,možda čak i previše.
Možda da serija nije otkazana i da je odrađena 3 sezona u fulu možda to i ne bi bilo toliko primetno ali ovde se baš primećuje.
Neka ocena recimo da bi bila 7/10

Ali definitivno jedna od retkih serija koja ostavlja totalno pozitivan utisak na gledaoca

Ja sam bio odusevljen prvom epizodom (najbolja pilot epizoda bilo koje serije ikada), i sa svakom sledecom mi se u nekom procentu manje dopadala. Onaj film za zavrsetak serije je bio previse... pa ne znam ni ja cega previse.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Odgledao konacno Daredevil sezonu 3.
8/10
Smorile su me malo prve epizode pa sam je razvukao, ali druga polovina sezone kida.

+
Gluma kida, svi glumci odlicno odradili svoj deo posla,naravno Fisk mi je #1
Fajt u tvorza, ne moze da se ne spomene.
Konacno je ova sezona kompletno odvojena od Defendersa i to je po meni veliki plus i dobar razlog zasto je ovako dobra, sve vreme su znali gde idu i sta rade i nekako je bas kompletna.
Druga sezona je po meni najlošija jer su morali da odvajaju delove neke i da se spremaju za Defenders (koji su na kraju podbacili) nekako mi je to bilo nepotrebno za samu priču. Sreca pa su imali tu odlicnog Punishera. Sto se mene tice i ako su otkazali Iron Fist i Luke Cage, ne treba mi toliko serija na istu foru,daj samo Daredevil i Punisher i to je to.
I mnogo mi se svidja sam Bullseye, glumac odlicno izabran i sam taj vizuelni prikaz borbe sa samim sobom je odlicno prikazan kroz odela.

-
Pored dosta dobrih stvari, ima praznog hoda. Da je bilo 10 epizoda bilo bi savrseno.
I neka promene malo tempo izmedju epizoda, sa svim junacima iste epizode.
Prvih pet epizoda postavljanje podloge za pricu i nepotrebno razvlačenje, onda lagani twist i posle sve napetije i naravno
happy end na kraju.

"veza"izmedju Fiska i Bullseyea je nekako ubrzana, nisu verno prikazali kako je to tako brzo pridobio Bullseyea i okrenuo ga za 180°. Mislim zna se da je Fisk manipulator, ali ovaj je delovao na pocetku jako samouvereno, fbi agent, i ovaj mu satro pomenuo detinjstvo par puta zagrlio ga i to je to.

Sve u svemu, odlicno za jednu superhero seriju

Sezona 1 9/10
Sezona 3 8/10 (Jaka osmica)
Sezona 2 (kilava osmica, ali mora 8 zbog Punishera)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Odgledao Unabomber, početak deluje i više nego obećavajuć medjutim sve to kako epizode odmiču bledi.

Neverovatna mi je želja Amera da sve predramatizuju i nafiliju izmišljim ˝trenutcima˝. Pogotovo stavljanje akcenata na totalno nebitne stvari za ovaj slučaj, odnos agenta i njegove porodice i slično. Ovo sve više i više počinje da mi smeta u Američkim adaptacijama ˝istinitih priča˝.

Sama priča oko ovog dogadjaja je više nego interesantna, s obzirom da se radi o vrlo inteligentnom čoveku koji je uvideo problem današnjeg društva mnogo pre većine.
Naravno medote kojima se bavio nisu nikako one kojima bi većina prisegla. Na primer mogao je da se oproba kao pisac ali njegova asocijalnost mu je to onemogućila. Kao i većina ˝terorista˝ i njega je kreirala CIA svojim eksperimentima nad njim tokom njegovih studija, zapravo on nije ni imao izbor da bude pisac pošto su ga totalno otudjili od ljudi.

Sve u svemu treba pogledati, ali od izvedbi ˝based on true story˝ mi je više nego muka zbog nepotrebnog filovanja glupostima. Bolje da je trajalo 3-4 epizode...

Paul Bettany odličan.

Poslednja izmena:
Skroz mi je dobar i ovaj Narcos Mexico S01. Ko ce sad docekati S02 posle ovakvog kraja.

Skroz mi je dobar i ovaj Narcos Mexico S01. Ko ce sad docekati S02 posle ovakvog kraja.
Muzika je odlicna, po ceo dan slusam 🙂 sve u svemu nije losa, Pablo je Pablo i tu je kraj price...ali imaju dobru podlogu da nastave ovo, jer bukvalno ovo je pocetak pravog rata protiv droge.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Završio Bodyguard...solidno je ispalo mada mi je utisak pokvario onako mlak plot twist na kraju.

Završio Bodyguard...solidno je ispalo mada mi je utisak pokvario onako mlak plot twist na kraju.
Baš baš solidno odrađeno, sumnjaš na sve aktere do samog kraja.

Baš sam se ponadao da od terorizma nema ni t u priči, da je cela priča pod velom zavere u politici, kad ono ipak Nadia beše đavo mali. Što je bezveze, baš je mlako to odrađeno. Očekivao sam neki smeh u stilu Harley Quinn kad je priznala 🙂

Mislio sam da će Julia da vaskrsne i da bude glavni akter, kad ono ništa.

Takođe sam čekao neki udarac u auto u zadnjoj sceni, eksploziju ili nešto treće pa da se nadamo drugoj sezoni, ovako...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Da i ja sam mislio
da je Julia živa i da je njena pogibija samo način da se zaverenici izvuku na čistinu

A mislim da će druge sezone biti ali da će se fokusirati na Nadiu i na one koje stoje iza nje. Terrorist hunt :d

Je li moguce da je 80-ih bilo curved i bezelless TV-a, onako u retro varijanti but still? Ubode mi oči to poprilično u Narcos: Mexico... 🙂

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Daj screenshot

To je kao neki projektor, nije klasican TV
Sony Videoscope KP-5040

Sony-Videoscope-Kp-Projector-Tv-20160713094802.jpg

Poslednja izmena:
Nije toga bilo u SFRJ, mi smo bili sirotinja. Kolor TV, pa svi da gledamo derbi u boji kod komšije, to je bio vrh zabave.

Nije toga bilo u SFRJ, mi smo bili sirotinja. Kolor TV, pa svi da gledamo derbi u boji kod komšije, to je bio vrh zabave.

Ne generalizuj, nisu svi bili sirotinja 🙂 imali smo kolor tv krajem 70-tih ...nemam koga da pitam, za tacan datum godinu, oba roditelja su nazalost otisli

Ovakvo sony čudo niko kog znam nije imao 🙂 A kolor tv su malo masovnije došli početkom 80tih. Gorenje, EI.. Sredinom 80tih pa do kraja decenije bilo je i Sony-ja i Philips tv-a.

Poceo sam 7 sezonu Supernaturala i cini mi se da je najslabija do sada. Braci svaka cast, tu su od pocetka do kraja a ovi ostali "bitniji" glume kad im je volja.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno