Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao house of cards s6, baš žali bože, al kad je već tu na nf, odgledao 🙂

Gledam narcos: mexico... ide mi zasad, pena baš ne zna da glumi...

Bodyguard mi ne ide, mnogo mi zahteva koncentracije.

Gledam sinner s2 sa zenom, deluje dobro.

Making of a murderer s2, zaspali na drugoj ep i nikako ne ide više.

Last kingdom s3 pocinje u ponedeljak i raduje me sto ce odmah ici na nf, ne posle godinu dana 🙂

Outlander, al to vise ne znam zašto gledam, sem sto izlazi redovno na nf.

Good place, dobar 🙂 sad je na pauzi

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Kakva je generalno ova sezona Walking Deada? Nisam jos uvek poceo da gledam.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Gledam neke serije na Netflix- u i na HBO GO.
Imam utisak da je produkcija na HBO za sada ubedljivo iznad svih ostalih što se tiče dramskih, pa ako hoćemo i krimi serija. Jednostavno ti je primer kako se prave dobre serije.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Gledam neke serije na Netflix- u i na HBO GO.
Imam utisak da je produkcija na HBO za sada ubedljivo iznad svih ostalih što se tiče dramskih, pa ako hoćemo i krimi serija. Jednostavno to je primer kako se prave dobre serije.

Još malo pa kao Predestination. Citirao si sam sebe pre nego što si bilo šta i pomislio da napišeš.

Sent from my landline using Tapatalk

Izasao Narcos: Mexico (Narcos S3)

Ocigledno toliko dobar da niko i ne prica o seriji ili je jednostavno hajp oko serije jednostavno splasnuo...

Ja sam gledao juce prvu epizodu i OK mi je, ali ne mogu da poredim sa originalnim Narcos jer ga nisam gledao uopste.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Dobra vest, da stavim da se krcka 😀
Trenutno cepam Wire S02 pa dok to zavrsim taman.

Radnja se dešava 80tih tj početak narko kartela u Mexico i nema dodirnih tačaka sa serijalom sem imena serije. Ja cu dati šansu ovoj sezoni čim stigne na red.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Kako nema dodirnih tacaka kad je i dalje Pena tu..

Jes na njega sam zaboravio.. on beše dobio transfer za Mexico ili tako nešto. nadam se da ce držati kvalitet kao i prethodne sezone.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

U vezi ovog Narcos: Mexico, tu je glumac Michael Pena, a u originalnom Narcosu je bio lik Javi Pena.
U Mexicu, Michael Pena glumi Kikija Kamarenu, spominjan je u Narcosu. DEA agent (da ne spoilerisem ko ne zna o cemu se radi).

Jeste, my bad, znaci skroz druga glumacka ekipa..

Ja sam na 6. epizodi i sezona je odlicna. I da, ima dodirnih tacaka sa prethodnim sezonama i te kako...a i vec poznatih likova🙂

Poslednja izmena:
Bodyguard posle 3 odgledane epizode mi se baš sviđa.
Akcija dozirana taman koliko treba,ni previše ni premalo,priča mi se čini zanimljivom za sada

Titans baš dobar,na pola S01 serija ne smanjuje na kvalitetu.
Svaka preporuka

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Radi se da je mexicka serija..meni naivna do bola, odustao brzo doduse

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Ja sinoc zavrsio Narcos: Mexico i sezona mi je skroz na nivou prethodnih. A haos ce tek da krene.

Par korisnika pravi zabunu oko Narcosa, ovo što je sada izašlo, Narcos: Mexico, je 4. sezona.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno