Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja na preporuku odavde odgledao The fall, do poslednje sezone jaka osmica, zaključno sa poslednjom cela devetka.
Odlična serija sa čudnim izborom glumaca, onako na prvu, spora i teška ali sa neverovatno razrađenim detaljima impresivno prenešenim "na platno", prosto neverovatno koliko se pažnje posvetilo svakom detalju. Teška priča koja se razvlači toliko da u nekom momentu navodi na to da nema kraja i da se razvlači do besmisla međutim, finale baš kako treba i kad treba, sve na mestu.
Preporuka za seriju

Sent from my x2 using Tapatalk

Stranger Things COLLECTOR'S EDITION! 🙂

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o1_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o2_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o3_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o4_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o5_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o6_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o7_1280.jpg

Poslednja izmena:
Stranger Things COLLECTOR'S EDITION! 🙂

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o1_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o2_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o3_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o4_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o5_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o6_1280.jpg

tumblr_oyj530lfRU1sq2bz7o7_1280.jpg
E kad vidim ovo odma neki neizdrž, mora odgledam prokletu seriju. Na listi mi je već duže vreme 🙂

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Završio sam Dark Matter....super mi je serija i šteta što je nisu nastavili.
Makar neki drugometražni film da su napravili da zaokruže radnju ali sumnjam da bi sve stalo u 2 sata jer su otvorili dosta priča.
Šteta što serija nije bila original SYFY proizvod za razliku od Killjoysa

Da li Dark Matter serija ima bilo kakve veze sa knjigom?

Znam da je sony otkupio prava od Blake Crouch-a za snimanje filma/serije. Blake je sam rekao proslog meseca na fb-u da nije siguran hoće li biti nesto od toga, što je ogromna šteta ako ne naprave nešto od toga.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Koliko znam nema veze sa tom knjigom.

Ova serija Dark Matter je bazirana na stripovima Dark Matter

Poslednja izmena:
Odlicna poslednja epizoda jutro ce promeniti sve.
Svidja mi se nacin na koji cela serija prica pricu i sto nema nepotrebnih dijaloga da bi skapirali likove vec se sve iz odlicne glume i prikazanog vidi.
Kapiram da ce serija tek kasnije kad krenu reprize dobiti jos vise na popularnosti.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja idem redom i svim drugarima/drugaricama preporucujem seriju... 😀
Jeste odlicna poslednja epizoda...ovo je prva nasa serija gde jedva cekam da izadje epizoda...bas me zanima sta ce se sve izdesavati... 😀

To smo skapirali. Govoris im da prica ne valja jer sve to ima u tvom okruzenju, a glumci glume kao sto su ih naucili na fakultetu.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pa dobro, svakome se svidjaju drugacije stvari...meni odgovara sto su epizode kratke, sto je okej gluma, sto mogu da se pronadjem u mnogim stvarima koje se desavaju u seriji, kao i sto mogu da prepoznam neke drugare u tim situacijama...serija je poprilicno moderna i konacno nesto takvo i kod nas...da li je savrsena, verovatno nije, ali meni je i vise nego dobra... 😀

Završio sam Dark Matter....super mi je serija i šteta što je nisu nastavili.
Makar neki drugometražni film da su napravili da zaokruže radnju ali sumnjam da bi sve stalo u 2 sata jer su otvorili dosta priča.
Šteta što serija nije bila original SYFY proizvod za razliku od Killjoysa

Ha bas juce procitah na twitteru od kreatora serije da je u pregovorima da se nastavi ali nista ne moze da obeca
https://josephmallozzi.com/2018/11/12/november-12-2018-distant-dark-matter-rumblings/

Ozark, odgledah obe sezone... Šta znam, totalno mi je čudna, u najmanju ruku. Daleko od toga da je loša, ali i da je wow! Druga sezona za nijansu lošija od prve, manje je one ledene neizvesnosti, nekako je sporija. Ima dosta i nelogičnosti, nerealnosti.
Sedmica od mene, vrlo dobra serija, ali žestoko prehajpovana. Čekamo S03.
--------------------------------

Edit: porediti ovo sa Breaking Bad i The Sopranos je veoma neozbiljno.

Poslednja izmena:
Pa porediti Breaking Bad sa Sopranos je takodje neozbiljno 🙂

Meni je Ozark u najmanju ruku egal sa Breaking Badom kada se uzmu u obzir samo prve 2 sezone. Kako ce Ozark nastaviti videcemo...

Poslednja izmena:
Origin odgledao nocas dve ep. i nije tako lose, mada su dosta pokupili iz raznih filmova i serija, vec vidjenih...te prve dve epizode je potpisao reziser Event Horizon koji je ujedno i producent. Serija ima potencijala, samo je pitanje kako ce se razvijati prica 😉

Ha bas juce procitah na twitteru od kreatora serije da je u pregovorima da se nastavi ali nista ne moze da obeca
https://josephmallozzi.com/2018/11/12/november-12-2018-distant-dark-matter-rumblings/

Aaaa...bilo bi ekstra da nastave..hvala za ovaj info.

Znao sam od ranije za ovo:

I’ve been honest with them. It’s unlikely, but I still hold out hope for a mini-series that would allow me to wrap up as many of those narrative loose ends as possible and, hopefully, offer fans some closure. That, I honestly felt, was the best case scenario.

Ali ipak se nadam makar još dve sezone da će naprave.
Mislim da bi sa 5 sezona taman lepo zaokružili priču

Poslednja izmena:
Jel Dark Matter ono kad odu da spasu neke ljude na nekoj planeti pa tek onda shvate ....

Nije :d

Dark Matter je kad se probude a ne znaju ko su...kao srbi što rade petkom i subotom posle provoda :d

House of Cards S06 katastrofa, bolje da su zavrsili seriju sa jednom epizodom u kojoj se desila nuklearna katastrofa i svi su umrli.

Homicide: Life on the street

Napisah pre neku stranu da ponovo gledam seriju i juče pogledah tri epizode iz treće sezone
kada Bolander,Felton i Kej Hauard bivaju ranjeni na dužnosti

Neverovatno koliko su dobro odradili te tri epizode,emotivni naboj u tim epizodama kao i sama režija su fantastično odrađeni.
Mnogo jak utisak ostavljaju te tri epizode.

Voleo sam seriju kao klinac ali sada je definitivno obožavam 🙂

Kod mene Wire i Homicide rame uz rame s tim što je dubina likova mnogo bolje odrađena u Homicide nego u Wire

Deadwood
Prva sezona jakih 8.5/10
Druga sezona "jakih" 9/10

Serija je "slow burner" tj u pitanju je western drama sa akcentom na odnosima (uz vrlo malo do nikoliko akcije), ali su zato likovi maestralno odradjeni i odglumljeni od strane izuzetno dobre postavke. Negde od 3./4. epizode potpuno uvlaci u celu pricu i posle toga vuce na bindzovanje.

Ian McShane u ulozi Al Swearengen-a bukvalno razvaljuje glumu... Neverovatan glumac, ne postoji drugaciji opis.
Ostaje mi jos jedna sezona da obrnem, ali mi i dalje nije jasno kako su mogli ovako odlicnu seriju da "seku" prerano i kako je prosla ispod radara.

U svakom slucaju preporuka od mene,serija je pravi dragulj i spada u klasike koje bi trebalo odgledati.

You San Francisco cocksuckers.

Poslednja izmena:
House of Cards S06 katastrofa, bolje da su zavrsili seriju sa jednom epizodom u kojoj se desila nuklearna katastrofa i svi su umrli.
Ali zato se sjećam kako je udarna vijest bila kako je ona plavuša uspjela da se izbori za ravnopravnost i dobije jednak ugovor kao Spejsi mislim od sezone 4...
E pa neka im je sa srećom. Baš su jednaki.
Spejsi bi nakon 2 moždana imao veću gledanost [emoji1] [emoji1]

Od poslednjih,
- Black mirror, pogledao sve sto ima 8/10, dosta variraju epizode ali ide na bolje kako odmicu sezone, poslednja sezona malo bolje od ostalih i poslednje epizode su bas dobre.
- Better Call Saul 10/10, upravo zavrsio sve 4 sezone, Vince Gilligan je genijalac. Kao i Breaking Bad, uzivanje od serije. Nisam ocekivao da je tako dobra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno