vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
A novo odelo tek ... Varijanta "uoči razliku, evo ti lupa".
Ovu:Je li najavljena druga sezona serije Vinyl? Drugo, koju app preporucujete za praćenje serija? Hvala
Edit:našao, nema nastavka serije [emoji192] [emoji192] [emoji192]
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.nextepisode.androidJe li najavljena druga sezona serije Vinyl? Drugo, koju app preporucujete za praćenje serija? Hvala
I meni je žao ako je to konačno mada upravo gledam seriju iz sličnog vremena the deuce i mislim da je odlična. Zanima me da li će biti nove epizode serije Quarry.Je li najavljena druga sezona serije Vinyl? Drugo, koju app preporucujete za praćenje serija? Hvala
Ako si gledao jasno ti je da je radnja stala na pola.. Očekivao se svakako nastavak, ovako puno htjeli malo uradiliČekajte, zar Vinyl nije bio mini serija od starta? Ja sam to čak pročitao u onom TV dodatku u Blicu, kad je krenula na HBO.
Gledljivost (ukupna) je bitna na HBOu, ne za freeview/cable obican. Tamo je bitno da ima konkretnu ciljnu grupu, koja je uglavnom mladja i ... ne verujem da ce mi ostati komentar ako napisem drugi pridev 🙂Meni je nevrv da takva serija ne moze da bude komercijalno isplativa. Cak i koga ne zanima ta tematika glumci i produkcija su super, manje vise nema vece mane. Lagano 9/10.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari