Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Bad Place, ako niste gledali, predstavlja super laganu i smesnu seriju. Same epizode su kratke pa ne oduzimaju mnogo vremena. Trenutno je aktuelna druga sezona, mislim da je u pitanju Netflix produkcija.

Si siguran da se tako zove, ne nalazim ni na Google-u ni na IMDB-u 🙂

The good place će biti 🙂

The flash pocela 4 sezona, solidan uvod. Nadam se da ce fino razraditi ovu sezonu, btw negativac obećava ali izgleda nije speedster 😀

The flash pocela 4 sezona, solidan uvod. Nadam se da ce fino razraditi ovu sezonu, btw negativac obećava ali izgleda nije speedster 😀
Čekamo Jazu da baci neki insight 😀

Clifford Devoe aka The Thinker, nije speedster, nije čak ni MOVEster 😀

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dobar je Lucifer skroz, bas je sad krenuo treci serijal. Sam lik Lucifera i njegove borbe sa samim sobom je zanimljiv. Videcemo kakva ce biti sezona 3.
То је управо оно што мене тако држи закуцаним за ову серију, Луциферова борба са самим собом. То је одрађено савршено и на томе и јесте фокус серије.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

To, plus harizmatična prateća ekipa, uz simpatičan humor.

Dobra je serija skroz.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da li je gledao neko The man in last castle i ako jeste da li zna da li ce biti trece sezone

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Man in a High Castle je serija rađena po književnom predlošku, kako se to moderno kaže.
Nije klasična TV zabava u pitanju. Ako ste čitali Filipa K Dika i svideo vam se, pogledajte seriju.

Počeo sam Star Trek novi, prve dve epizode, pa ovo je super!

Meni je Man in HC bila solidna u prvoj sezoni ali drugu sam odustao posle dve epizode i pored toga sto sam dosta ocekivao... sad kad bolje razmislim i prvu sam odgledao na misice nadajuci se da ce biti bolja i da ce krenuti u pravcu koji je ocekivan ali u drugoj sezoni mi je postalo jasno da su moja ocekivanja od serije i ono sto se desava bas suprotno razlicita...

Gledaj mislim da gresis MHC je mucenje prvih par epizoda onda ide brutalnih poslednje 4 epizode prvog serijala.
Trebao si da odgledas drugi serijal veruj mi do kraja.
Ova serija je o alternativnoj Istoriji koju je pomenuti pisac napisao za 48sati na opojatu. Meni se svidelo u seriji sve sto je magalomanski uradjeno onda sam pogled kako bi se svet razvijao i ako je akcenat bacen na USA. Sa druge strane u nekim trenucima kao i svaka serija smara sa nepotrebnim dijalozima i pretvara se u dramu. Ali ko voli istoriju dobru fotografiju i ko je ljubitelj ||WW obavezno treba da pogleda seriju.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Odgledah Orville sinoc e4 i e5 i meni ovo i dalje daje veci ST TNG vajb od STD-a... +cameo Patricka Stewarta 😀

Odgledah Orville sinoc e4 i e5 i meni ovo i dalje daje veci ST TNG vajb od STD-a... +cameo Patricka Stewarta 😀

Ahahahahaha, matori to je ...

Liam Neeson
0e5a01369b8901bac4ec2d47a94db3f4.jpg

A ne Patrick Stewart. On i Theron su valjda već radili sa Sethom na onom šajze filmu nedavno. Doduše, biće i PS u jednoj od narednih epizoda, kao i Scott Bakula (ST: Enterprise).

Btw. super je Orville, pogotovo što su bukvalno "objasnili" sa onom time travel epizodom nedavno. Koliko je samo bilo SciFi serija sa takvim epizodama, koje su to unakazile, a smatrane su za ozbiljniji SF u poređenju sa Orville-om koji je u neku ruku blaga parodija.

Star Trek Discovery EP4 mi je do sada bila najlošija.

Poslednja izmena:
^
+ najavljen cameo Patricka Stewarta... 😉 (mala korekcija sa moje strane)

Hahaha kako su izje*ali Zuckerberga i Netflix u SP-u[emoji23]

Beyond Genius Lies Insanity

The Orville je skroz dobra serija... samo da Set ima neke veze s glumom bila bi vrhunska 😛 ... o ST Discovery-ju još uvek ne znam šta da mislim... gledljivo je to, ali nikako nije Star Trek :trust:

Ja sam ubedjen i dalje da je to Star Trek. Najbolji serijali Star Trek-a imaju po sezoni BRDO epizoda da preskociti opusteno, tako da ono ne vredi da razglabamo svaku epizodu sad, bice boljih i losijih i to je to - klasika.

Možda south park ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Koja je ovo serija Pad Viteza što je reklamiraju na našem HBO? Kako ide naziv u originalu?

The Orville je skroz dobra serija... samo da Set ima neke veze s glumom bila bi vrhunska 😛 ... o ST Discovery-ju još uvek ne znam šta da mislim... gledljivo je to, ali nikako nije Star Trek :trust:

Pa nego sta je , da nije Policijac sa Petlovog Brda ili Bolji zivot ? 🙂

Je l to trik pitanje? :d

Sent from my MI MAX using Tapatalk

U vezi Flash 4x01 epizode ... Jeeeeeel ovo samo meni bilo MEGA glupo ...? Inače dobar tizer na kraju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno