Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima na ovoj temi. Mistery show meni omiljeni, znači ako zanemarimo I lost i Twin Piks koji su me skroz izludeli nerazjašnjenim delovima, predložio bi Wayward Pines, koji je bar u 1. sezoni bio dobar a interesantno još nije zvanično otkazan iako je pauza već dve godine, onda 11.22.63 odlično zamišljeno i bez razmišljanja The Man in the high castle.

Sent from Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jeste Borise, ali serija ima jako dobar potencijal koji ne uspijeva da iskoristi. Nekako taj prelaz prica izmedju sezona mi nije bas logican, mogli su to mnogo bolje da ispeglaju.

Moguce, prva sezona je super.

Wayward Pines je tek us.an potencijal. Toliko da drugu sezonu nisam ni pokusao...

Onda i nisi puno pogrešio jer 1. sezona je još i imala suvislu radnju. Ja očekujem Strane things 2. sezonu pa da se opet s nostalgijom vratim u 80'

Sent from Nexus 5X using Tapatalk

Odgledao juce Shameless S01E01 i bukvalno ne znam sta bih mogao dalje da ocekujem sem nekog konstantnog random ludila. Devojci se bas i nije svidelo jer je, da kazemo, "nerealna" serija, tj brdo nekih ekstremnih/wtf situacija i ta neka ala Cinderella prica. U svakom slucaju, bar cemo joj zajednicki dati sansu jos par epizoda, pa ako joj se ne svidi ili ja solo nastavljam ili odustajem ako se kojim slucajem i meni ne svidi.

Takodje krenuo sa trecom sezonom Gothama posle duze pauze i odlican nastavak tamo gde su stali sa drugom.
Videh da je krenula i cetvrta.

Pines odgledao prvu sezonu, drugu se nisam usudio da pipnem. (hvala bogu pa ima knjiga ako je serija thrash, takodje knjiga Dark Matter od istog pisca bi trebala da je vrh)

11.22.63 odgledao, vrlo dobra.

Kada je vec prica o drugim sezonama - kakva je Ash vs Evil Dead s2?? Prva je bila pravi rollecoaster (kvalitetan low budget horror comedy thrash) ali potpuno sam zaboravio na drugu sezonu...

@nikornla, ja sam krenuo prije 2 sedmice i doslovno sam stigao do 5. sezone, neopisivo je zarazna serija. Ludilo je konstatno kao i kvalitet.

Kome se ne svidi Shameless taj moze da batali gledanje serija jer nije onda taj sport za njega 🙂

Ne bih se slozio - ja sam probao da gledam i bilo mi je degutantno.. A gledam serije ovako :d

Mr Robot nastavlja u istom kvalitetu, ko voli cyber drame naravno.

Živeti u srbiji i reći da je shameless degutantan je smešno. Cela država je shameless, sve to se nalazi iza ćoška samo ako želiš da vidiš. To što je većina razmažena, žive još uvek kod mame i tate i ne znaju šta je napolju je već druga stvar

Sent from my E6853 using Tapatalk

Aj sad,da je cela država Shameless pa i nije,ali kapiram da kod nas i u svetu ima i gorih stvari od prikazanih u seriji.
Mnogi kod serije komentarisu samo ludilo i preterivanje ali Shameless ima i drugih kvaliteta,gluma je odlicna.Jedna od retkih serija da nije opala sa kvalitetom,cak stavise sve je bolja i bolja. Kasting odlican. Ima u mnogo scena da bukvalno osetis tu prljavštinu,neki put gledam likove i bukvalno ih osetim preko ekrana da smrde,ne znam kako to da objasnim,pogotovo kad je letnji period kod njih. Pored namernog odlazenja u krajnost do sada nisam naleteo na prepuste neke i svidja mi se sto je jako detaljno i pažljivo snimana,vodilo se računa o nekim sitnim detaljima.
Jednostavno mislim da je jedna ovakva serija koja ide u krajnost i gadja srz potrebna,u moru klisea.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zena i ja upravo privodimo kraju Elementary i to je zaista bila super zabava mada naravno ima ocajnih epizoda, limunadica za opustanje uvece. Realno uvek imamo jednu takvu i jednu da kazem "ozbiljniju" seriju pa uporedo gledamo. Sad sta dalje pojma nemam zaista...odgledan klasican Serlok, i novi i original, Poaro i generalno ta tematika, tako da sta znam sve preporuke dolaze u obzir, mada ja recimo nisam toliko zaiteresovan za serije smestene u vreme tipa original Serloka sta znam... Neko je ovde spominjao And Then There Were None, i Big Little Lies ima li to smisla?

Dobra je Big Litle Lies.

Meni Shameless deluje kao nesto sto bih mogao da gledam, daleko da bezim od tog vida "dirty zabave", ali eto npr. ove silne "rialiti shovove" ne gledam jer mi je samo ponasanje u njima veoma gadno i ne vidim poentu u slusanju/gledanju kako se neko non stop svadja, urla, posipa vodom, gadja koje kakvim predmetima, plulje i sta sve ne...
Shameless je na kraju krajeva ipak igrana serija, pa sta god u njoj radili, nekako lakse mogu da sazvacem... naravno, postoje mnogo gore stvari koje se desavaju u svetu i blablabla, ali kad bih se non stop na to osvrtao i razmisljao o svim tim losim stvarima koje se ljudima desavaju i kroz sta ljudi prolaze, sigurno se ne bih skidao sa nekih lekova za smirenje ili sta god :d

Pa da ali fora kod Shamelessa je da je nevjerovatno smijesno. Nije da ce ti kvariti raspolozenje, vec suprotno.

Scena (3. sezona) kad:

Kevin je*e tastu je umiranje, ne znam kako sam dosao sebi.

E ja sam tu negde i stao, trebao bi da nastavim ali ima toliko da prosto se ne postizava.

Počeo neko da gleda Netflixov Mindhunter?
Vidim da dobija odlične kritike.

Radi se o serijskim ubicama, ali nije koncentrisana na prikazivanje scena nasilja, već je fokus pomeren na psihološki aspekt.
Kažu još i da je prva epizoda najlošija, a da je ostatak mnogo bolji.

Nadam se da će nešto biti od nje, pošto se meni recimo trejler uopšte nije svideo... nadam se da je ceo urađen sa scenama iz te prve (najlošije) epizode :trust:

Zena i ja upravo privodimo kraju Elementary i to je zaista bila super zabava mada naravno ima ocajnih epizoda, limunadica za opustanje uvece. Realno uvek imamo jednu takvu i jednu da kazem "ozbiljniju" seriju pa uporedo gledamo. Sad sta dalje pojma nemam zaista...odgledan klasican Serlok, i novi i original, Poaro i generalno ta tematika, tako da sta znam sve preporuke dolaze u obzir, mada ja recimo nisam toliko zaiteresovan za serije smestene u vreme tipa original Serloka sta znam... Neko je ovde spominjao And Then There Were None, i Big Little Lies ima li to smisla?

And there were none je meni oldicna mini serija.

@ MareBGD And Then There Were None je dobra, mozes da pogledas i Broadchurch, bas gledamo trecu sezonu sad😉

Poslednja izmena:
+1 za And then there were none.

Mindhunter prvu epizodu kao da je rezirao Rados Bajic... pakao od dosade... pogledacu i drugu jer sam citao da tek od druge pocinje ali ovo je bukvalno jedno od najmucnijih gledanja pilota ikada...

Spominjali ste Halt and Catch Fire..
Pogledao bih je ali nalazim samo english titlove, a od domacih (sr, hr, bs) ima samo za prvu sezonu..
Ako je neko nasao negde za sve 4 sezone neka mi pusti pp.
hvala

Halt and catch fire završili su seriju sa četvrtom sezonom. Nisam jos odgledao do kraja zadnju sezonu. Nadam se da ima neki normalan kraj.

Sent from my D6603 using Tapatalk

The Wire, odlicna serija

Prva epizoda Mr. Mercedes sa brendonom glisonom zasluzuje samo jedan veliki aplauz.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ova peta epizoda Star Trek mi je najgora, puna nelogičnosti i rupa, skaču sa scene na scenu,bas naivno. Naravno opet ****ni lobi [emoji16]

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno