Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vala mi koji i dalje pratimo Walking Dead spadamo u posebnu grupu extra tolerantnih i strpljivih ljudi! Takva vernost prema jednoj nebuloznoj priči sa gomilom iritantnih likova, teško je opisiva [emoji6]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
E bravo, to pokušavam da sročim već godinama. Dodao bih još, da mi je prst non-stop na obaraču, tj. na "skip 15 sec" dugmetu, tako da skratim epizodu u proseku na 11 minuta trajanja. I dalje gledam, a blage veze nemam zbog čega.

Jel poceo neko mozda training day i cardinal ?

Послато са L-EMENT501

Fortitude - odlična 1. epizoda druge sezone, ovo prerasta u horor seriju :zgran:

3% - malo drugačija serija, a portugalski je baš osveženje, fino drži pažnju.

Poslednja izmena:
@vladimirdowla
The 100 treća sezona je stvarno bila ****** a baš sam se radovao na kraju druge kada nađu onu vilu , mislio sam da priča ide u totalno drugom pravcu . Trebali su da prate priču iz druge sezone koja je i najbolja.

Znači izašao i treća Expensare, taman sada da pogledam, može i the 100 druga taman o istom trošku 🙂

Inače pitanje za ove što su čitali knjige The expanse , kako prati serija i da li je bolja ikako od knjige ili bar taj nivo ?

Ja se od stoje (the 100) već oprostio, čak kao da sam i čitao kako je CW nije obnovio ... Hmmm

A Expanse je u ovoj trećoj savršeno ispratio knjigu, bukvalno se sećam i dijaloga iz knjige koji su bili u ovoj epizodi. Ima jedna cool stvar koju su samo u Pilotu prikazali, na početku, a koja je u knjigama krucijalna za putovanje svemirom i koja bi seriju dodatno učinila još realističnijom. Ali ponekad ekranizacija ne može baš sve da prenese.

Ranije sam to već pisao, čitajući knjige bolje se mogu shvatiti Belteri, govor i gestikulacije rukama koje su njegov sastavni deo. Mislim da je čak i ovaj što Holdena glumi to odradio baš onako kako sam ga ja barem video iz knjige. Jedino mi deluje da je pilot Aleks dosta drugačiji u odnosu na knjigu i da je glumac malo više improvizovao. U seriji je zanimljiviji.

Btw maksimalno sam se trudio da ne spojlujem ništa.

Krenuo sam da gledam Blindspot i nisam nesto odusevljen pilotom. Bas mi je prosek neki,ima stvari koje me nerviraju.
Da li je malo bolje u sledećim epizodama,vredi li gledati ovo?

Sent from my iPad using Tapatalk

Krenuo sam da gledam Blindspot i nisam nesto odusevljen pilotom. Bas mi je prosek neki,ima stvari koje me nerviraju.
Da li je malo bolje u sledećim epizodama,vredi li gledati ovo?

Sent from my iPad using Tapatalk
Ima neki tempo i sličan fazon Nikite,ako si gledao uopšte.Epizode su odvojene i svaka ima njenu priču ali su generalno povezane sa glavnom radnjom koja napreduje. Meni je simpa i tu je negde iznad proseka, gledljiva,likovi i gluma dovoljno ubedljivi.

Sent from my D6603

Legion odlicna prva epizoda, nadam se dobrom tempu u nastavku...skoro sam siguran, da se ovde mnogima nece svideti ,)

Sinoć sam malo gledao taj Legion, jak vajb Taboo-a u smislu da sam zaspao od dosade 😀
dajem joj šansu još danas

off
ali ti je trip taj avatar čoveče, prvo sam video nekog lika u kapuljači, a onda sam skontao da je to NOS 😀 😀

Odgledao malopre Legion ali neću davati nikakve ocene dok ne vidim kako se razvija priča. Ovo je jednostavno jedan dug uvod .

Malo su mi bili smešni oni efekti na kraju 😀

Poslednja izmena:
Odlična serija, moja preporuka

Ja se vratio na It's always sunny in Philadelphia, carevi, falilo mi je malo smeha.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Vala mi koji i dalje pratimo Walking Dead spadamo u posebnu grupu extra tolerantnih i strpljivih ljudi! Takva vernost prema jednoj nebuloznoj priči sa gomilom iritantnih likova, teško je opisiva [emoji6]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
A ima i nas koji, pored TWD, pratimo i Fear TWD 🙂
Ni sam ne znam zašto 🙂

Odgledao Timeless 14 epizoda, malo je ripoff od Legends of Tomorrow sto se tice transporta i slično mada generalno nije loša.7.5/10 Lethal Weapon za mene odlična do sada. 9/10
Travelers solidna, 7.5/10
Training Day prva epizoda obećava.
Beyond i Channel Zero smor.
The Expanse dobra prva epizoda 2.sezone, videcemo da li će opet da razvlače kao prošlu sezonu.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Drago mi je da to čujem, svidja mi se celokupna atmosfera serije, ali je činjenica je da je prva sezona bila spora i razvucena. Ako je ova sezona dinamičnija biće odlicno.

Ni priblizno nisu iste Timeless i Legends po pitanju bilo cega.
Serija je ok za ubija je vremena, ali nista posebno, mada ozbiljnija od Legends pf Tomorrow svakako, koju takodje gledam.

Slazem se za Lethal Weapon, dobra serija.

Expanse klasika, kida i ovu sezonu.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Mislio sam konkretno na kretanje kroz vreme uz pomoć broda/kugle whatever i stalne priče o menjanju budućnosti u slučaju promena u prošlosti, tu imaju paralelu, inace ništa više. Obzirom da su prvo krenuli Legends, zato sam rekao ripoff 😀

Najnovije epizode Arrow i Big Bang Theory - seri seri moj golube beli.. :d uzas :d Supernatural van 2-3 fore slobodno u isti kos :d

Mislio sam konkretno na kretanje kroz vreme uz pomoć broda/kugle whatever i stalne priče o menjanju budućnosti u slučaju promena u prošlosti, tu imaju paralelu, inace ništa više. Obzirom da su prvo krenuli Legends, zato sam rekao ripoff 😀

Ok, ali je to manje, vise paralela svim putovanjima kroz vreme, logika govori da menjas buducnost. Jedno je vremenska kapsula, drugo full size svemirski brod u kom posada zivi.
Nema tu nikakvog ripoffa, niti osim putovanja kroz vreme imaju ikakvih dodirnih tacaka 🙂

@korisnik
Arrow je odavno postao totalno **vno od serije, big bang je takodje duze vreme ustaljen, bude malo smesno i to je to.
Sve ih gledam vise iz neke navike.

Poslednja izmena:
Vanzemaljci pokorili svet za jedno vece, pa zivot pod njihovom diktaturom. Ne radi se o vanzemaljcima, vec o ljudima i njihovoj borbi ili pokornosti.

Leath Weapon odlična 9/10.
Počeo sa ženom da je gledam ne očekivajući nešto specijalno.
Zadnjih par epizod smo se baš smejali,dobra doza humor i akcije.

Послато са Huawei Honor 5x

Jel Taboo vuce na grof monte kristo ili je otisao skroz u neki drugi pravac ?

Hahahaha kako je*u Kifera u ovome Designated Survivor sa svih strana.....samo čekam da izvadi pištolj i počne ko Bauer sve da ih slaže

Jel Taboo vuce na grof monte kristo ili je otisao skroz u neki drugi pravac ?
Pa nije baš Monte Kristo fazon (meni je to inače jedna od omiljenih knjiga,kao i prastari film sa Ričardom Čembrlenom 🙂 ). Evo sad završih šestu epizodu i meni se serija do sada svidja. Jeste bila malo sporija ali je sad postalo i nekako dinamičnije i pretpostavljam da će se taj tempo i nastaviti 🙂

A inace sad videh da je The 100 dobio i 4. sezonu... Ja sam mislio da ce to 100% da cviknu... Prva sezona mi je delovala obecavajuce, druga onako ok, a treca...krsh... Poceo da gledam i nisam mogao ni uz premotavanje.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno