Pretender iz 1996te cini mi se [emoji2] znam da je punoletna serija ali sa opisom radnje odgovara donekleTreba mi preporuka za seriju koja je kao Person of Interest i The Mentalist, da je recimo zavrsena ili da ima bar koju sezonu ?
Pretender je serija i po.Pretender iz 1996te cini mi se [emoji2] znam da je punoletna serija ali sa opisom radnje odgovara donekle
The dead have highways
5 sezona 3 epizoda pod nazivom Unusual SuspectsMoze neko pojasnjenje za mesanje X Filesa i Homicide-a?
Gledao sam obe serije, ali mi je to izgleda promaklo.
Sent from my LG-D280 using Tapatalk
Expanse druga sezona prve tri epizode odlične, ovo vec počinje da liči na nešto. Nekako mi je cela prva sezona više ličila na uvod u priču.
Sent from my D6603
Nisam te shvatio najbolje. Sezona 1 krece od pocetka prve knjige (Leviatan wakes), s tim sto su ubaceni neki detalji iz kasnijih knjiga.Priča u knjizi bukvalno i "kreće" sa materijalom iz 9. i 10. epizode. Ono sve pre toga je build up, lagano postavljanje temelja, budući da ima 6 knjiga i još par u pripremi. Ipak treba dočarati sav taj "universe", predstaviti tehnologiju, frakcije. Sad više nemaju izgovor da razvlače sa pričom, krenuli su žestoko 😀
Zombi u TWD su postali toliko smotani da je to komedija! Čovek ih lagano odgura od sebe iako ga okruže njih petorica! Nedavno pustim neku epizodu iz prve sezone, čisto da se podsetim zašto gledam ovu seriju još uvek, kad tamo mrtvaci se ne vuku ko prebijeni. Čak šta više, skoro da trče i pentraju se na ogradu. Sada su samo deo scenografije i totalno nebitni u priči.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pa lepo kažem da su komedija [emoji23]Jel neko primetio da je "zombi" zalupio vrata kad je Rick uleteo u dzipa? :d
@Babadook
TWD
Kako se to onda odnosi na "nove" mrtvace, jer ljudi koji u sadašnjim epizodama riknu, odmah postaju zombi
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nisam te shvatio najbolje. Sezona 1 krece od pocetka prve knjige (Leviatan wakes), s tim sto su ubaceni neki detalji iz kasnijih knjiga.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari