Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tabu su posle uvoda u prve dve epizode počeli preterano da razvlače. Sve se pretvorilo u neku političku igru, vrte se u krug iz epizode u epizodu, tako da sam izgubio volju da je gledam.

Završio Taboo 6 epizodu... zanimljiva ali se i dalje previše razvlači.
Expanse završio prvu sezonu. Zanimljiva, zapleti su ok, gluma i neuverljivost likova je i dalje problem iz mog ugla.Pocinjem drugu sezonu polako da vidim kako su je nastavili?Ceo taj vajb me podseća na Total recall iz 90te sa Svarcijem.

Sent from my D6603

Hahaha *** cekam za taj taboo da krenu pozitivni komentari pa da vidim da krenem da gledam evo vec 6. epizoda vi isto pisete,6 epizoda razvlače,izgleda da ipak necu da krecem sa tom serijom.

Sent from my iPad using Tapatalk

Treba mi preporuka za seriju koja je kao Person of Interest i The Mentalist, da je recimo zavrsena ili da ima bar koju sezonu ?

Pokusao prve tri epizode The Knicka da pogledam, ali jednostavno i pored fenomenalne muzike, scenografije, price i dobrih glumaca ne ide 🙁 Ne gadm se na krv, svidja mi se realistican prikaz operacija sa pocetka proslog veka, a Clive Owen razbija. Ali avaj.
Soderbergov The girfriend experience mi je legao, ali malo su mu teske serije za svariti. Malo me je razocaralo to sto su ove dve serije na isti "kalup".

Pretender gledao na košavi dok nije izbio rat, bio sam klinac ali stvarno dobra serija.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Pritender i Profajler...mislim da se tad prvi put desilo da se likovi iz dve serije mesaju...tj Pritender je pojavio u Profajleru u jednoj epizodi.To je tad bas bila senzacija.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Bilo je mešanja likova u serijama The X-Files i Millennium.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

X Files se "mesao" i sa Homicide serijom...

Sto se Profilera tice meni je tu ona plava glavna glumica uvek najvise smetala...totalno mi je antipaticna bila tada i u toj ulozi.

Mozda sada kada bih uzeo da gledam seriju ponovo promenio bih misljenje...

The dead have highways

Moze neko pojasnjenje za mesanje X Filesa i Homicide-a?
Gledao sam obe serije, ali mi je to izgleda promaklo.

Sent from my LG-D280 using Tapatalk

Pa detektiv Munk je gostovao u jednoj epizodi.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

U X Files-u? Ladno se toga ne secam. Znam da su radili crossover Law&Order i Homicide, ali ovo mora da sam propustio,

Moze neko pojasnjenje za mesanje X Filesa i Homicide-a?
Gledao sam obe serije, ali mi je to izgleda promaklo.

Sent from my LG-D280 using Tapatalk
5 sezona 3 epizoda pod nazivom Unusual Suspects

A bila je tu i ona legendarna crossover epizoda u stilu Cops serije

Beyond Genius Lies Insanity

Poslednja izmena:
Vrlo dobra epizoda TWD-a, ne idealna, ali sasvim OK. Ali zato sad smaranje do kraja ... zna se 🙂

Expanse druga sezona prve tri epizode odlične, ovo vec počinje da liči na nešto. Nekako mi je cela prva sezona više ličila na uvod u priču.

Sent from my D6603

Expanse druga sezona prve tri epizode odlične, ovo vec počinje da liči na nešto. Nekako mi je cela prva sezona više ličila na uvod u priču.

Sent from my D6603

Priča u knjizi bukvalno i "kreće" sa materijalom iz 9. i 10. epizode. Ono sve pre toga je build up, lagano postavljanje temelja, budući da ima 6 knjiga i još par u pripremi. Ipak treba dočarati sav taj "universe", predstaviti tehnologiju, frakcije. Sad više nemaju izgovor da razvlače sa pričom, krenuli su žestoko 😀

Priča u knjizi bukvalno i "kreće" sa materijalom iz 9. i 10. epizode. Ono sve pre toga je build up, lagano postavljanje temelja, budući da ima 6 knjiga i još par u pripremi. Ipak treba dočarati sav taj "universe", predstaviti tehnologiju, frakcije. Sad više nemaju izgovor da razvlače sa pričom, krenuli su žestoko 😀
Nisam te shvatio najbolje. Sezona 1 krece od pocetka prve knjige (Leviatan wakes), s tim sto su ubaceni neki detalji iz kasnijih knjiga.
Pozdrav

Zombi u TWD su postali toliko smotani da je to komedija! Čovek ih lagano odgura od sebe iako ga okruže njih petorica! Nedavno pustim neku epizodu iz prve sezone, čisto da se podsetim zašto gledam ovu seriju još uvek, kad tamo mrtvaci se ne vuku ko prebijeni. Čak šta više, skoro da trče i pentraju se na ogradu. Sada su samo deo scenografije i totalno nebitni u priči.

^ima teorija da
zombi u TWD kako vreme odmice polako propadaju, trule, gube se i da ce serija da se zavrsi tako sto jednostavno "izumru". Takodje logo TWD na spici je u svakoj novoj sezoni vise raspadnut, kao i zombi, uporedi ih u prvoj i poslednjoj sezoni, pre su bili nekako sveziji

Sent from OnePlus 3T

@Babadook
TWD
Kako se to onda odnosi na "nove" mrtvace, jer ljudi koji u sadašnjim epizodama riknu, odmah postaju zombi

Zombi u TWD su postali toliko smotani da je to komedija! Čovek ih lagano odgura od sebe iako ga okruže njih petorica! Nedavno pustim neku epizodu iz prve sezone, čisto da se podsetim zašto gledam ovu seriju još uvek, kad tamo mrtvaci se ne vuku ko prebijeni. Čak šta više, skoro da trče i pentraju se na ogradu. Sada su samo deo scenografije i totalno nebitni u priči.

Jel neko primetio da je "zombi" zalupio vrata kad je Rick uleteo u dzipa? :d

Nisam te shvatio najbolje. Sezona 1 krece od pocetka prve knjige (Leviatan wakes), s tim sto su ubaceni neki detalji iz kasnijih knjiga.
Pozdrav

Nisam lepo napisao, sad vidim. Mislio sam "ono masno" kreće sa zadnje dve. Mozda je moglo i malo ranije u sezoni, imali su bar dve epizode koje nisu pokrile puno materijala iz tog "uvodnog" dela knjige.

Taboo je lican Hardijev projekat i vec je izgubio par miliona na njoj 🙁

Lucifer obnovljen za 3 sezonu.

Послато са Huawei Honor 5x

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno