Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Generation Kill, serija je desetka. A nisam znao da su počeli sa 24. Moraće to da se gleda.

Dzek Bauer tj Kifer nije nikakav napucan lik sto se poslednjih 25 godina forsira da tako izgledaju pubovi na filmu. Najvise lici na nekog nadrkanog srbina. Ovaj crnja je sa druge strane klasican teretana obrijane grudi i noge lik. Sterilan.

Taboo me za sada žešće smorio, a napomnjem da sam od onih koji i dalje prate Walking Dead.
Vala mi koji i dalje pratimo Walking Dead spadamo u posebnu grupu extra tolerantnih i strpljivih ljudi! Takva vernost prema jednoj nebuloznoj priči sa gomilom iritantnih likova, teško je opisiva [emoji6]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Taboo me za sada žešće smorio, a napomnjem da sam od onih koji i dalje prate Walking Dead.

Auuuuuu, znači ne popravlja se serija. Dobro sam odustao još nakon prve epizode, koju sam btw jedva iz 5 pokušaja odgledao. Krenuo malo drugu i reko **** ovo, ne pamtim kad sam nešto tako dosadno gledao. Stvarno TWD ispadne non stop action naspram Taboo-a 😀.

Inače, početkom godine su likovi iz AMC-a doneli neku odluku, pridružili se nekoj grupici mreža koje će u 2017-oj nasilne scene svesti na minimum. Tako da će TWD možda imati i unrated digital only izdanja epizoda. Dok će u onim emitovanim na TV-u nasilje verovatno biti redukovano drugačijim kadrovima.

Kako kome, recimo meni je Taboo odlična serija, drži još uvek tempo, ok ima epizoda
koja bude sporija, ali generalno prijatno osveženje.

WD je odavno prestao da bude iole gledljiva serija, barem meni.

Flash je konačno imao jednu dobru i zanimljivu epizodu, iako je opet bio filler.
Flash dobra epizoda,oduševi me sa scenom u vozu,uzeto iz New 52 ere gde su

predstavili tu Flash-ovu moć tj mogućnost
8eb78bbc1e1fbf9cf078bbac2d826bb6.jpg

Arrow isto solidna epizoda,filer kao i Flashova ali interesantan.
Sviđa mi se nova Black Canary,lepo su počeli da razvijaju odnos između nje i Olivera!!!!

Послато са Huawei Honor 5x

Meni je taboo zanimljiva ali na granici sam da je prekinem jer je previše spora. Nadam se nekom preokretu u tempu dinamike.

Sent from my D6603

Gomora je dobra serija,tipicno italijanska.😀
Tabu mi nekako smor.
Mogu da preporucim Timeless,Frequency,Mick i

Poslednja izmena:
Ko mozda kasni sa Suits ili je stao negde, ovo je mozda najbolja sezona serije do sad.

Arrow kako koja epizoda sve gora i gora. Vreme je da se ovo završi.

Xperia ZR

Pokusava da pumpa za oglase? 🙂 podignite granicu na 1500 il 10.000 postova. [emoji83]

Sent from my m2 note using Tapatalk

Expanse prvih par epizoda iz prve sezone dosta mlak početak, gluma na niskom nivou. Nadam se da ce biti bolje.

Sent from my D6603

Hoće. Barem meni je bilo tako. Sve je bolja kako odmiču epizode. Čak mi je poslednja (tj poslednje dve) bila ponajbolja.

Miler mi je tu bio totalno lud. Otrovan radijacijom, pljuje krv, povraća, i koka one sikjuriti samo tako 🙂

Hahaha nisam znao da je The 100 dobio četvrtu sezonu..ja sam bio ubeđen da su je axeovali...

Expanse prvih par epizoda iz prve sezone dosta mlak početak, gluma na niskom nivou. Nadam se da ce biti bolje.

Sent from my D6603

Prva tj. pilot epizoda je 'nako, dosadnjikava. Druga bese katastrofa, tu sam se opasno smorio i hteo da batalim. Treca je nesto bolja. Cetvrta epizoda je vrh vrhova, jedino su poslednje dve epizode u prvoj sezoni bolje. Onda serija usporava ali ne na nivo druge epizode do sedme, osme epizode gde se ubrzava i kraj je fenomenalan. Prva epizoda druge sezone je okej, druga je odlicna. Ostalo cekamo.

CW je obnovio sve serije koje prikazuje,još pre mesec dana.

Послато са Huawei Honor 5x

Osim Supernaturala za koji znam još ranije da je obnovljen ne pratim ništa od CW serija pa mi zato ovo promaklo.
Ne nameravam da gledam jer sam batalio seriju tokom treće sezone ali kao što rekoh iznenađen sam da je otišla u četvrtu sezonu

Prva tj. pilot epizoda je 'nako, dosadnjikava. Druga bese katastrofa, tu sam se opasno smorio i hteo da batalim. Treca je nesto bolja. Cetvrta epizoda je vrh vrhova, jedino su poslednje dve epizode u prvoj sezoni bolje. Onda serija usporava ali ne na nivo druge epizode do sedme, osme epizode gde se ubrzava i kraj je fenomenalan. Prva epizoda druge sezone je okej, druga je odlicna. Ostalo cekamo.

Treća epizoda, upravo odgledao, pocepala 😀
Koliko je budžet sada podignut, WOW, tek se ovde vidi. Jako mi se dopada kako idu sada.

Marsovci krenuli na Ganimed, bemti, sad će se malo bolje upoznati sa protomolekulom kad ih one karakondžule napadnu 🙂

The 100
Zasad ove dve epizode 100-te bolje nego skoro čitava treća sezona, iako nisu bile ništa specijalno. To dovoljno govori koliko je ono bilo loše 😀 😀
Samo teško će dostići onaj level iz sezone 2.

@vladimirdowla
The 100 treća sezona je stvarno bila ****** a baš sam se radovao na kraju druge kada nađu onu vilu , mislio sam da priča ide u totalno drugom pravcu . Trebali su da prate priču iz druge sezone koja je i najbolja.

Znači izašao i treća Expensare, taman sada da pogledam, može i the 100 druga taman o istom trošku 🙂

Inače pitanje za ove što su čitali knjige The expanse , kako prati serija i da li je bolja ikako od knjige ili bar taj nivo ?

Poslednja izmena:
Bolje su knjige, naravno. Mnogo lakse se prati radnja jer je sve bolje objasnjeno. Radnja se prati u glavnim crtama, ima nekih odstupanja, ali nista preterano. Doduse, ubaceni su neki elementi kojih nema u knjigama ili koji dolaze znatno kasnije.
Pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno