NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Krenuo je novi 24:Legacy ako nekoga zanima...
Nijedan Cartoon Network crtani nije za malu decu
Krenuo je novi 24:Legacy ako nekoga zanima...
The Expanse odlična 1 sezona,mada zadnja epizoda malko dosadna
NE ČITAJ AKO NISI GLEDAO!!
10 epizoda,u onim hodnicima,razvučena i dosadna,,objasnili podosta,al izgleda da će da je razvuku
Btw,daleka budučnost,niđe niti zrna o nekoj AI,tj androidima,robotima i tako to,jedino u prvoj epizodi spominju veštačke biomehaničke ruke
Ja odgledah prvu sezonu u par dana. Baš mi je legla. Da sam gledao epizodu po epizodu verovatno bih se smorio dok čekam sledeću.
Moraću da sačekam celu drugu sezonu pa da odgledam isto tako. Volim SF tako da mi je ovo pravo osveženje.
S tim sto je druga epizoda dosta bolja od prve po mom misljenju. Akcione scene u drugoj epizodi su vrhunske.
Zivo me zanima na sta ce da lici kada se pokrene Eros kojim upravlja hivemind na celu sa Dzuli Mao. To bi moglo zaista spektakularno da izgleda, sve zavisi koliko su para upucali u CGI.
Možda misliš na ovu dodatnu sezonu iz 2014. http://m.imdb.com/title/tt1598754/?ref_=m_nmfmd_act_8Nema dzeka bauera ???
Kak bRE nema ?
Kad sam pre par meseci gledao neke trejlere bio je tu. u plotu je takodje pisalo dzek se vrce.
Bog na nebu, dzek na zemlji.
Jedini chovek koji je preziveo sve bombe, izdrzao sva mucenja, d'ubio sve sto se dubiti moze.(ide himna u pozadini).
Nije bas tres, ali je suvi prosek, da covek ne poveruje oko cega su ljudi sve u stanju da naprave hajp.
Rip Adama [emoji20]
http://m.huffpost.com/us/entry/us_589b1395e4b04061313a79eb
"LOS ANGELES - Richard Hatch, star of the original “Battlestar Galactica” and the Syfy remake, died on Tuesday after a battle with pancreatic cancer, his manger confirmed to Variety. He was 71."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari