Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nijedan Cartoon Network crtani nije za malu decu

Sećam se da sam jednom prilikom gledao Johhny Bravo na CN, i scena kako on muva neku učiteljicu, u fazonu da će da se igraju žmurke.

I sad on prilazi da joj zaveže povez preko očiju, a ona kaže: "I can't remember when was the last time I was blindfolded. Oh wait... i remember" 😀

Jel moguce da su nastavili 24 bez Bauer Jacka...

The Expanse odlična 1 sezona,mada zadnja epizoda malko dosadna

NE ČITAJ AKO NISI GLEDAO!!

10 epizoda,u onim hodnicima,razvučena i dosadna,,objasnili podosta,al izgleda da će da je razvuku

Btw,daleka budučnost,niđe niti zrna o nekoj AI,tj androidima,robotima i tako to,jedino u prvoj epizodi spominju veštačke biomehaničke ruke

Serija u odnosu na knjige ide jako lepim tempom

U prvoj sezoni imaš likova koji su iz druge knjige ubačeni, iako prva sezona dolazi negde do sredine prve knjige. Doduše neke stvari se dešavaju uporedo, samo se u nastavku gledaju iz druge perspektive. Hodnici su uzani jer je Eros takav i u knjizi, taj deo su čak odlično preneli. Biomehaničke pi*darije su za jako bogate, postoje moduli koji se ugrađuju u marince ili dovoljno bogate civile koji im daju brutalne mogućnosti. (Imaš i mali hint ka tome kad Marsovac ispituje glavne likove, koristi neku kapsulu za bolje zapažanje sitnih promena koje otkrivaju da li neko laže npr.)

To ćeš videti posle, možda u trećoj sezoni. Inače ovde su Belteri u prvom planu, a oni su za Zemljane i Marsovce obični crvi. Radna snaga koja im donosi novac i moć (Zemlja) i led za vodu (Mars).

Ne znam ja gledam ovaj Designeted Survivor i samo čekam kad će da im sve po spisku jer JEDAN JE JB

Meni je The Expanse previše spor od početka. Vidi se da je dosta uloženo, priča je OK za sada, ali se vuču po epizodama previše, a i likovi su mi nekako neupečatljivi.

Ja planiram da se bacim na expanse prvu sezonu. Dok je završim valjda će izaći i druga kompletno.

Sent from my D6603

Ja odgledah prvu sezonu u par dana. Baš mi je legla. Da sam gledao epizodu po epizodu verovatno bih se smorio dok čekam sledeću.
Moraću da sačekam celu drugu sezonu pa da odgledam isto tako. Volim SF tako da mi je ovo pravo osveženje.

S tim sto je druga epizoda dosta bolja od prve po mom misljenju. Akcione scene u drugoj epizodi su vrhunske.

Zivo me zanima na sta ce da lici kada se pokrene Eros kojim upravlja hivemind na celu sa Dzuli Mao. To bi moglo zaista spektakularno da izgleda, sve zavisi koliko su para upucali u CGI.

Meni kao omiljena serija posle GoT je 24. I originalan serijal je bio brutalan, ovaj dodatak iz 2014 manje vise, mada i on je bio dobar.

Jako sam skeptican bio za ovaj Legacy, i ako 24 nije 24 bez Bauera, na osnovu prve 2 epizode mi se svidja.
Jasno je kao dan da ne moze ovo bez JB ali mislim da ce odrzati nivo tenzije, akcije, zavera i preokreta kao sto 24 treba da bude.
Mislim da su trebali da snime jos 12 epizoda sa JB i da stave tacku, stvarno je preterao lik 😀 ali nije hteo da glumi.
Ovaj Designated Survivor je zanimljiv ali nije na nivou kao 24 i mislim da se *****ao

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Ja odgledah prvu sezonu u par dana. Baš mi je legla. Da sam gledao epizodu po epizodu verovatno bih se smorio dok čekam sledeću.
Moraću da sačekam celu drugu sezonu pa da odgledam isto tako. Volim SF tako da mi je ovo pravo osveženje.

Ja sada baš gledam prvu sezonu, ostalo mi par epizoda. Kad se pojavila serija, odgledao sam prvu epizodu, i nemam pojma zašto nisam nastavio. Smorilo me valjda čekanje 🙂 Uglavnom, odlična je serija. Sad jedva čekam da se nagomilaju epizode iz druge sezone, pa da i to odgledam.

S tim sto je druga epizoda dosta bolja od prve po mom misljenju. Akcione scene u drugoj epizodi su vrhunske.

Zivo me zanima na sta ce da lici kada se pokrene Eros kojim upravlja hivemind na celu sa Dzuli Mao. To bi moglo zaista spektakularno da izgleda, sve zavisi koliko su para upucali u CGI.

U vezi spojlera - bio je neki mini trailer na kraju ove prve dve S2 epizode. Mnogo dobro to sve izgleda.

Nema dzeka bauera ???
Kak bRE nema ?
Kad sam pre par meseci gledao neke trejlere bio je tu. u plotu je takodje pisalo dzek se vrce.
Bog na nebu, dzek na zemlji.
Jedini chovek koji je preziveo sve bombe, izdrzao sva mucenja, d'ubio sve sto se dubiti moze.(ide himna u pozadini).

Zanemarite kritike koje se mogu naci na internetu za 24: Legacy jer je sad veoma moderno u svetu da se odredjene grupe ljudi nadju uvredjene za bilo koju temu. Te novi 24 je anti-muslimanski, te novi 24 je anti-ruski, pa sa druge strane "zasto su morali crnca" i slicne gluposti. Cekamo jos Feministkinje da se jave posle trece epizode i LGBT na pola sezone da pljucnu

Serija je fantasticna. Oseca se onaj "vajb" trece sezone, .... Izasle su samo 2 epizode ali sve ono sto je krasilo 24 (a da nije Dzek Bauer) je prisutno. triler, napetost, odlicne "side-stories"..
...

Poslednja izmena od urednika:
Meni je i taj stari 24 opasan treš , pogledao sam par epizoda. Nije ono za mene, pre bih gledao stare akcione filmove, bar su imali dušu.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Nije bas tres, ali je suvi prosek, da covek ne poveruje oko cega su ljudi sve u stanju da naprave hajp.

Nemate pojma, ali bas, vrhunska serija 🙂

Cek jel jedno 5,6 epizoda kako on spava tokom sezone? 😀 ili ga cepa insomnija

To je bilo vreme kad su provalili split screen, pa kad krenu da rokaju sa onih par scena, napetost raste bomba broj 1246 otkucava ali Bauerčina reši. Jedino ok bila ćera tada.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Nije bas tres, ali je suvi prosek, da covek ne poveruje oko cega su ljudi sve u stanju da naprave hajp.

Meni je zanimljivo sto su konacno promenili Kifera. Mada je on davao draz seriji, onako smotan i nikakav da glumi super tajnog agenta jaceg od Cak Norisa. To mu nekako dodje i poenta te serije. Da su uzeli nekog glumca koji prilici toj ulozi sigurno serija ne bi bila toliko uspesna.

Matori Saterlend je faca, glumio u WW2 filmovima. Sin mu je pre 24 igrao bibliotekare i generalno strebere.

Gledao sam i ja 24, razume se. Ali kult te serije je tesko objasnjiv, mozda je jedino teze objasniti popularnost UMO na forumu 😀

Da, loše sam napisao. Čak i pogrešno shvatio.

Liče na ovoj slici poprilično.

I mene si istripovao mislio sam da je Olmos geknuo, gledam sliku reko nesto mi nije jasno.

Cak kad sam kliknuo delovao mi je kao njegov lik, kako se mozak igra trikova.

Poslednja izmena:
Ova Santa Clarita diet i nije tako loša komedijica.

A za divno čudo Serbian se ne koristi kao asocijacija na ratne
zločine i istočno-evropske gangstere.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno