Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema na nasem netflixu nova sezona. Dal ima na prime?

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Ono kad "projektili" prolaze kroz Roci, kako su to brutalno napravili ...

Da, ono sto je u Expanse-u super odradjeno su te bitke u svemiru gde kapiras da ne moze da te spasi oklop svemirskog broda ili neki energetski stitovi :d

Pri tom se pokazuje i fizika te bitke - kako funkcionisu thruster-i, kolika je inercija i kako G sila deluje pri tim manevrima.

Ma ovo je mucenje dodje mi da cekam da izadju sve ali nema sanse ko ce da izdrzi da ne odgleda. Slatke muke

P.S. mozda bi mogli te detalje u spoiler zbog ostalih

Poslednja izmena:
Odgledao finale Vikinga....

Utisak je meeeh...jedino su dešavanja sa Flokijem na mene ostavila neki utisak,sve ostalo je me je već bilo smorilo.

I meni bzvz kraj, veoma vesto izbegavaju bitke verovatno zbog nedovoljnog budžeta. Falilo mi je malo vise akcije u ovoj sezoni.
7/10 za komplet S04, bila bi i manja ocena da nema flokija.

Definitvno su vikinge previse razvukli,sezona po 20 epizoda.A koliko vidim i sledeca ce biti 20 epizoda.

This Is Us

tumblr_ojku4eCOM31r2pp2to1_250.gif

9.5/10.

O kakvom razvlacenju (na osnovu broja epizoda) pricate kada je pauza izmedju 10 i 11 epizode bila 5 meseci, mogli su komotno da prvih 10 nazovu sezona 4 a drugih 10 sezona 5 (sto je u principu i bilo).
U prvom delu je radnja zaokruzena uz onaj skok na kraju 10-e epizode kao uvod u drugi deo.

Sto se mene tice mogu seriju i da zavrse sa ovom epizodom.

Poslednja izmena:
Odgledao The Wire ... na pocetku bih mozda i odustao , da nije bilo preporuka sa foruma, posto su u svim sezona prve epizode spore, osim u poslednjoj ... na kraju sam poslednju sezonu odgledao u jednom cugu. Odlicno su predstavili aspekte koji uticu na siromastvo i kriminal.

Da, prva sezona je grind ali vredi. Samo mi bas tesko ide ubedjivanje ljudi u to.

Jeste sigurni da valja The Affair? Pogledao sam pola prve sezone i ovo mi za sada deluje kao neka drama za middle aged parove a ni onaj smarac iz the wire ne pomaze. Hoce li se desiti nesto da serija postane zanimljiva?

Da.

Sent from TT

Zavisi, nije bas serija za svakoga, meni su npr. bili dosta zanimljivi ti fenomeni prevara/vernost/deca/pravi izbor... verujem da bi coveku od 20 godina serija verovatno bila tezak smor. Ili nekom hardkor tradicionalisti koji nikad nije dolazio u iskusenje, takodje. Evo Borisu se puno svidela, jasno je na prvi pogled da je rec o coveku bez trunke morala 😀

Prve dve sezone sam odgledao u dahu, treca vec ima drugi kurs i pao je kvalitet, oklevam vec par dana da zavrsim 3 poslednje epizode.

Hah 🙂 Nije u tome poenta, kad bi se moralisalo tako ne bi se nista gledalo, svaka serija i film ce nekog 'uvrediti' 🙂
Jednostavno je predobar kvalitet, od glume, price, produkcije.. sve je top.

kakve su druga i treca sezona halt and catch fire? ja odgledah prvu i mlako mi.

Odgledah ovu santa clarita diet.
Uvrnuta, kratka i odlicna. [emoji1]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Odgledah ovu santa clarita diet.
Uvrnuta, kratka i odlicna. [emoji1]

Ja кренуо да гледам и стао на трећој епизоди... симпа је али не знам, ништа посебно.

Ја гледам, исто од Netflix-a, Frontier и Nobel.
Ова Travelers ми делује интересантно.

Designated Survivor

Ne znam da li Kifer pokusava da imitira Horacia iz CSI ali mu je pokret skidanja naocara u DS overkill...svaki put kad to uradi umirem od smeha i moram da vratim scenu nekoliko puta da bih video ponovo

Poslednja izmena:
Zavrsio The Affair, treca sezona dosta drugacija od prve dve, ne mogu reci losija..
Definitivno spada medju najbolje serije.

Sent from TT

Da li je moguce da rts vec reprizira ovo djubre od serije.. nisu pustili ni cetres dana da joj prodje :d

Zašto djubre ? Na Ana forumu i ovde je dosta dobro prihvaćena 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zavrsio The Affair, treca sezona dosta drugacija od prve dve, ne mogu reci losija..
Definitivno spada medju najbolje serije.

Sent from TT

I ja sam je veceras zavrsio i puno je slabija ova treca sezona, poslednjih par epizoda valjda je trebalo da "na misice" izvuku bezidejno razvlacenje. Ne mogu da zamislim na sta ce da lici 4. sezona kad ni za ovu nisu imali pristojan koncept. Prve dve sezone su zaista dobre, sa dosta dilema koje se postavljaju pred gledaoce - da ne kazem mindfuck-ova, treca je mamuzanje mrtvog konja.

The Expanse odlična 1 sezona,mada zadnja epizoda malko dosadna

NE ČITAJ AKO NISI GLEDAO!!

10 epizoda,u onim hodnicima,razvučena i dosadna,,objasnili podosta,al izgleda da će da je razvuku

Btw,daleka budučnost,niđe niti zrna o nekoj AI,tj androidima,robotima i tako to,jedino u prvoj epizodi spominju veštačke biomehaničke ruke

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno