Kako su dobre Očajne domaćice.Odgledao prvu sezonu i mogu samo reći da je odlična.Naravno kao i svaka ima tu rupa,ali je ono za opuštanje i smeh odlična.Sad prelazim na 2s.
Ja mislim da u Vikinzima svi glume te naglaske. Inace sto se sinova tice, Ube, Ivar I Bjorn su mi odlični. Ube bas podseća na Ragnara iz prve sezone. A onaj Sigurd kao da je ispao sa omota Garage Days albuma od Metallice 🙂
Samo jedna stvar za This is Us (spojler za 1x10)
Morao je gay lobi bas radikalno da intervenise, nije moglo proci bez njih.. nekad 'ima smisla' ali da je cale gay.. totalno nepotrebno i isforsirano
potpisujemSamo jedna stvar za This is Us (spojler za 1x10)
Morao je gay lobi bas radikalno da intervenise, nije moglo proci bez njih.. nekad 'ima smisla' ali da je cale gay.. totalno nepotrebno i isforsirano
Počećeš i Adrianu (Drea) da sanjaš još, nedobog [emoji12]Kako ostavlja efekat serija sunce mu poljubim poceo sam masovno testenine da jedem a i da ih spremam kao u seriji. Trazio sam pre neki dan recept za Ziti ladno 😀
Ne on 🙂Ja ****** procitao spojler za 1x1 a ne 1x10 kako si napisao pa reko zakljucio si iz prve scene serije da je gej, posto u prvoj sceni serije vidi se njegovo dupe.
Nakon poslednje epizode, cini mi se da ce naredne epizode ipak biti malo dinamicnije 🙂 Videcemo uskoro.Hardi drži celu seriju na ledjima... da nije njega prekinuo bih jer nisam nešto oduševljen sa trenutnim dešavanjima u njoj. Ima akcije ali je daju na kašičicu.
Sent from my D6603
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari