Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Pa jeste, ali to mi je i najprivlačnije u seriji.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Mene bas to odbija...mogli su sa ovim istim zapletom da nastave 24...sve je isto samo serija i likovi imaju druga imena

Koja razlika u kvalitetu kod Vikings prva i sledeće dve sezone! Nebo i zemlja. Serija je odlična, na trenutke bolesna.
Ragnar je postao izgubljen slučaj, valjda ce mali Bjorn nastaviti divljačke pohode, Rolo je totalni retard i trebalo ga je odavno smaknuti. Malo me samo nerviraju ti popovi i pominjanje religije, ali valjda mora jer je tako bilo, ljudi su bili ograničeni do zla boga. 😀
Nešto kao naši sadašnji botovi.

Poslednja izmena:
19 epizoda Vikinga

Atelvulf u fazonu:

zy0ugDi.gif

Zavrsio Sopranove nema sta krem de la krem od belanca beli slem

poslednja scena

kapiram da sam je pratio u vreme kad je izlazila svake nedelje da bi popizdeo ali kako sam vec cuo da je kraj cudan i nerazjasnjen a i odgledao posle 10 godina nije me nesto smorio.

Po meni je tako napucana napetost u poslednjoj sceni i imas utisak samo sto neko nece da ga rokne, da li tip koji sedi blizu njih, da li crnci koji ulaze.... po meni ovaj kraj samo govori koliko on zivi na ivici/ u strahu od ubica ili FBI koji ce ga verovatno uhapsiti.

Nemam nikakvu dilemu da li je neko usao i ispucao ih u toj nardnoj sceni koja zapravo ne postoji mislim da to uospte nije bila poenta

U moracu te Sopranove da krenem da gledam, nikako da prevalim preko prve epizode, tako sam se *****ao i sa The Wire, nikako da odgledam prvu do kraja, smori me nesto posle se pitam gde je bila celog mog zivota.

Gledam sopranos i american horror story. Sopranosima sam se vratio posle brat bratu 10 god

Sent from my MI MAX using Tapatalk

U moracu te Sopranove da krenem da gledam, nikako da prevalim preko prve epizode, tako sam se *****ao i sa The Wire, nikako da odgledam prvu do kraja, smori me nesto posle se pitam gde je bila celog mog zivota.

Taj fazon ja prvu Sopranovih sa onim patkama mislim da sam gledao 2-3 puta, ali ovo je stvarno vredno svakog utrosenog minuta.

Vikings
serija u kojoj posle dugo vremena negativce - vikinge predstavljaju kao pozitivce u toj meri da zelite da sto pre napadnu seljane na stranim obalama opale i pokolju sve. Po meni je prva sezona najinteresantnija gde ima vise price o njima, njihovim verovanjima - zrtvovanja bogovima i sl. Kao i svaka druga serija koja napreduje iz sezone u sezonu i vikinzi dobijaju isti put. Svake sezone se ubacuje neki novi cilj za osvajanje+novi pretendent na presto+5 brata na vlasti i svako vuce na svoju stranu. Osvezenje je bila rengarova smrt( mada mi je on najsimpaticnijji u celoj seriji) al sve u svemu ocekujem da ce il da je zavrse ili da je produze u nedogled istim putem. Nesto kao supernatural koja je usput juce nastavljena 🙂 neko rece da ga smaraju popovi. Prijatelju u to vreme bez dopustenja popa ni na pisanje se nije smelo.
postovani posto nisu svi gledali vikinge do sada molim Vas da koristite spoiler il ce ovi joska da Vas maltretira.

Magicians je naastavljena. Zavrsili prvu sezonu napeto sa cliffhangerom, a druga se nastavlja krajnje opusteno. Generalno mi ne smeta, ocekivao sam tako nesto. Osim sto cringujem od onog kosatog neprilagodjenog, serija mi je super.

Unfortunate events, odgledao sam prvu epizodu i nije lose. Gledljivo je, ali ipak ciljano prema mladjoj publici. Pukupili nekoliko glumaca bez angazmana iz popularnih serija. Nisu svima legle uloge. Pogtovo Olaf (Barni Stinson) nije na mestu. Previse je blag za nekoga ko bi trebao da bude apsolutno zlo.

Po meni da ali moraš biti spreman na to da je serija malo sporija i dosta neobična....

I sama priča i sami likovi i sama ta misterija nestanka ljudi kojom se skoro niko direktno ne bavi nego je akcenat više stavljen na emocionalnu,mentalnu i svaku drugu borbu onih čije su porodice nestale u tom događaju.

Negde sam pokupio opis serije koji kaže da je to "najbolja serija koju niko ne gleda"

Ja sam trenutno na pola druge sezone koja mi je za sada za nijansu lošija od prve sezone koju sam odgledao u jednom dahu...

Ne znam...ja ne mogu da se otmem utisku da gledam novu sezonu 24 ali pod drugim imenom.

Gotovo svaka scena mi ima isti smek kao 24 a kao sto rekoh i Kifer tome doprinosi sa ideticnim ponasanjem i glumom kao Jack Bauer.

The dead have highways

Tek ovde Džek Bauer može da dođe do izražaja, kad je glavni 🙂 U 24 mu je uvek neko smetao 🙂

Ovo je kao kombinacija 24 i House of Cards.

Zavrsio Serloka cetvrtu sezonu i nemam neke zamerke, fino mi je legla posle duge pauze u emitovanju.

Zasto imam toliki hejt prema tom Serloku 😀 Bukvalno samo jos jednu osobu znam sa istim misljenjem 🙂

Sent from TT

Kako su dobre Očajne domaćice.Odgledao prvu sezonu i mogu samo reći da je odlična.Naravno kao i svaka ima tu rupa,ali je ono za opuštanje i smeh odlična.Sad prelazim na 2s.

Sherlok odgledao jednu epizodu. Glumac iritira. Naravno da ga poredim sa Dzeremi Bretom i cao zdravo.

Ah mene.

Meni Taboo spor a tema me bas i ne zanima, Hardy baaaaas nosi ovo na ledjima.

Bosch mi je isto meh na 3. epizodi, on je kao mnogo kul a i nervira me redhead devojka.

Sledeci je onaj skandinavski Bron.

Zaobilazio This is us zbog predrasuda prema serijama koje se brzo pojave na FOXu, te predrasude vise nema odlican pilot a vidim i da ce vela prica biti top. Emocije...

Samo jedna stvar za This is Us (spojler za 1x10)

Morao je gay lobi bas radikalno da intervenise, nije moglo proci bez njih.. nekad 'ima smisla' ali da je cale gay.. totalno nepotrebno i isforsirano

Samo jedna stvar za This is Us (spojler za 1x10)

Morao je gay lobi bas radikalno da intervenise, nije moglo proci bez njih.. nekad 'ima smisla' ali da je cale gay.. totalno nepotrebno i isforsirano
Bas sam danas gledao tu epizodu i iznervirao se. Mislio sam da bar ova serija sa normalnom radnjom moze to da zaobiđe. Mnogo isforsirano, kao da im je neko naredio na pola sezone da mora nekog da stave...
mislim ***, lik imao zenu i dete i odjednom ko iz vedra neba derpe. Uopste mu ne ide uz ulogu. Izgleda da su izabrali njega jer ce uskoro da rikne pa da prebrinu to. Ali sto ti kazes mnogo je providno.
Malo mi se srozalo misljenje o seriji posle toga, bas je bila nekako zdrava serija.
Odgledao sam preko 20 serija zadnjih 7-8 godina, mislim da u 3 nije bilo gej forsiranja. Smorise vise.
Treba sutra sa klincima da gledam tv na svakom filmu i seriji pederluk,pa ti objasni.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno