Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja stigao do 7e epizode i sto baraka reče bas mi deluje kao zdrava serija, prodje klinac, baci oko na koju scenu, mogu komotno da mu prepricam malo radnju bez prevrtanja, golih scena,nasilja i sl. Pokvarili ste mi uzitak ako su ubacili peškiriće kao šlag na torti

Kako su dobre Očajne domaćice.Odgledao prvu sezonu i mogu samo reći da je odlična.Naravno kao i svaka ima tu rupa,ali je ono za opuštanje i smeh odlična.Sad prelazim na 2s.

Najvrh serija [emoji106] [emoji106] [emoji106]

Yay my child, konačno su bolji Vikings kad je dotični uklonjen. Biće nešto od sledeće sezone.
Mnogo nelogičnosti u celoj seriji inače, nekako je nabacan scenario. Izbor glumaca, sinova je katastrofa, gde ih nađoše sa tim naglascima. 😀
Šta god ko pričao o GoT ono je umetnost što tiče priče, razvoja likova, generalno svega. Tamo znam imena svih likova ja mislim, ovde na prste mogu nabrojati.

Ja mislim da u Vikinzima svi glume te naglaske. Inace sto se sinova tice, Ube, Ivar I Bjorn su mi odlični. Ube bas podseća na Ragnara iz prve sezone. A onaj Sigurd kao da je ispao sa omota Garage Days albuma od Metallice 🙂

Retko iritantna faca, cak bi ga uporedio sa teniserom iz UMO. [emoji5]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja mislim da u Vikinzima svi glume te naglaske. Inace sto se sinova tice, Ube, Ivar I Bjorn su mi odlični. Ube bas podseća na Ragnara iz prve sezone. A onaj Sigurd kao da je ispao sa omota Garage Days albuma od Metallice 🙂

Ali bukvalno. One Američke rednek frizure sa početka 90-tih

BTW drugari krenuo Fortitude S2??? WTF?
nisam ni mislio da će to nastavljati

Floki ima na koga da bude talentovan.... ali njegov lik u zadnjoj sezoni je bas došao do izražaja, pogotovo vizuelni deo ☺️ .

Sent from my D6603

Samo jedna stvar za This is Us (spojler za 1x10)

Morao je gay lobi bas radikalno da intervenise, nije moglo proci bez njih.. nekad 'ima smisla' ali da je cale gay.. totalno nepotrebno i isforsirano

Ja ****** procitao spojler za 1x1 a ne 1x10 kako si napisao pa reko zakljucio si iz prve scene serije da je gej, posto u prvoj sceni serije vidi se njegovo dupe.

Kako me malo pre utrnu pesma u kolima https://www.youtube.com/watch?v=KCy7lLQwToI vidim nesto mi poznata kad ono iz poslednje scene sopranovih kako je rekao don't stop believin cel sam utrnuo. Kako ostavlja efekat serija sunce mu poljubim poceo sam masovno testenine da jedem a i da ih spremam kao u seriji. Trazio sam pre neki dan recept za Ziti ladno 😀

pa takva je serije good vibe love i everything is gona be fine barem meni deluje posle prve, gde ce da umesaju prste nego ovde slicno kao sense8 mada je tamo hardcore 🙂

Kako ostavlja efekat serija sunce mu poljubim poceo sam masovno testenine da jedem a i da ih spremam kao u seriji. Trazio sam pre neki dan recept za Ziti ladno 😀
Počećeš i Adrianu (Drea) da sanjaš još, nedobog [emoji12]

Poslednja izmena:
Gotham zadnja epizoda odlična. Dosta dešavanja u jednoj epizodi. I sada pauza do 25 aprila...

Sent from my D6603

Taboo za sada nista posebno,sem glume Hardija,ali mislim da ce od 5 epizode pa na dalje biti sve kvalitetnija.

Послато са L-EMENT501

Pogledao juce i 4. epizodu Taboo-a. Sve u svemu nista spektakularno,al' mi je ok. Po meni Hardi skroz cool 😀 i fakticki on drzi paznju. Videcemo kako ce se razvijati radnja, a kapiram da ce biti zanimljivo 🙂

Hardi drži celu seriju na ledjima... da nije njega prekinuo bih jer nisam nešto oduševljen sa trenutnim dešavanjima u njoj. Ima akcije ali je daju na kašičicu.

Sent from my D6603

Taboo - ove 4 epizode odlicne za sad, bas me nervira sto mora da se ceka al sta da se radi.

The Grand Tour - 12. epizoda je bila bas dobra ako ne i najbolja do sad.

Taboo

Samo jedno pitanje...Da li je moguce da kod 4 epizode kad ga napada onaj drugi ubica veliki,da kad ga je roknuo palicom po glavi i Hardiju se bukvalno otvorila lobanja ,i da vec u sledecoj sceni Hardi nema ni oziljka,jel jos neko to primetio 😀 ?

Hardi drži celu seriju na ledjima... da nije njega prekinuo bih jer nisam nešto oduševljen sa trenutnim dešavanjima u njoj. Ima akcije ali je daju na kašičicu.

Sent from my D6603
Nakon poslednje epizode, cini mi se da ce naredne epizode ipak biti malo dinamicnije 🙂 Videcemo uskoro.

U vikinzima su najjaci likovi dva brata jedan degenerik drugi kralj lepokosi 🙂

Flash odličan

Gipsy vs Vibe odlično urađeno.
Nisam čitao stripove o njih dvoje samo znam da su zajedno!!!!

DC LoT konačno pokidale,epizoda se zove "Legion of Doom".Ko prati FLASH trebalo bi da pogleda ovu epizodu LoT.
Dosta su dobro objasnili

Black Flash i zašto Reverse Flash beži od njega.
c32cdf51c26c45d058d626f9d744ba40.jpg

Odlično prikazan odnos Reverse flash-a prema drugima,prenesen doslovno iz stripa,koliko je nadmen i ohol prema drugima,i kako ih smatra nižim od sebe!!!!

Послато са Huawei Honor 5x

Procitah malocas da ce opet da se snima "Dinastija" 😀 To kao kada bi kod nas nastavili "Bolji zivot" :d ,) Zivo me zanima na sta ce to da lici 😀

Poslednja izmena:
Serija Dalas je pre nekoliko godina imala nastavak (20+ godina od zavrsetka orignalne serije).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno