Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledah 4 je*ene epizode pete sezone GOT-a danas...Zavrsavam repriziranje cele serije uskoro da bih mogao da pratim sestu sezonu.Prevelika pauza je izmedju sezona,pozaborave se dogadjaji,pogotovo u ovako kompleksnoj seriji.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Kad pominjete Bron/Broen jel ima titla za trecu sezonu? Moze i engleski....znam da jedno vreme nije mogao nigde titl da se nadje a posle nisam ni proveravao

Beyond Genius Lies Insanity

Moze da se nadje sa zalepljenim engleskim.

Sent from my D6603

GoT prva epizoda odlična... samo da nastave ovim tempom.

Sent from my D6603

Odgledah 4 je*ene epizode pete sezone GOT-a danas...Zavrsavam repriziranje cele serije uskoro da bih mogao da pratim sestu sezonu.Prevelika pauza je izmedju sezona,pozaborave se dogadjaji,pogotovo u ovako kompleksnoj seriji.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Imao si ovaj sažetak prethodnih 5 sezona 🙂

[YOUTUBE]d9FXIDctPDw[/YOUTUBE]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

GoT
Samo ću reći da se posle epizode osećam kao pissed off white trash fazon.
Brateee ubija me ovo mučenje.
Još samo nek ubiju Deneris i da White walkeri zavladaju. Ništa me ne bi čudilo u ovoj seriji

Znaci sledeca odlicna epizoda GoT-a finale sezone.[emoji1]

Jel ima bar golotinje, vredi li gledati?

Ima al je bolesna, jedino ako neko to preferira.

Ceka se prevod, osnova je skinuta.😀

Ljdima koji samo gledaju seriju je ova epizoda GOT-a odlicna ali u realnosti :

1. Za Melisandru su cak ja msm i u seriji ne samo u knjizi kroz dijaloge da je mnogo starija nego sto izgleda i da koristi magiju da odrzi svoj izgled objasnili vec ono sto smo videli. Njena vera je iskusava sad jer je posle Stanisovog poraza koga je ona proglasila Azorom i sad Dzonove smrti sve sto je verovala palo u vodu i zato sada mora da sagleda sebe u pravoj formi da bi razmislila sta dalje. Dzon ce ili ostati u vuku ili ce ga ona dici u svakom slucaju ne ide on nigde. Starkovi su varge (Bren je najvestiji) jer poticu od prvih ljudi koji su vladali tom magijom.

2. Pisci su odlucili da sje*u celu pricu o Dorni da bi dobili onaj jedan momenat izmedju Dzejmija i Marsele i sad su morali da sje*u do kraja. Cela logika Sand snakes (bastardi Martel-a) je na silu napisana zbog toga. Viper svojom voljom izlazi na duel planini, ovaj ga ubije i onda Sand krece u osvetu sa razlogom da su ga Lanisteri ubili (wtf) tako sto pobije celu lozu Martela koja je jedna od najstarijih loza jer datira jos od majki rojne kad su se iskrcale u Dornu. Ubija Martele covece. Da ne pricam kako je lose napisano i puno nelogicnosti sve to zavrsavajuci sa mladjim bastardima koji ubijaju Tristana u sred king's landing-a... Dorna produkciju nikad nije zanimala i mislim da ce je ostaviti tako i zao mi je zbog toga jer je Dorna drugacija od svih drugih i po ljudima, zakonima... Zemlja koja nije pala ni kada su Targerijani bili na vrhuncu moci pada od ruku pisaca i produkcije hbo...

Poslednja izmena:
Odgledah 1ep 6 sezone utisak je odličan samo da ne smore u nastavku, pohvalio bih izgled crvene veštice wooow kakvo ima telo za medalju, ostatak pogledajte i uživajte velika pusa 😀
Soylent Green is People

GoT: Sad komotno mozemo da sacekamo zadnje 2 ep kada ce se nesto desiti 😀
ps: Ed ots'o po Wun-Wuna :smoke:

Ima prevod na prijevodima.

Skinuo i odgledao.

Haha pogledaj epizodu, ili barem poslednjih minut i po, i videces da si postavio najjace pitanje:d

Ha ha ova ti je dobra.😀 Posle onoliko golotinje u prethodnim sezonama ovo je pravo "osvezenje".:d

Odgledah 1ep 6 sezone utisak je odličan samo da ne smore u nastavku, pohvalio bih izgled crvene veštice wooow kakvo ima telo za medalju, ostatak pogledajte i uživajte velika pusa 😀
Soylent Green is People

+1 Slazem se.

Poslednja izmena:
Wun-Wun jase mamuta a Hodor Wun-Wuna i kidisu na Boltonove 😀
Ima u traileru scena gde Wun-Wun razvaljuje vrata i upada u dvoriste, mislilo se da je od Winterfella ali izgleda da je Castle Black

Epizodu sa prevodom možete pogledati besplatno i na HBO Go sajtu, ili preko app-a na SMART TV-u npr.

Nikom ne smetaju...
Najbolji krvoločni psi koje mladi Bolton ima, i koje je Grejdžoj gledao "šta rade ljudima"? 😀

Logika cele scene, Grejdžoj odvlači pažnju goničima tako što se ukipi, onda Brijena, Podrik i on pobede ekipu Boltonovih najboljih ljudi, dok spomenuti krvoločni ptičari jednostavno ispare :d

Ljdima koji samo gledaju seriju je ova epizoda GOT-a odlicna ali u realnosti :

1. Za Melisandru su cak ja msm i u seriji ne samo u knjizi kroz dijaloge da je mnogo starija nego sto izgleda i da koristi magiju da odrzi svoj izgled objasnili vec ono sto smo videli. Njena vera je iskusava sad jer je posle Stanisovog poraza koga je ona proglasila Azorom i sad Dzonove smrti sve sto je verovala palo u vodu i zato sada mora da sagleda sebe u pravoj formi da bi razmislila sta dalje. Dzon ce ili ostati u vuku ili ce ga ona dici u svakom slucaju ne ide on nigde. Starkovi su varge (Bren je najvestiji) jer poticu od prvih ljudi koji su vladali tom magijom.

2. Pisci su odlucili da sje*u celu pricu o Dorni da bi dobili onaj jedan momenat izmedju Dzejmija i Marsele i sad su morali da sje*u do kraja. Cela logika Sand snakes (bastardi Martel-a) je na silu napisana zbog toga. Viper svojom voljom izlazi na duel planini, ovaj ga ubije i onda Sand krece u osvetu sa razlogom da su ga Lanisteri ubili (wtf) tako sto pobije celu lozu Martela koja je jedna od najstarijih loza jer datira jos od majki rojne kad su se iskrcale u Dornu. Ubija Martele covece. Da ne pricam kako je lose napisano i puno nelogicnosti sve to zavrsavajuci sa mladjim bastardima koji ubijaju Tristana u sred king's landing-a... Dorna produkciju nikad nije zanimala i mislim da ce je ostaviti tako i zao mi je zbog toga jer je Dorna drugacija od svih drugih i po ljudima, zakonima... Zemlja koja nije pala ni kada su Targerijani bili na vrhuncu moci pada od ruku pisaca i produkcije hbo...
Sto se Melisandre tice

ja to vise gledam kao njeno shvatanje da ce morati da se zrtvuje zbog Jona odnosno Azor Ahaia koga je videla kako napada Winterfell. Zbog toga je i pogledala pravu sebe u onom ogledalu i shvatila da je njeno vreme proslo i da joj je jedino preostalo da uradi to poslednje.

Glupost je sto necemo videti u seriji Lady Stoneheart. U knjigama je taj deo odlican i mislim da bi i u seriji isto bio dobar.

Beyond Genius Lies Insanity

GoT

šta je bilo do kraja sa Berikom Dondarionom i Torosom id Mira? Od kako je Arja otišla od njih, više ih nije bilo u seriji.

@Psars Psi su nebitna rupa u scenariju kad se pogleda koliko su ojadili seriju u odnosu na knjige. Nesto se desilo u HBO i ne interesuje ih GOT vise tako da imamo jos 2 sezone od po 6 epizoda sto nije dovoljno ni za sta posto su im se sezone do sada svodile na 2 clifhengera jer ocigledno nisu planirali tad da zavrse ovako brzo. Pocelo je sa tim sto su izbacili pojedine glavne likove koji su u knjigama pretendenti ozbiljni za presto do toga da su sad krenuli da ubijaju likove koje su kastovali sa odredjenim planovima ali sada nemaju vremena za to.

Areo Hotah nije kastovan da bi imao 10min screen time i umro od jednog uboda a o Doranu koji u knjigama sprema vojsku da podrzi Deni i Aegona da ne pricam

Poslednja izmena:
Haha pogledaj epizodu, ili barem poslednjih minut i po, i videces da si postavio najjace pitanje:d
Poslusah savet, pogledah kraj....iju..[emoji7] ...Milfsandra je i dalje vrhunska, i da kazem da ono nije istina, ono je podmukla podmetacina, ona mora da je kidnapovana, ono je dosnimljeno, ja ono ne prihvatam, za mene postoji samo do trena sa ogrlicom.

@stevanix Imace po 10, i to mogu da se kladim da ce posle sedme sezone obnoviti i za 9u

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
Milfsandra je ladno trebala da glumi Cersei, ali je morala odustati od uloge zbog nekog bzvz filma 😀

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Последња епизода legens of tomorrow покидала.. Добра прича епизоде, нон стоп акција, сви одједном у акцији коначно, добри кадрови и cgi и тако..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno