Sto se tice Wire-a njoj samo Homicide:Life on the street moze da parira i to donekle...
Pa kad su radili isti ljudi.
Ima li gledanja serija posle The Wire-a?
Sto se tice Wire-a njoj samo Homicide:Life on the street moze da parira i to donekle...
Pa kad su radili isti ljudi.
Ja gledao prvih par, delovalo mi je interesantno medjutim tad sam tek izvalio Wire i zaludeo se njom i tu seriju nikako da nastavim da gledam. Imam problem sto mi je posle The Wire 90% posto serija i filmova njesra i dosadno. Tako je bilo i kad se završio BB.
Teško... The Wire je savršenstvo u svakom pogledu, što se tiče glume, priče, montaže, itd... Najviše mi se sviđa što su u svakoj sezoni obradili različite teme vezane za kriminal, poput droge, sindikata, građevinske mafije itd. Izbor mesta dešavanja je takodje maestralan, jer je Baltimore mnogo bolji izbor za ovako nešto nego neke mainstream varijante poput NYC, LA, Washington itd. Prikaz siromašnih delova grada ogrezlih u kriminal je briljantan, odnosi između likova kao i sami likovi su toliko dobro razrađeni da sam imao utisak da sam gledao 10 sezona već nakon prvih nekoliko epizoda. Što neko reče, nemoguće je naći zamerku ovoj seriji. Respect za tvorce serije i sve koji su učestvovali u njenoj realizaciji. Mislim da su male šanse da se pojavi serija koja može da joj parira u svim segmentima, osim ako ne snime novu sezonu 😀Pa kad su radili isti ljudi.
Ima ali kao sto rekoh, sve posle toga postane mlako, smesno, dosadno, pocnes prvo da nalazis mane serijama, a drugi pocnu da te zovu hejterom :-DPa kad su radili isti ljudi.
JeR :d White Christmas poslednje što je emitovano od Black Mirror-a?
Vidim da ga u prodavnicama vode kao specijal a na IMDBu stoji da je u okviru treće sezone...
Vikingsi su ustvari dosta popularni kod nas. Ja sam se iznenadio kad su mi 2-3 osobe preporucile pa sam poceo da je gledam, a vec odavno mi stajala u watchlisti. Sad sam na kraju 2 sezone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari