Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nemam neka očekivanja od te serije, nisam sad nešto specijalno oduševljen ni sa prve dve epizode, ali ajde videćemo, rano je...

Evo ja krenuo od juče po tvojoj preporuci,i serija je odlična.Mnogo bolja u odnosu na Family guy i njemu slične jer baš preteruju u nekim stvarima.
Kakva kraljevska serija, vrištim od smeha koje boleštine, carevi, kao South Park u najboljim danima.
Čudi me da niko nije spominjao seriju do sada.

Ja sam je gledao na tv-u. Ne mogu da se setim koji kanal.. Nije losa ali nisam odusevljen 🙂

Pa mozda ne voliš taj bolesni humor.
Koji su ovo ludaci, gori su od South Parka 😀

Ma volim.. Pratim american dad i south park ali ovde mi nekako ne prija okruzenje,plus nikako da mi se svidi neki lik u seriji,svi su mi meh.. 🙂

Jel valja šta American Dad?
Što bre Meda je lud, Steve je totalni retard, Boni je žensko sa mOOdima na kolenima, crnja voli starije bele žene. 😀

Preporuka za Rick and Morty ako volite animirane serije, skroz je dobar a 7. marta kreće druga sezona...

Helix, sad pratim drugu sezonu.
Penny Dreadful
Legends
The strain
Last Ship
American horror story prva sezona i treća mislim da je, nju sam gledao zbog Lane del Ray jer je u glavnoj ulozi. 😉

Poslednja izmena:
zavrsio se suits i mislim da je ovo kraj cele serije.

CsI Cyber, lame pokušaj reinkarnacije stila Horejša Kejna, plus mešavina Hi Tech fora iz NY verzije. Pilot dosta slab, videćemo dalje...

Uf i ja izgubih sat vremena života, epizoda je raspad iako ekipa i nije toliko loša, biće to serija za zaobilaženje u širokom luku.

Definitivno sam se istripovo, ta riba što liči na Lanu je Sara Polson, ***.
Što je babi milo, to joj se i snilo. 😀

Bar pevaju Laninu pesmu u seriji, tako da ima bar nešto vezano...

Banshee kakva priprema za poslednju epizodu u 3 sezoni.. Bolest 🙂

Onaj pukovnik nema pojma kojoj se budali zamerio... ima da radi pumparica kao i kod Chaytona

E da,koja je to fora sto se i dalje ne zna pravo ime huda ? Kada ga je ona riba pitala on joj je sapnuo ,i u ovoj ep kada ga car haker pita promeni se scena..
Ima tu neka zestoka fora 🙂

Nijsam stavio u spoiler jer nije toliko bitna info i ne vezuje se za odredjenu ep 😉

Poslednja izmena:
Mislim da jedino Job zna njegov pravi identitet ali otkrice se do kraja serijala verujem.

Ja toliko obožavam seriju da stvarno želim da je što pre završe 😀, dok je ovako dobra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno