D
Deleted member 2563
Guest
Ja nemam neka očekivanja od te serije, nisam sad nešto specijalno oduševljen ni sa prve dve epizode, ali ajde videćemo, rano je...
Evo ja krenuo od juče po tvojoj preporuci,i serija je odlična.Mnogo bolja u odnosu na Family guy i njemu slične jer baš preteruju u nekim stvarima.
Kakva kraljevska serija, vrištim od smeha koje boleštine, carevi, kao South Park u najboljim danima.Evo ja krenuo od juče po tvojoj preporuci,i serija je odlična.Mnogo bolja u odnosu na Family guy i njemu slične jer baš preteruju u nekim stvarima.
Lama del ray?Helix, sad pratim drugu sezonu.
Penny Dreadful
Legends
The strain
Last Ship
American horror story prva sezona i treća mislim da je, nju sam gledao zbog Lane del Ray jer je u glavnoj ulozi. 😉
5a sezona krece na leto 😉zavrsio se suits i mislim da je ovo kraj cele serije.
Lama del ray?
Kontam da je istripovao od one male necake od Julie Roberts da je Lana del Rayi ja sag guglam,dobro nas je drugar istrolovao,svaka cast.
Vidi se da im jd ponestalo ideja i taman su lepo zavrsili sve u ovoj poslednjoj epizodi.....5a sezona krece na leto 😉zavrsio se suits i mislim da je ovo kraj cele serije.
Kontam da je istripovao od one male necake od Julie Roberts da je Lana del Ray
Definitivno sam se istripovo, ta riba što liči na Lanu je Sara Polson, ***.
Vaistinu valja [emoji2]Preporuka za Rick and Morty ako volite animirane serije, skroz je dobar a 7. marta kreće druga sezona...
Banshee kakva priprema za poslednju epizodu u 3 sezoni.. Bolest 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari