Jeste, ispalo je da je ova sezona bolja od predhodne. Prst u oko i bez uzdržavanja bavljenje politikom koja je aktuelna. Impresivno. Ja sam negde ja pola sezone, jer čekam internal-e.Mrzim House of cards iz jednog razloga.......
Izadje odmah cela i jednostavno je toliko dobra da moras da je odgledas u maratonu i posle se susis godinu dana 🙁
Taman posto se zavrsila How to get away with a murder ( nisam primetio da je neko pisao o njoj, fenomenalna serija ), pomislih eto meni zabave sa HOC...
I ta zabava je trajala samo ovaj vikend :smack:
Cekao sam bas da vidim hoces li priznati da si osudio seriju na osnovu jedne epizode. Drago mi je da si priznao 🙂Jeste, ispalo je da je ova sezona bolja od predhodne. Prst u oko i bez uzdržavanja bavljenje politikom koja je aktuelna. Impresivno. Ja sam negde ja pola sezone, jer čekam internal-e.Mrzim House of cards iz jednog razloga.......
Izadje odmah cela i jednostavno je toliko dobra da moras da je odgledas u maratonu i posle se susis godinu dana 🙁
Taman posto se zavrsila How to get away with a murder ( nisam primetio da je neko pisao o njoj, fenomenalna serija ), pomislih eto meni zabave sa HOC...
Preporuka za The Strain, dosad odgledao 3 epizode i nije loše, naravno ko voli taj fazon serije
http://m.imdb.com/title/tt2654620/
A još gore je što ću morati opet da pljujem zbog šeste epizode. Ali ću sačekati da završim sezonu i sve u cugu da ocenim, orcnim i sl. 😀Cekao sam bas da vidim hoces li priznati da si osudio seriju na osnovu jedne epizode. Drago mi je da si priznao 🙂
Suzdrzi se 😛 Meni je odlicna serija prvenstveno zbog odlicne glumacke postave. Kevin je jedan od retkih odlicnih glumaca a o tome kako Robin Wright glumi dovoljno je reci da se najezim kad god se ona pojavi. Prica je ozbiljnija od svih ostalih serija koje pokusavaju da prikazu rad u us vladi zajedno.A još gore je što ću morati opet da pljujem zbog šeste epizode. Ali ću sačekati da završim sezonu i sve u cugu da ocenim, orcnim i sl. 😀Cekao sam bas da vidim hoces li priznati da si osudio seriju na osnovu jedne epizode. Drago mi je da si priznao 🙂
How to get away with murder je limunada samo je fora sto pilot i marketing daju sve od sebe da ubede gledaoca da je velika misterija da bi te odvratili od racionalnog razmisljanja i donosenja zakljucaka 🙂 Klasican trikMrzim House of cards iz jednog razloga.......
Okanite se politike,nikada ne izadje na dobro..
Moderacije nigde da pobrise ove postove, luduju u spaniji 😉
Walking Dead odlicna epizoda 12, ovo je veorvatno prekretnica u seriji, a i u stripu.
Prve dve epizode The Last Man on Earth.
Iznenadjujuce dobra.
Zna li neko valja li ova nova serija the last man on earth ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari