Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja dadoh Peaky Blinders 8 za obe sezone.
9 za prvi i 7 za drugu.
Pao je kvalitet u drugoj da se ne lazemo...

Ne bih se slozio da je u drugoj sezoni opao kvalitet, jer je ionako sve (vreme) veoma kvalitetno. Plus Tom Hardy koji je izdominirao u onih pola sata koliko ga ima.
Zainteresovanost price, sama prica i scenario je nesto drugo. I opet, to mi je veoma jednako u obe sezone.

Imam osecaj da ce serija ici uzlaznom putanjom, recimo kao Breaking Bad.

Poslednja izmena:
Почела Кућа од карата, Спејси једино што ваља из Холивуда, уз Хенкса наравно.

nemaju blajndersi dovoljno jaku pricu a samim tim ni prostora da naprave karaktere u koje bi prosecan gledalac mogao da investira toliko da moze serija toliko da potraje,jedan - dva serijala u vrh glave,cim opadne gledanost katanac.u tom pogledu je kao Treme - ma koliko sa objektivne strane tu bilo sve do kraja odradjeno,prosto nije taj zaplet da bi ljude drzao zakovane za ekran toliko.sa druge strane,za GoT,BB,TWD mogu da naprave i 3 spin off serija sa brdo sezona i opet ce da se guta nemilice,sve zbog inicijalnog zapleta i premise price.

cekam kad ce neko od amera da se doseti da napravi seriju o snoudenu i/ili asanzu,da pokida gledanost. :d

House of Cards nije baš perfektno počeo, i prave indicije da će da sisaju za četvrtu sezonu.
Serija je od početka na ivici nadrealizma, ali nešto se gube u tom koketiranju. Krenu da preteruju, i počne da deluje kao sapunica. Cela stvar ima veze sa kupatilom i WC-om u prirodi.

Gleda li neko Better Call Saul? Za sada mi privlači pažnju,TBBT ovu zadnju sezonu je baš srozan,retko koja epizoda mi je smešna. Ne znam šta se ovo dešava sa serijama ali retko koja mi drži pažnju.Nekako sam se naterao da gledam Jericho,ima li ovde nekog ko je to gledao? Meni se čini da glumci u toj seriji nisu uopšte uverljivi.

Gleda se BCS, ali ga ne hajpujemo od epizode do epizodu 🙂

Banshe se konacno vratio korenima posle proslih par epizoda gde su pokusali nesto novo. Scena izmedju one Proktorove rodjake i cuvara jeziva (ko je gledao zna na sta mislim) :smash:

Poslednja izmena:
Gleda se BCS, ali ga ne hajpujemo od epizode do epizodu 🙂

Gleda li neko Better Call Saul? Za sada mi privlači pažnju,TBBT ovu zadnju sezonu je baš srozan,retko koja epizoda mi je smešna. Ne znam šta se ovo dešava sa serijama ali retko koja mi drži pažnju.Nekako sam se naterao da gledam Jericho,ima li ovde nekog ko je to gledao? Meni se čini da glumci u toj seriji nisu uopšte uverljivi.
Dobar, ali u dubokoj senci BB, što je i očekivano. Bar dok ne dođe Gus. >🙂

^
Nagovestili u kom pravcu ce ici preostalih par epizoda. Tuče u ovoj seriji su mi i dalje nenadjeb..e i tu mogu samo blindersi da im pridju. Mada im polako ponestaje ideja za Hoodovu ulogu i dobijam osećaj da je počeo da se smara u tom gradiću jer ga skoro ništa ne vezuje za ostanak u istom.

Poceo je da kida tek u trecoj sezoni, upravo kada je krenulo zakuvavanje oko Fringa.

Od pola prve sezone je bio odličan i postajao bolji, i onda blago opao pri kraju, razočarao go happy finalom. Mlakonjski, to nije šta sam očekivao od serije tog kalibra.

Banshe se konacno vratio korenima posle proslih par epizoda gde su pokusali nesto novo. Scena izmedju one Proktorove rodjake i cuvara jeziva (ko je gledao zna na sta mislim) :smash:
Odgledah malo pre i ne znam koja je to scena.. 🙂 🙂

Banshee je bas zakomplikovao stvari,bojim se da ciljaju na jos jednu sezonu..

Eeee...
Archer nije loš ovu sezonu, bolje nego prošla. Ali se istrošila cela stvar.
Justified je nekako čudan od izvesne odluke prošle sezone, koja mi nije jasna. Uglavnom deluje da će biti dobar kraju serije, ali sam skeptičan. Sam Elliot je odličan izbor za negativca.

Aha.
A mozda samo ima pitona 🙂

Poslednja izmena:
Verujem da bi njena reakcija bila suprotna ☺

iako se nacelno slazem da kraj BB-a nije na nivou serije,i to najvise zato sto nikako drugacije nije mogao da ispadne zbog otezanja komplet serije,nazvati ga tipskim hepi endom je bas ono uvreda za mozak.kapiram ja druze da ti serija nije sela,ali nije ti serija rod ni pomozbog da to bas toliko licno shvatis.

Problem je što je klimaks bio slabiji nego epizode koje su vodile do istog. A i bilo bi lepo imati perfektan kraj.

Tvoja percepcija. :d

Inace,
krenuo da gledam Suits - nit smrdi, nit mirise. Jedva sam pregurao prvu sezonu, druga dosta zanimljivija, za sada pola trece onako...
7/10 do sada (S03E10).

Poslednja izmena:
objektivna zamerka tom kraju je sto je vins dobio svega pola jedne sezone da odradi pravu spiralu do dna,i sto je zbog toga iz te spirale iskljuceno dosta vodecih karaktera,ili je interakcija sa njima svedena na minimum.ostalo je sve podlozno subjektivnom dozivljaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno