Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
10 likova sa automatskim puskama gadja 5 protagonista sa 5 metara visine, 10m razdaljine (maksimalno), i nikog ne pogadjaju.
Nisu hteli da ih ubiju.... zive ih hvataju da se ne pokvare, jer nemaju frizider. A i lepse je kad je sveze 😀.

Poslednja izmena:
cudi me kako u Honest trailers nisu stigli da spomenu kako lako ide odsecanje glava u TWD kao i njihovo probijanje sa nozevima itd.

...trule tikve 😀

Odgledah 3. epizodu Fargo...
Jel ovo stvarno zaluzujee 9+ na imdb?
Cudi me jer dogadjaji deluju u najmanju ruku neverovatno(rupe u dogadjajima, razmisljanju i delovanjima aktera) a sa druge strane kazu da je serija snimljena po istinitoj prici.

Poslednja izmena:
I istoimeni film je takodje nahvaljen, a u stvari i nije nesto - prosek.
Ne pada mi na pamet da gledam seriju.

Nisu hteli da ih ubiju.... zive ih hvataju da se ne pokvare, jer nemaju frizider. A i lepse je kad je sveze 😀.

Pazi ja se nadam da to nije njihovo objasnjenje jer bi u stvarnom zivotu pogodili nekoga SIGURNO, druga stvar potrosili su 20000 metaka za 1 minut sto u post-apokalipticnom svetu i ne zvuci bas pametno, trece bas je jadno snimljeno u svakom aspektu (njihovi pokreti i trcanje unaokolo bez cilja, vrtenje za 1000 stepeni, Michonne koja se okrece ka ljudima koji pucaju kao da ce da im vrati metke katanom, CGI rikosetiranja metaka o zemlju je posebno jadan).

Cilj je bio da ih uteraju u kontejner žive, kao stoku, ali realizacija tog događaja je dosta loše urađena kao i za mnoge druge stvari u seriji...
Kao što sam napisao na prethodnoj strani, ako neko želi da gleda seriju prag tolerancije na takve stvari ovde mora da bude visok.

Poslednja izmena:
Navukao sam se na survivale sa diskaverija, pogledao sve od Dual Survivala i Naked and afraid. Sta ima jos od takvih stvari a da nije Bear Grils?

Ajd neko meni da objasni kad ih pripremaju za ishranu, kako ovi ne postanu zombiji?
u onoj nation z, koja je bezocna kradja, su to malo bolje objasnili, ali tamo jedu direktno zive ljude...

Zar nije poenta ove nove teme bila da se ne raspravlja o konkretnim serijama na toliko strana? 😀

Ako se uništi hipofiza ili neki deo u mozgu onda ne mogu da se pretvore u zombe.

Fargo kao film je ok, mada nista spektakularno dokle god covek ukapira taj Koenovski humor.
S druge strane njihov No country for old men je definitivno nesto najbolje sto su napravili, ujedno i najbolja uloga Tomi Li Dzonsa koju sam do sad video.
Ali to je vec za drugu temu.

Poslednja izmena:
Gledao gotham ep3 deluje da serija napreduje! Po meni mnogo bolja od predhodne 2.

Odgledah 3. epizodu Fargo...
Jel ovo stvarno zaluzujee 9+ na imdb?
Cudi me jer dogadjaji deluju u najmanju ruku neverovatno(rupe u dogadjajima, razmisljanju i delovanjima aktera) a sa druge strane kazu da je serija snimljena po istinitoj prici.
To što piše da je istinita priča, je *******cija na račun gledalaca kao ti, koji će da poveruju u sve što piše.
Film nije loš, bolji od proseka. Mada ni meni nije poseban koliko su ga nahvalili. Možda baš zbog toga.

To što piše da je istinita priča, je *******cija na račun gledalaca kao ti, koji će da poveruju u sve što piše.

Ej ajde ponovo procitaj sta sam napisao pa mucni malo o tome glavom sta sam hteo da kazem.
Ty.

Gotham je na odličnom putu. Lik Osvalda Pingvina je najbolji u seriji!

Film nije loš, bolji od proseka. Mada ni meni nije poseban koliko su ga nahvalili. Možda baš zbog toga.

Film je odličan, ali serija je mnogo, mnogo bolja. Meni je ova vrsta humora legla savršeno.

Trenutno gledam Arrow S1, dao sam mu šansu. Sudeći po priči ovo je Batman Begins sa strelama. Toliko ima sličnosti sa prvim Nolanovim Batmanom, da je to strašno. Totalni rip off u smislu koncepta.
Kuća koliko vidim pozajmljena iz Smallville-a, onaj dvorac, a i sama serija je na istom nivou kao Smallville. Što bi mi bilo cool da imam 12 godina, a ne 27. Ali još uvek drži pažnju.
Onaj Digg je u početku obećavao, a kasnije se pretvorio u mudrosera. Kao neka baba je.

Ako izdrzis prvu sezonu Arrow-a druga je bolja 🙂
Inace odgledao Homeland S04E01E02 i meni je dobar pocetak, videcemo kako ce se razvijati sezona.

Flash -

pokido :d

vrhunska epizoda. Jedina moja briga je dal je lik od Tom Kavana-e dobar ili los, ja bi voleo da je dobar.

Flash -

pokido :d

vrhunska epizoda. Jedina moja briga je dal je lik od Tom Kavana-e dobar ili los, ja bi voleo da je dobar.

Totalno

POKIDAO

Ljudi pričaju par teorija o Tomu,ja sam priklonjeniji da je dobar,a ima i onih da je on big bad.....

Flash je na dobrom putu...veliki plus je sto je njegov otac stari flash iz prethodnog serijala.

To je samo cool efekat, izgleda da nece imati nikakvu ozbiljniju ulugu Sheep 🙁

Nije losa serija za klince, ali ima previse starog klisea iz stripova (prvo mu ne da da se bori za nevine, a posle ga on kao tera 😀). Ono dvoje "naucnika klinaca" su tek komicni 🙂

Ali serija je bas za klince dobra.

Ja je upravo tako i dozivljavam kao i prethodni flash serial.Steta sto stari Beri nema neku aktivniju ulogu nego se samo pojavi iza resetaka svremena na vreme.

Prethodni Flash serija (sa Sheepom) je po meni bio za malo starije... mislim mogli su i odrasli da gledaju i nadju nesto za sebe.

Da li je neko gledao Strange Empire?

Nisam mislio da cu se ikad osecati matoro za neku seriju ali evo juce gledao Gotham danas Flash i mogu reci da nazalost nisu za mene. Mnogo naivnog dijaloga i neozbiljne glume.
Ne svidja mi se sto sam dosao do tog saznanja. 🙁
Voleo bi da uzivam ko klinac
Odgledacu do kraja sezone a posle videcu. Vec sam izbacio Agents of Shield.
Mozda Constantine bude za starije. I dalje uzivam u Arrow

Poslednja izmena:
Constantine ocekujem da bude "jak" za klince, u smislu PG ratinga 😀 Inace sam dobio zelju da pogledam Grimm sada (nisam nijednu epizodu video)

Gotham jeste malo naivan, ali mislim da ce barem biti neke pricice (a da ima naivnih stvari ima...)

***, sve se pravi sada za klince 🙁 AKo ne mogu da im prodaju nesto kroz reklame, jer klinci skinu, barem ce kroz subliminal messaging da ih naprave da odrastaju u specificne robote 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno