Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je i dalje savrseno dobra. Bolja od Sare (Caity Lotz)
Al Felicity #1 u svakom slucaju
Ma kakvi bre. Da mi ponude laurel i felicity zajedno, bez razmisljanja bi izabrao Saru.
Sara je lepsa od obe zajedno.
A Thea je medju njima najsladja.

Sta vise felicity je i ruznjikava malo.

Poslednja izmena:
Ma kakvi bre. Da mi ponude laurel i felicity zajedno, bez razmisljanja bi izabrao Saru.
Sara je lepsa od obe zajedno.
A Thea je medju njima najsladja.

Sta vise felicity je i ruznjikava malo.

Zaboravio sam Theu. Moj poredak bi isao ovako 😀 Felicity, Laurel, Thea, Sara.
Al dobro ako ikad budemo u situaciji da se menjamo ti meni daj Laurel i Felicity ja cu tebi Saru :d

Zaboravio sam Theu. Moj poredak bi isao ovako 😀 Felicity, Laurel, Thea, Sara.
Al dobro ako ikad budemo u situaciji da se menjamo ti meni daj Laurel i Felicity ja cu tebi Saru :d
Ja tvoj poredak unazad. Mada bi theu stavio prvu jer je najlepsa a Saru zbog bundeva 😀

Thea te ocima razoruza, preslatka je 🙂 ali IT girl je IT girl, dileme nema 🙂

Nisam kapirao zasto bi uopste neko gledao Arrow, ali posle ovih postova, sve mi je jasno 😛.

Odgledao celu prvu sezonu Fargo.
Nebulozna desavanja i jos nebulozniji likovi gde samo njih dvoje/troje je sposobno da poveze dve misli u glavi...
Kako ovo ima devetku na imdb je misterija.
6/10 od mene i samo zato sto koliko-toliko Thornton vadi stvar...

Šta si hteo da kažeš?

Ajde da probamo ponovo:

Odgledah 3. epizodu Fargo...
Jel ovo stvarno zaluzuje 9+ na imdb?
Cudi me jer dogadjaji deluju u najmanju ruku neverovatno(rupe u dogadjajima, razmisljanju i delovanjima aktera) a sa druge strane kazu da je serija snimljena po istinitoj prici.

Ja nigde da ne kazem da verujem da je po istinittoj prici vec da oni to kazu.
Da li je to istinito ili ne, ja u to ne ulazim i niti me posebno briga jer sam se osvrtao na nedostatke i nebuloznosti u narativu kao i o u najmanju ruku nejasnim likovima.

Jel ti sad jasno?

The Knick poslednja epizoda u sezoni, prikladan kraj rekao bih.
Od mene 8,5/10 ali ne mogu da se otmem utisku da bi serija bila jos zanimljivija da sezona ima 15 epizoda umesto samo 10.
Druga sezona je zakazana za 2015.

Hand Of God takodje je zakazan za 2015.

Odgledao celu prvu sezonu Fargo.
Nebulozna desavanja i jos nebulozniji likovi gde samo njih dvoje/troje je sposobno da poveze dve misli u glavi...
Kako ovo ima devetku na imdb je misterija.
6/10 od mene i samo zato sto koliko-toliko Thornton vadi stvar...

Nisi skapirao fazon. Zamisljena je da bude 'nadrealna', ni ja nisam bas odmah skapirao ali jasno je od starta ako pogledas.

Ona dvojica sto komuniciraju gluvonemim znakovima koji su ocigledno izmisljeni i veze s vezom nemaju 🙂 . Pa onda Thornton koji je za par meseci postao zubar, takodje nemoguce, cela ona scena u mecavi, kad Molly bude upucana, izgleda kao neki san.. Mislim namerno nema te 'logike', uradjeno je kao Sin City bukvalno..

Ali je zato pocetak 5 sezone The Walking D. pokidao :d brutalna epizoda 🙂

Walking Dead sezona: prva epizoda te zaintrigira i bude dobra, a onda se smaras do poslednje epizode sezone koja je cliffhanger. Tako kroz sezone. Serija je dno, ne secam se da sam vece smece gledao (ne gledam ove klinacke serije i slicno, samo najjace sa IMDB).

Ne secas se da si vece smece gledao, a ocigledno si pogledao sve epizode? 🙂 (mindblown)

Fan sam stripa i zanra, sta da radim. Ali u konkurenciji GoT, Breaking Bad, Wire, BSG, True Detective, Homeland, Twin Peaks, Suits, House of Cards, Modern Family, Castle, Firefly, Californication, Fringe itd. je ubedljivo najgora serija. Nisam toliki fan serija da ih sad razvrstavam po zanrovima i tako ocenjujem niti gledam svaku glupost koji Amerika izbaci na trziste. Od onoga sto sam gledao, gore od The Walking Dead nema.

Al ne mozes da izbacis takvu izjavu. Neces ti zbog stripa da pogledas 60, 70 epizoda neke serije na silu. Dakle ocigledno ti se svidja.. Ja mogu to da izjavim za The Strain (odmah batalio), ili za Arrow (batalio posle dve), jer je odmah jasno o cemu se radi i sigurno necu pogledati 6 sezona 🙂

Nisi skapirao fazon. Zamisljena je da bude 'nadrealna', ni ja nisam bas odmah skapirao ali jasno je od starta ako pogledas.

Ona dvojica sto komuniciraju gluvonemim znakovima koji su ocigledno izmisljeni i veze s vezom nemaju 🙂 . Pa onda Thornton koji je za par meseci postao zubar, takodje nemoguce, cela ona scena u mecavi, kad Molly bude upucana, izgleda kao neki san.. Mislim namerno nema te 'logike', uradjeno je kao Sin City bukvalno..

Nema sta da se skapira jer nista nema veze s vezom...

Odakle bese onom lesteru br telefona od onog u motelu kad mu ga on ni u jednoj epizodi nije dao niti je za to bilo prilike?
Svi panduri i cela bolnica nisu videli srapnel od sacme u Lesterovoj ruci tokom i nako uvidjaja?
Onu farsu oko onog sto ga ucenjuju (za sta ga zapravo ucenjuju sto je nasao pare u snegu, mada i za to zna samo on), a njega jos grize savest????
Da je recimo onaj Stavros stvarno vrdnuo ili mu se sam Bog javlja pa i da se objasni njegovo ludilo pa i one ribe na kraju ali ovde nista ne drzi jedno s drugim.
Imam osecaj kao da su scenaristi smislajli scenarijo os epizode do epizode.
Slag na torti je Lester koji na kraju provocira Malma pred svima i njegovi postupci se mogu jedino objasniti samo ako je totalni ***** ali opet on to ne moze biti jer je on Salesman of the Year i trebalo bi da zna da sabere dva i dva!
Da ne spominjem sto onaj tupavi postar pronalazi Malma i umesto da ga smakne odmah ili zove policiju, on ga pusta da ode strpljivo ga ceka u kolibi da ovaj pobije svakog koga treba pa onda da ga smakne kad se vrati.
To sto postoji mogucnost da mu zena strada to nema veze...
Onaj mutavi i Numbers su skroz ok dodatak, btw oni su mi zapravo bili i najzanimljiviji za gledanje uz Thorntona
Mogu jos da nabrajam ali me mrzi...
Kazem Fargo kao film prolazi ali ovo kao serija ni u ludilu...

Pa upravo si potvrdio da nisi skapirao lol 🙂 Nema mesta trazenja takvoj logici koju ocekujes da je serija realna, jer nije 🙂 Zato nema potrebe postavljati takva pitanja, vec je skapirati takvu kakva jeste, kao neki nadrealni san bukvalno..
I ja sam mozda bio blago razocaran kad sam shvatio da je tako zamisljena, ali sam onda to prihvatio i stvarno je dobar, drugaciji fazon od vecine..

Poslednja izmena:
Ja pricam da nije problem forma, problem je sustina jer skoro pa i da ne postoji.
Tween Peaks je imao jos ludje likove i dogadjaje ali je taj svet bio jasno formulisan i koliko god bili uvrnuti dogadjaji i likovi oni su imali svoje mesto.
Ovde toga nema.

Walking Dead sezona: prva epizoda te zaintrigira i bude dobra, a onda se smaras do poslednje epizode sezone koja je cliffhanger. Tako kroz sezone. Serija je dno, ne secam se da sam vece smece gledao (ne gledam ove klinacke serije i slicno, samo najjace sa IMDB).

Slazem se s Borisovim komentarom, kako moze serija da ti bude dno a odgledao si sve epizode? Slazem se da ne zasluzuje ocenu koju ima na imdb, ali nije bas dno od serije, meni je po kvalitetu u rangu sa Fringe (mada je to tesko tako porediti).

Ja gledam TWD kad mi je bas, bas dosadno i nemam sta drugo da radim. Jedna epizoda mi traje nekih 5-10 minuta, Fast forward. Skidam je za devojku, inace, takodje smatram da je krs, a ,,odgledao" sam sve epizode.

Ja gledam TWD kad mi je bas, bas dosadno i nemam sta drugo da radim. Jedna epizoda mi traje nekih 5-10 minuta, Fast forward. Skidam je za devojku, inace, takodje smatram da je krs, a ,,odgledao" sam sve epizode.
Isto sve to. I da me pitaš zašto gledam, jbmliga...

Mene su oduševile epizode Modern Family (dobro, ne oduševila, ali dosta dobro) i South Park definitivno. Wacky Races!

Treba da gledam finale The Knick, definitivno me lepo iznenadila serija, režija pogotovu.

Poslednja izmena:
The knick bas mlak kraj sezone, ocekivao sam bolju epizodu.

Odlicno zatisje pred buru.
Chikoring je shvatio podosta, najavljuje se "potpuno siguran" heroin kao "tretman" za kokain... steta sto je kratka sezona, ali fin kraj.

Hawaii 5 0 -

serija nije neki master piece. Ali je budzet ogroman i postava odlicna a guest stars su uvek ekstra likovi, do sada se provuklo mnogo holivudskih zverki. Ekstra gledljiva serija.

Poslednja epizoda je bila bas wow. Deni koji je najvise "covek" od svih je bio u fokusu, odlicna epizoda. stvarno preterano dobar kraj jedne epizode.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno