Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
SoA deluje kao da će biti zanimljivo u narednoj epizodi, i brine me finale. Pošto je to najteže napraviti kako treba. Prošla sezona mi je bila clusterfuck, a bila je tako blizu da bude dobra, samo da su izveli kako treba.

The Strain...

The fck is this shit? Ovo izgleda jedna od onih sto se bataljuju nakon samo jedne epizode, tipa Arrow kidalica.

Pratim i arow i flash (nisam u grupi onih koji vla*e na svaku vest o pomenutim) i za sada mi se bas svidja flash. Ima dobru muziku i mislim da ce biti bolje od arrowa. Ne svidja mi se sto u arrowu sve visu forsiraju neku vestacku dramu i emocije...

Druga sezona Arrow-a je po meni pokidala, ali prve dve epizode trece sezone su zaista prepuna patetike. Felicity koja je konstantno u suzama ( bukvalno nije prosla jedna scena sa njom a da ne zaplace ), Oliver koji je ivici sloma i naravno Laurel koja je u ove tri sezone 95% provela placuci.

Taj Arrow mi deluje kao neka serija za žene. A baš me žena cima da joj skinem neku seriju jer je završila Vampire Diaries.. Jel vredi Arrow da skidam?

Prva polovina S01 je ispod proseka dok je druga polovina nesto bolja. Druga sezona je pokidala i to je ( skoro ) opsteprihvaceno na forumu 😀. Treca je za sada prava sapunica.

Taj Arrow mi deluje kao neka serija za žene. A baš me žena cima da joj skinem neku seriju jer je završila Vampire Diaries.. Jel vredi Arrow da skidam?
Esencijalno, "Beverly Hills 90210" sa manje fikcije
trollface.png

Cereallly, nije nešto.

Poslednja izmena:
E je**a , sto se tice Arrow-a serije, devojke tu seriju uglavnom gledaju zbog toga sto se pale na Amella :d
Vidi ako nije gledala Once Upon a Time, naleteo sam pre neki dan na Fox life cini mi se.

Arrow je upravo imao najdosadniju epizodu do sada, al sa zanimljivim krajem.

Ali je zato pocetak 5 sezone The Walking D. pokidao :d brutalna epizoda 🙂

Ali je zato pocetak 5 sezone The Walking D. pokidao :d brutalna epizoda 🙂

Meni se ova prva epizoda više čini kao završetak prošle sezone.
To su mogli ladno da stave u prošloj ali ajde

Nego jel neko primetio lika na kraju epizode na vratima vagona?

Jel to Negan iz stripa?

E i moja zavrsila vampire pa gledala orginale (isto ta serija samo druge scene) i odgledala teen vuka i sad gleda neke vestice east stend tako nesto se zove... kaze da je dobro probaj stim 😉

arrow cisto da vidim sta ce se desiti, strain isto tako teska bljuvotina, SOA je bas dobra i jedva cekam da vidim sta ce se desiti na kraju, the flash je kao arrow na istu foru pa je bljaH, supernatural bih zabranio da se snima vise jer ne lici ni na sta, the walking dead je extra, blacklist i sleepy hollow prestao da pratim, helix je topla preporuka za one koji je nisu odgledali... ali to je ipak samo moje misljenje 🙂

Meni je bas prijala poslednja epizoda arrow

zato sto nikako ne mirisem Saru (odnosno glumicu). Ima cudna usta skroz kao da pokusava da se puci sve vreme. Jos samo da se otarase njene seke (aka too much botox)

Meni je bas prijala poslednja epizoda arrow

zato sto nikako ne mirisem Saru (odnosno glumicu). Ima cudna usta skroz kao da pokusava da se puci sve vreme. Jos samo da se otarase njene seke (aka too much botox)
Silikon 😉

ona je toliko izvestacena da u svakoj sceni stoji kao da ima probleme sa kicmom. zategnuta sa svih strana. deathstroke aka slade wilson fali da arrow dobije onaj smek sto je imao

Meni se ova prva epizoda više čini kao završetak prošle sezone.
To su mogli ladno da stave u prošloj ali ajde

Nego jel neko primetio lika na kraju epizode na vratima vagona?

Jel to Negan iz stripa?

Ne bi bilo iznenađenje jer su i ranije sezone završavale prilično mlako, treća na četvrtu pogotovo. Ali ovde su valjda hteli malo da nas zezaju. A i uvek serije prate taj šablon, gde je prva epizoda u narednoj sezoni završetak te prethodne sezone i onda već od druge epizode krene smaranje i build up za sredinu (TWD ima i taj glupi mid season koncept).

Sara je bar milijardu puta bolja od ove *****ke od njene sestre. Sama pomisao na to sto ce Lorel biti uvek tu, mi uliva dozu nezrelosti cele serije. Brate mili, nek *****u strip i nek je uklone iz serije.

Dawson's Creek http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0118300/
Pratio sam je kada je bila aktuelna i skoro sam je obrnuo celu ponovo.
Cista desetka mozda vise zato sto sam je gledao u pravo vreme i ostavila je takav utisak na mene.
Sve u svemu preporuka.

Uf, kako karijere i slava upropaste ljude. Koliko je ova Katie Cassidy bila savrseno dobra riba pre jedno 7 godina u Supernatural-u, prirodna, punija i sa mnogo vise harizme nego ovde.

Uf, kako karijere i slava upropaste ljude. Koliko je ova Katie Cassidy bila savrseno dobra riba pre jedno 7 godina u Supernatural-u, prirodna, punija i sa mnogo vise harizme nego ovde.

Meni je i dalje savrseno dobra. Bolja od Sare (Caity Lotz)
Al Felicity #1 u svakom slucaju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno